Test Drive Unlimited 2 - még több érdekesség

  • Írta: ATi0021
  • 2010. május 24.
  • Hír
Link másolása
A JeuxVideonak volt szerencséje közelebbről is megtekinteni a Test Drive Unlimited 2-t: az ott szerzett élményeikről írtak egy előzetest, így megtudtunk néhány újdonságot is.
Nemrégiben a francia JeuxVideonak volt szerencséje közelebbről is megtekinteni a Test Drive Unlimited 2-t: az ott szerzett élményeikről írtak egy előzetest, melyből megtudtunk néhány újdonságot is.


Remek hír a sorozat kedvelői számára, hogy bár a Test Drive Unlimited 2 rendkívül szép, az erőforrás igénye alacsony lesz, így a PS3, az Xbox 360 és egy jól felszerelt PC számára sem jelent különösebb gondot a játék futtatása. A PC-sek számára külön jó hír lehet, hogy a franciák szerint egy duplamagos processzor és egy 512 MB-os videokártya elegendő ahhoz, hogy kihozzuk belőle a maximumot.

Újabb érdekesség, hogy a cikkben megemlítik az Enzo Ferrarit is, így szinte biztosra vehetjük, hogy az olasz autógyár ezúttal sem marad ki a játékból.
Autónkat mindenféle matricával díszíthetjük, de válogathatunk hivatalos katalógusokból is, így például a Nissan esetén a Nismo vagy a Mercedes esetén az AMG kínálatából. Egyelőre úgy tűnik, a felniket nem tudjuk majd megváltoztatni külsős gyártók termékeivel.

A játék sokat hangoztatott, fontos eleme a klub lesz. Minden klubnak szüksége lesz majd a kizárólag kluboknak elérhető autókra ahhoz, hogy fel tudják venni a versenyt más klubokkal az összesített ranglistán. Új klubtagokat szerezhetünk egyszerű meghívó küldésével vagy casting (válogatás) segítségével is.
Egy Nour Pollonival készített interjúból még megtudhatjuk azt is, hogy az Eden Games jelenleg is üzleti tárgyalásokat folytat valódi ibizai klubokkal, hogy ezeket hozzáadhassa a TDU2 nyitott világához is. Ezek várhatóan DLC formájában fognak megérkezni a játékhoz.

Végül pedig következzen egy pletyka a gamed.nl csapatától. Az oldal szerint az alábbi képen látható a majdnem végleges TDU2 borító: állítólag a végleges annyiban fog eltérni, hogy a "Coming Fall 2010" feliratot eltávolítják majd róla.

15.
15.
dzsiádzsó
#9: Bajnak baj, de ok okozat, nem lusták, hanem b ztok megvenni a játkokat pc-re, ők meg megírni :)



2005-s a hardver és annyira azért nem rossz, ma MO-n kb felének még ilyen szintű sincs, ráadásul Crysison kivűl nem sok játék tud többet felmutatni mai konzol társainál, de ezeket a játékokat ráírják a gépekre, és nem mellékesen olyan látvánnyal amilyet szán neki az alkotó, míg pc-n millió variáns, és általad álíított grafika fogad, ami nem mindig a legjobb.

Arra nem lehet ipart építeni hogy gépek 10% többet is bírna ma, amúgy is azok se veszik meg... Érted ugye? :)
14.
14.
ATi0021
#12: Még szép, hogy vannak klubok Ibizán, ami közismert a bulikról. Szóval vannak klubok, talán a leghíresebb a Café del Mar és a Privilege.



Ha autós klubokra gondolsz, azok is léteznek. Elég megnézned YouTubeot, ha ügyes vagy találsz pár érdekes videót. :)
13.
13.
popely16
#12: Nem csak vicceltek :D
12.
12.
XDannyL
Nekem ez a borító nem tetszik :S



Amúgy tényleg léteznek ilyen klubbok???
11.
11.
Cootermain
#9: "Hol fogadható már el a mai világban egy 2006os hardver???"



Attól függ honnan nézed. Aki annó, 2006-ben vett egy E6700-at és egy 8800GTX-et máig eljátszik a játékok 90%-val magas grafikán 1650-es felbontásig bezárólag. Egy ilyen konfig már 4 éves és ezzel a fejlesztési tempóval egy 5. évet is ki fog húzni.



Viszont tény hogy a fejlesztőknek ideje lenne elkezdeni kihasználni az újabb hardverek képességeit.
10.
10.
tubakos
Az a kis szerelmes pár elég bénán néz ki szerintem a borítón! :D A Coming... felirat mellett azt is le kéne szedni!
9.
9.
eGo-bOy
#7: És ez a baj. Lusták megírni külön PC-re az összes gamet. Látsd MW2...stb. Az ilyen játékokban lehetne jó kis dx11es grafika, de ehelyett ugye mindenki konzolt vesz mert hogy olcsóbb...ja és szarabb is a grafika, le van butítva. Hol fogadható már el a mai világban egy 2006os hardver??? DX10et se tudja kezelni...Conviction is dx9..komolyan mondom felesleges lesz PC-t fejleszteni ha igy megy tovább :(
8.
8.
SzajmonTemplar
Nekem is van egy olyan megérzésem, h. konzolport lesz, de hagyom magam meglepni. Tervben van a megvásárlása, csak még azt nem tudom box vagy PC. (jelenleg inkább a PC felé húzok)
7.
7.
dzsiádzsó
#6:

Biztos vagyok benne hogy a PC-port húzza a rövidebbet mert konzolon csak csak utána nyúlnak majd, de pc-n kb annyival lesz több amennyit a konzolok engedtek fejlődni, azon kívül hogy magasabb felbontást tudsz majd beállítani ne gondolja majd senki hogy a legújabb DX11 fejlesztéseket gyúrják éppen a srácok, itt a konzol a fő piac!
6.
6.
popely16
Az egyik szeme sír a másik nevet :D . Tényleg jó hogy viszonylag kisseb az igénye de ez azt is jelentheti hogy nem akkora cucc a grafikája . Most nem azt mondom hogy legyen egy metro 2033 as igénye de akkor is . De ha csak az alap TDU grafon húztak egy nagyot azzal is megbékélek :D MÁr nagyon várom főleg a BÉTÁT.
5.
5.
tyler001
ajjjmár :D várom kéne kéne kéne :d....meg már vmi vidi is jöhetne lassan... Forza TDU :P (*)
4.
4.
ATi0021
#3: Nos igen elég széles körben érvényes a dupla magos proci és 512MBos VGA. De a franciák is így írták ezért én is. Szerintem ma egy közepes szintet megütő PC elegendő lesz neki.
3.
3.
d15a5t3r
" egy dupla magos processzor elegendő" Ez azért tág fogalom, akárcsak az 512-es kari. Ezek szerint a c2d 1.8 Ghz-es procimmal és 9500gt-mel maxon fogom tolni? Neeem hiszem én azt! De majd kiderül.

A borító valóban tiszta James Bond feelinget kelt. Nem igazán tetszik nekem sem. De biztos csak pletyka a kép.
2.
2.
kharami
Örülök, hogy az első részhez képest nem nőtt egetverően a gépigénye!
1.
1.
hakydakillah
Nagyon várom már a játékot, király lesz, mint az 1es volt.



A borító nekem valahogy nem jön be, inkább úgy néz ki, mint egy új James Bond játék :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...