Mondd el a véleményed, és nyerj iPodot, PS3-at!

  • Írta: Daks
  • 2010. május 25.
  • Hír
Link másolása
Ismét a véleményedre vagyunk kíváncsiak, hogy ezzel is segíthesd a munkánkat! A kutatás végén 400.000 forint összeértékű nyeremények találnak gazdára!
Ismét a véleményedre vagyunk kíváncsiak, hogy ezzel is segíthesd a munkánkat! A kutatás végén 400.000 forint összeértékű nyeremények találnak gazdára!

Kedves Olvasónk!

Az elmúlt 7 évben több mint 200 ezer válaszadó vett részt a Visitor Media Research online kutatásában, amelynek célja, hogy a honlapok felmérjék látogatóik internet használati jellemzőit, szokásait, véleményét. Amennyiben idén is segíteni szeretnéd kedvenc honlapodat, a Gamekapcsot, kérlek töltsd ki a kérdőívünket!

A felméréshez kattints az alábbi linkre:
VMR - Magyarország legnagyobb internetes kutatása

A válaszolók részt vesznek a nyereményjátékunkon, amelyen több száz ezer forintnyi ajándék talál gazdára, a kérdőívet teljes egészében befejezők pedig iPod Shuffle-t, Playstation 3-at, vásárlási utalványokat, és antivírus szoftvereket nyerhetnek. Reméljük nem hagytok minket cserben ezúttal sem - induljon hát a totózás!
62.
62.
Generon
#61: "lehet sokkoló lesz számodra de sokan dolgoznak suli mellett"



és ehhez mi a picsa köze van????---->>>>Visitor Media Research online kutatása, amelynek célja, hogy a honlapok felmérjék látogatóik internet használati jellemzőit, szokásait, véleményét.



Továbbá miköze annak,hogy van -e otthon furogép cd-játszó,vagy hogy ki mennyit keres a családban ????

Vagy esetleg ki milyen végzetségű???

Ez a felmérés nem azzal foglalkozik amit leirtak ,tehát internetes szokásokkal hanem olyan dolgokban vájkál aminek már uram megbbocsáss qvára semmi köze az internetes szokásomhoz.
61.
61.
SLi
#57: lehet sokkoló lesz számodra de sokan dolgoznak suli mellett
60.
60.
nikohun
NE TÖLTSÉTEK KÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!
59.
59.
nikohun
Van vagy kb. 50 sz@ros kérdőív!! Ennyit tényleg nem ér egy sz@ros PS 3 /egy Ipod vagy mi a tököm!? Én ezt a fost kitöltöttem, de megbántam ez a sz*r vagy 45 percet elszart az időmből, ÁÁá!!! f*ck :
58.
58.
doomSbloom
nem ér annyit a ps3 hogy ezzel szórakozzak egész nap:D
57.
57.
CJgabor
bejelölöm, tanuló vagyok. köv. kérdés:

mennyi a havi jövedelme?



szórakoztok b+?
56.
56.
CJgabor
jaj istenem mégegy kérdőív.... nem tudnátok csak úgy, most ideadni nékem azt a PS3-mat? :D köszi xd
55.
55.
JoHnNiEE
igazából engem csak az zavar, h sose tudni meg, h megnyerte-e egyáltalán vki a "nyereméneket"
54.
54.
Pukhi-zik
ez is meg az összes gémkapcsos stb szerencsejáték egy nagy átbacás, megtévesztés, félrevezetés. Jó, hogy egyre többeknek esik le.
53.
53.
Generon
srácok!gk-sok!

Itt lenne az idelye már elgondolkodni azon,hogy nemkevés embert ZAVAR az ilyen és ehhez hasonló mindenröl mindent tudni akarunk HÜLYESÉG.

Elég ehhez a negativ hozzászolások számát megnézni.



Hozzátenném kitöltöttem a kérdőivet.....

52.
52.
ACDC 4ever
46, 48, 49: Sztem teljesen igazad van és aki ép ésszel gondolkodik

az nem dől be az ilyeneknek
51.
51.
fojesz
Túl sok TV-t néztek, srácok, nem kell mindenhol összeesküvést sejteni. Nem erőszakolunk meg senkit a kérdőívvel, szívetek joga eldönteni, hogy kitöltitek-e.



Más: Quent1n, ahogy olvastam a kommentedet, valószínűleg nem töltötted ki a kérdőívet, így nem értem, milyen alapon kritizálsz.



Szóval: egy darab e-mail címet kell megadni, ha részt akarsz venni a nyereményjátékban. Ennyi az összes, személyed ellen felhasználható adat, amit kérnek tőled, mert ugye, ha te nyernél, a telefonkönyvből nem tudják kikeresni a nevedet, hogy értesítsenek. De még egyszer mondom: nem kötelező.



A jövedelmet kérdező kérdésekre szintén nem kötelező válaszolni, és aki tudja, hogy miről szól egy piackutatás, érti, hogy miért kérdezik ezt.
50.
50.
Xbandoo
#48:

"Ez azt jelenti, hogy egyet értesz csak félsz bevallani. Nembaj. :) "

Rettegek.



Én eddig próbáltalak komolyan venni...
49.
49.
Quent1n
Egyébként pedig részemről befejeztem. Ha nem látod, hogy ez egy etikátlan lépés volt és inkább kötekedsz akkor tanulj még kicsit ennyi. Lehet verni magunkat, hogy nem kell rákattintani stb. de akkor sem etikus, hogy nem közlik az elején a feltételeket pontosan, és azt hogy milyen adatokat kérhetnek el tőlünk a kérdőív során. Az, hogy te meg sokan mások ebbe a posztkomcsi országban ezt megszoktátok az nem azt jelenti, hogy ez így van jól.
48.
48.
Quent1n
#47: Majd még könnyeket hullajtok mindjár, hogy miből tartja fenn magát a GK mikor itt a méregdrága lehúzós shopjuk meg miegymás.



Csak egy példa:

NFS Shift 10900 foint

CDgalaxisban meg 3000 forint.



És még jótékonykodjak nekik? Eszednél vagy?



Tudod kinek jótékonykodj? A beteg gyerekeknek ne egy online újságnak erről ennyit. A tájékoztatás hiányos, ezen nem tudom mit kell pattogni inkább ismerd el. És a többségnek bizony tele van a töke az ilyen kérdőívekkel amik csak vakítják az embereket mindenféle nyereményekkel de csak fél óra után derül ki, hogy jah regelni kéne meg jah meg kéne adni egy csomó adatot még. Én kérek elnézést!



Szerintem meg pont te nem tudsz olvasni de kötekedni profi szinten. Mert amit írtam arra nem válaszoltál persze. Ez azt jelenti, hogy egyet értesz csak félsz bevallani. Nembaj. :)
47.
47.
Xbandoo
#46: Ha nem írják oda akkor nincs ott VILI? Kevés az információ nem tetszik, nem mész bele ennyi...mit kell még pampogni...

Jahm és tudod mi ILLENE?

- Elgondolkodnod azon, hogy a GK miből tartja fent magát...majd

az ilyen közvéleménykutatásokból származó pici pluszt, jótékony adományként felajánlanod a GK szerkesztőségének a SAJÁT pénztárcádból...ezzel megkímélve a világot a csúnya-gonosz kérdőívektől...lehet még kitüntetést is kapsz...

- Megtanulnod olvasni, mert a válaszod szerint továbbra sem tudsz.
46.
46.
Quent1n
#42: hogy mi etikátlan? Az, hogy a kitöltés előtt nem közli senki, hogy a végén milyen adataid kell megadni, és hogy mennyire kötött regisztrációhoz a nyerési lehetőség. Ezeket igenis ILLENE még a kitöltés megkezdése előtt közölni ahogy az adatvédelmi szabályzatot és minden erre vonatkozó információt is, nem pedig a legvégén mikor már rászántál akár 1 órát is. Az se szép, hogy ezzel a hülye "reméljük nem hagytok cserben minket" dumával etetik az embereket mintha ezen most annyi minden múlna. Plusz az se etikus, hogy kitöltésre buzdít és hogy nyilváníts véleményt, de eközben azért halványan megjegyzi, hogy a kedvenc honlapod a Gamekapocs. Plusz jó lenne tisztázni, hogy a VMR ad nyereményt vagy a GK vagy mi, tehát mik az összefüggések? Ha pedig az hiszed, hogy ezek a kérdőívek értünk vannak, hogy nekünk jobb legyen akkor sajnállak...
45.
45.
aTiS2010
Valószínű,hogy sok pénz van az ilyen piackutatások mögött, különben nem csinálnák. Én is kitöltöttem, volt egy-két kérdés, amin néztem,hogy "igen, és ehhez mi közötök?", de volt "Nem válaszolok lehetőség"..
44.
44.
Xbandoo
Szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Internet manapság már nem elhanyagolható gazdasági tényező...sőt baromi fontos...

Pl: Amit itt a GK-n olvasol befolyásol abban, hogy megveszel-e egy játékot és ez csak 1 a millió ok közül...

Nem szeretnék egyik oldalon sem állni, de amikor a tanulói kompetenciát mérik ott is rákérdeznek erre...sőt majdnem minden közvélemény-kutatáskor...valami összefüggést keresnek abban is...lehet, hogy ha 2 kocsi van akkor apuci és anyuci kevesebbet foglalkozik a gyerekkel így azok tuti lógnak a neten...nem tudom...
43.
43.
Capo
#42: ezt azért vitatnám!szégyen nem szégyen, kitöltöttem a kérdőívet, mondván piackutatás és az internetes szokásaimat, szokásainkat vizsgálja.de kérdem én, mióta tartozik az internetes szokásokhoz, jellemzőkhöz az hogy adott családnak mennyi a havi bevétele, és milyen ingóságok vannak a család tulajdonába?nekem valahogy ez nem fér össze.lehet csak én vagyok földhöz ragadt.
42.
42.
Xbandoo
Áruljátok már el mi olyan etikátlan ebben?

Az hogy TE a saját SZUVERÉN döntésEDből kifolyólag válaszolsz a kérdésekre?...ki mondta, hogy nem kattinthatsz a kis piros gombra a (bal/jobb) felső sarokban amikor csak kedved szottyan?

Piackutatás az egész semmi más. Ha akarsz részt veszel benne. Az, hogy te mennyi mindent interpretálsz a szövegbe az csakis a te agyadat minősíti, olvasni kell és nem kitalálni ami a szövegben van.

Höhh...És amúgy mi a rosszabb:

- Kitöltetnek veled egy kérdőívet és a végén jól nem kapsz semmit(szokásos)

- Te, csak azért, mert azt hiszed, hogy majd kapsz valami húdetökjót tökingyen, hajlamos vagy kiadni magadról egy rakás információt, azért ,hogy 1-2-3 év múlva a saját igényeid alapján határozzák meg azt árat amit meg kell fizetned, ha folytatni akarod a jelenlegi életmódod...

Még mindig te vagy a hülye, ha belemész ebbe...ezt nem bűn kihasználni...ha csak gyomrod van akkor szenvedj ecsém...
41.
41.
Danyell86
Srácok a pénz az úr...és, mint tudjátátok az etikusság meg a pénz nem mindig fér meg egymás mellett...
40.
40.
Quent1n
#39: Megszerzik az adataidat, és megtudják a véleményed, és ezeknek van értéke. Cserébe kapsz egy lufit, hogy majd nyerhetsz, persze. Jah és ilyen dumát, hogy nem hagytok minket cserben, hogy ha nem válaszolsz még te érezd magad szarul. És még csak azt se mondják meg a játék elején, hogy a kitöltés során mely adataid kérik majd el. Én szeretem a GK-t de ezt továbbra sem tartom etikus dolognak.
39.
39.
Hanoi
"Az elmúlt 7 évben több mint 200 ezer válaszadó vett részt a Visitor Media Research online kutatásában..." Azaz 200 ezer embert megvakítottak azzal, hogy nyerhet valamit, és valaki mondja már meg, mi értelme van ennek a kérdőívezgetésnek, főleg, hogy nincs senki aki nyer benne, csak vakítják a jóhiszeműt.
38.
38.
Quent1n
Ha valóban reghez kötött a dolog és ennyi adatot kell megadni, akkor nem túl etikus a GK részéről, hogy ezt nem közlik, csak a nyereményekkel vakítanak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...