E3 2010: Power Gig - hathúros gitár mellé légdob

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 9.
  • Hír
Link másolása
Az E3-hoz közeledve egyre többet tudunk meg a Guitar Hero és a Rock Band legújabb kihívójáról, a hathúros gitárkontrollert ígérő Power Gig: Rise of the SixStringről.
Az E3-hoz közeledve egyre többet tudunk meg a Guitar Hero és a Rock Band legújabb kihívójáról, a hathúros gitárkontrollert ígérő Power Gig: Rise of the SixStringről.

Ugrás a galériához

Az új információk, képek és videók alapján végre az is kiderült, hogyan működik az új kontroller: lényegében ugyanúgy, mint a gombokkal kezelhető társai, csak itt húrok vannak gombok helyett, és úgy tűnik, csak a hangzás terén számít, hány húrt fogunk le, a lényeg itt is a helyes színek eltalálása marad. Érdekesség, hogy a kontroller egy kapcsoló átállításával elektromos gitárként is használható, amennyiben a játékos erősítőre dugja.


A játékot készítő Seven45 Studios a minap bemutatta a dobkontrollert is, ám érdekesség, hogy ez lényegében nem is dob, a játékosnak csak imitálnia kell azt, hogy dobol, ténylegesen nem kell megütnie semmit. Mindez úgy működik, hogy a játékhoz járó spéci dobverőkkel a földre lehelyezett kiegészítő felett kell kalimpálni, meg lábbal taposni a lábdob és a lábcin pedáljait. A készítők szerint az AirStrike is jóval hitelesebb élmény, mint a rivális próbálkozások, ezt majd a játékosok is be fogják látni, noha egyelőre furcsának találhatják.


A Seven45 már az első előadókat is leleplezte: a Power Gighez olyan zenészek is aláírtak, akik eddig más hasonló játékokban nem tették tiszteletüket, így többek között Kid Rock, Dave Matthews és Eric Clapton is. A játék októberben fog megjelenni PS3-ra és Xbox 360-ra.














10.
10.
sgabo09
Ha összedobnak egy ütős soundtracket akkor zúzni fog mint az ATOM! Ez kell a ritmusjáték piacnak nem egy Guitar Hero 6 más néven továbbra is felemás zenékkel
8.
8.
drip
ez is ugyanolyan ürülék mint a másik kettő ... nem tom hova lustulnak az emberek...
7.
7.
Horvi14
mekkora jóság :D a gitár nemis rossz, de azér én inkább nyomom az igazi dobszerkómon a bandával, majd max megin jöna tata a szomszédból h ,,kussoljatok kihívom a rendőrséget decibellt méretni!,, XDXD
6.
6.
Szajolihoher
5.
5.
Krekk
Az árától nem kell tartani. Még mikor bejelentették mondták, hogy árban a konkureciával egy szinten lesznek, hisz ha feljebb mennének esélyük se lenne. Ez logikus is, hisz ez egy új IP és senki se ad ki szívesen másfélszer annyit valamiért azért amit nem ismer, mint azért amit igen. A kiegészítők egyébként működni fognak az RB/GH párossal és viszont. Abszolút jó vétel lesz, én már nagyon várom
3.
3.
hakydakillah
a kampány nagyon szimpatikusra sikeredett nekik - lényegre törő, rockos, humoros, nekem nagyon bejött, főleg amikor a csávó körmei olyan színüre voltak festve, mint a gitáron a szinek :-)

Ez végre gitáros élményt tud nyújtani, csak az árától picit tartok...
1.
1.
K.G.
Rendes gitárnak kicsit kicsi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...