E3 2010: Alakul Kojima teaser site-ja

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 14.
  • Pletyka
Link másolása
Érdekes titkokra derül fény folyamatosan a Kojima Productions pár napja fellőtt teaser site-ján. A látszólag összefüggéstelen mozaikok lassan letisztulnak.
Érdekes titkokra derül fény folyamatosan a Kojima Productions pár napja fellőtt teaser site-ján. A látszólag összefüggéstelen mozaikok lassan letisztulnak. Pár napja mi is beszámoltunk az oldal indulásáról, akkor még inkább asszociáltunk egy gasztrológiai játékra, ám most, hogy közeledik a megnyitó és rekonstruálódik a mester honlapja, egészen más jut róla az eszünkbe. A Metal Geek nevű francia fansite nyomozásba kezdett és felnyitotta szemünket.

Először is csak várni kell, míg a darabok lassan egy logová alakulnak:



A stílus feltűnően hasonlatos a Metal Gear Solid 4-ben látott, az 5. fejezet nyitó-feliratára:



A szimbólum lassan kibontakozik, mígnem teljes egészében fel nem tárul előttünk:



A rajongók hozzászólásai szerint az ábra jelentése nagyjából az "Új szezont" takarja, így könnyen meglehet, hogy egy folytatást, vagy egy teljesen új játékot takar. Egy másik spekuláció még közelebb áll az igazsághoz, ami szerint a motívum fordítása "Új blöfföt" jelent. Az üzenet utalhat Hideo Kojima 1988-ben megjelent, egy régi klasszikus cyberpunk kalandjátékára, a Snatcherre . A cucc az MSX gépre jelent meg, majd 1994-ben Genesisre írták át. Az USA-ban viszonylag sikeres volt, Európába hivatalosan nem érkezett meg. Hat epizódot élt meg.

A Konami előveszi a Snatchert egy remake erejéig? Epekedve várjuk a megerősítést!
2.
2.
kratos83
Valaki nem tud valamit arrol hogy az mgs4 kap-e valamikor trófea támogatást?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...