E3 2010: Splatterhouse - mészárlás két részletben

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 16.
  • Videó
Link másolása
Nem ígér mást a Splatterhouse, csak vért és verítéket és brutális horror hangulatot. A Namco klasszikus sikercíme új köntösben tér vissza, ezúttal mozgásban kelleti magát.
Nem ígér mást a Splatterhouse, csak vért és verítéket és brutális horror hangulatot. A Namco klasszikus sikercíme új köntösben tér vissza, ezúttal mozgásban kelleti magát. Két éve mutatták be, a fejlesztés is lassan révbe ér. Az E3-on már egy érett verziót lehetett kipróbálni. Hősünk, Rick Taylor főiskolai diák speckó képessége abban áll, hogy ha felveszi maszkját, egy izomkolosszussá vedlik. Szerelmét próbálja kiszabadítani egy örült, kísérletező tudós házából, ahol velejükig romlott örültek és egyéb rémségek várnak rájuk.

Maga a játékmenet tényleg nem kér elnézést, igencsak furmányos módon megy a gyilkolás, áldozataink leszakított végtagjait is használhatjuk fegyverként, fojtogathatunk, darabolhatunk, ténykedésünket hordónyi fröcsögő vér kíséri. Nem vicc, ha a maja álarc felkerül, nincs aki megállíthatna, erről tanúskodik az alábbi két videó.

A Splatterhouse, sorozatos halasztások után remélhetőleg az év végén jelenik meg.



6.
6.
KING95
Hát elég szar ,képeken jobbnak tűnt
5.
5.
OneWingedAngel
Thrill Kill hack n' slash megvalósításban :P
4.
4.
tjames
Kurvagyengének tűnik most. Agyatlan AI, az ellenség megáll előttünk ozt vár.

Hamar eltűnő hullák WTF????

Ratyilló no...
3.
3.
xXgoronikahunXx
Hááááááááááát A játék jó de a grafika elég..............................
2.
2.
Kyuubi
Maga a játék nagyon tetszik, főleg ezzel a zenével, a háttérben vonszolt hullákról pedig egyből valami Cannibal Corpse borító ugrik be. A grafikával sincs komolyabb probléma, de a mozgások felfoghatatlanul gagyik. Komolyan mint PS2-n... Plusz, jól láttam hogy amikor a csávó zuhan le átesik mindenen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...