E3 2010: Még várni kell a Kingdom Hearts 3-ra

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Epic Mickey mellett a leginkább várt Disney-töltetű játékunk természetesen a Kingdom Hearts harmadik része - és mint kiderült, még várhatunk is rá.
Az Epic Mickey mellett a leginkább várt Disney-töltetű játékunk természetesen a Kingdom Hearts harmadik része - és mint kiderült, még várhatunk is rá.

Tetsuya Nomura, a sorozat atyja szerint ugyanis annyi dolguk volt az elmúlt időben, hogy még neki sem tudtak állni a Kingdom Hearts III-nak, noha a rajongók már régóta várják a széria folytatását. Mivel az utóbbi időben főleg kézikonzolokra jelentek meg illetve készülnek új Kingdom Hearts-epizódok, azt is hozzátette, ha lesz új rész, akkor mindenképpen az asztali konzolokon fog bemutatkozni.

"A rajongók, a Disney és a Square Enix is folyamatosan ostromolnak, mert mind Kingdom Hearts 3-at akarnak" - mondta a mester, aki természetesen nem zárja ki a lehetőséget, hogy valamikor a jövőben megcsinálja harmadik részt is. Most mindenesetre nincs rá idő: a csapat egyik része a Final Fantasy Versus XIII-on dolgozik, ráadásul három másik Kingdom Hearts játék is készülőben van. A mobiltelefonokra megjelent Kingdom Hearts Re: coded most kap DS-es átiratot, készül a PSP-s Birth By Sleep (E3-as trailer alul), és a Nintendo konferenciáján jelentették be a 3DS-re készülő Kingdom Hearts 3DS-t, ami a korábbi feltételezésekkel ellentétben egy vadi új cím lesz, nem pedig a PS2-es eredeti feldolgozása, és nem is az igazi harmadik rész.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...