E3 2010: Call of Duty: Black Ops - a visszavágó

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 17.
  • Videó
Link másolása
Végre normális minőségben is megtekinthetjük a Black Ops ominózus helikopter-ellopós pályáját, beleértve a levegőben folyó durvulást is.
Végre normális minőségben is megtekinthetjük a Black Ops ominózus helikopter-ellopós pályáját, beleértve a levegőben folyó durvulást is. A Treyarch alaposan rágyúrt a hidegháborús témára, eltökélte, hogy nem szeretne lemaradni minőségben a manapság széthulló Infinity Ward mögött. A bemutató alapján ez sikerül is neki: a dzsungel vér és lángtengerbe borul, a harci gép botkormánya mögött pedig földöntúli élményben lehet részünk. Szó szerint. Nem egy autentikus szimuláció, azt meg kell hagyni, de kit érdekel, amikor baró módon megszórhatod a gaz vietkongok földi egységeit? A kerozint már az orrodban érzed.


21.
21.
OLLiE
a játék ára + Stimulus (15 euro)

FELEJTSD EL!!

(és ezt nem játszák húgyagyú 5 éves pöcsök !!!!))

; D
20.
20.
OLLiE
#19: ..öcsém, te nagyon félre vagy!!..lol...

a multi még jobb mint azon a gagyi STEAM-en..ugyanúgy fut, kevesebb hibával...5 ezren tolják ami elég is..minden módban lehet játszani + A STIMULUST is amiért nem kell kidobni újabb 15 ...
19.
19.
naruto88
hát ha tudsz multizni úgy hogy letöltöd akk hajrá, persze mondhatod hogy garena meg minden de azon is van kőkemény 10 szerver szal nem nevezném multinak.
18.
18.
OLLiE
#10: Ki akarná megvenni, ha játszhtná ingyen is???

HA ?
17.
17.
wEEEqxh
#9: esélytelen... már lassan 1 éve vok live on és még nem bannoltak, de ez se maradhat el.
16.
16.
StriciMacko
@#12



Igy igaz, csak az elso mi24 prototipus 1969-ben kezdte meg a tesztrepuleseket, es a videoban bemutatott resz 1968-ban jatszodik, ahol a mi24esek mar rendszeresitve vannak. a valosagban ez csak 1972ben tortenik meg, es az elso eles bevetesuk 1977-78ban volt, Etiopiaban.
15.
15.
StriciMacko
#4



A heliben nem leszel halhatatlan, csak az E3-ason jatszadozo fejlesztonek volt bekapcsolva a god mod, es pont az ellnekezojet magyarazta a csavo, hogy akar ki is lohetik alolad a helkioptert.
14.
14.
CoDer
aztaaaaarohadt!!! ez nagyon süti xD szerintem alázni fogja az MW2-t!! 1 dologra kiváncsi vok: ugye a játék több korban játszódik. ezt multiban hogy fogják megoldani?

király game lesz!
13.
13.
adriano28
1968 ban fog játszódni?
12.
12.
Gonzantinus
#5:Ezt a kabinelrendezést a V24-es előszérián és a MI24 A változatán alkalmazták,amiket bevetettek a 70-es évaekben az afgán konfliktusban.Az ott szerzett tapasztalatok alapján lett továbbfejlesztve a helikopter,aminek az egyik velejárója volt az ismertebb tandem elrendezés.
11.
11.
kukac450
a Multiplayer finom lesz ...
9.
9.
klemid
#6: Szeritem amire megírtad a kommentet már bannoltak. :D
8.
8.
xXgoronikahunXx
Én már az új Medal of honort várom de ki tudja lehet, hogy ez jobb lesz
7.
7.
K.G.
Multiban szerintem, bár nem vagyok én semmi rossznak az elrontója, kapunk egy újabb rókabőrt lényegében ugyanazzal a játékmenettel, mint az előző CoDokban.

Én sokkal jobban várom a MoH-ot. Az a CoD és a Battlefield szerelemgyereke és van egy olyan érzésem, hogy be fog büntetni mindent.
6.
6.
wEEEqxh
f*ck! x360 on fleshelve van és nem origi játékkal nyomom Live on. szoval mire kijön eza játék addigra Bannolva leszek :'( . PC-n meg nem fog futni :O szoval új gépet AKAROK! :D
5.
5.
McDuff
durva a Mi-24esnek ez a verziója,nem is láttam még iet korábban,pedig eléggé jártas vok az ilyenben:P
4.
4.
wildláma
ez a játék beszarás lesz! valamit motyogtak hogy multiplayerben lesz-e heli, és a csávó valami "the helicopters are being completly messed up right now ..." meg A heliben nem lehet meghalni cöcöcö "god mode" cuccosról beszélt ... akkor lehet lesz lehet nem? vagy most mi van? ha lesz akkor az MW2 lehúzhatja a rolót :D főleg hogy ez dedikált szerós lesz ... igaz egy évre rá már csak moddolt fos szerók lesznek de ... értitek na :D
3.
3.
oppenheimer
#2: és nálam a multi a lényeg. ha 3 órás élvezetet akarok megnézek 1-2 filmet :)
2.
2.
tjames
Hát ez valami Q nagy lesz....csakúgy mint az eddigiek. Multiban talán lenyomja majd a MOH....sőt....

De single-ben ez, a MOH és a BC2:Viet.....hát ez nagy csata lesz hármójuk között!
1.
1.
latyaa
már elő rendeltem :D nagyon várom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...