E3 2010: Fallout New Vegas - játék a fejlesztőkkel

  • Írta: InGen
  • 2010. június 18.
  • Videó
Link másolása
Az E3 egyik nagy előnye, hogy el lehet csípni a fejlesztőket egy kis bemutatóra, s így első kézből hallhatjuk és láthatjuk, miert olyan a játék, amilyen.
Az E3 egyik nagy előnye, hogy el lehet csípni a fejlesztőket egy kis bemutatóra, s így első kézből hallhatjuk és láthatjuk, miert olyan a játék, amilyen. A New Vegas esetében ez különösen hasznos, hiszen az RPG-veterán Obsidianról van szó, akiknek minden szava aranyat ér.



9.
9.
Beau
#8: Várjuk ki a végét.
8.
8.
Dzel
fél év alatt nem fogják ezeket a hibákat kijavítani, főleg nem a grafikát és a játékmenetet.
7.
7.
pyro
Sztem nem kéne így előre leszólni, ebből még bármi lehet :D
6.
6.
Dzel
meg a 2. videon az AI :DD lövöd. fut feléd, tovább fut.. még neked is megy... na nalatom igy kell egy jó gamet szétcseszni ...
5.
5.
Dzel
hát egy atom támadás utánn itt pókereznek az emberek... elég illúzió romboló... csalódás...

a grafika meg no comment. egy DLC-nek elmegy...
4.
4.
K.G.
#3: A probléma csak annyi, hogy ezúttal nem a Bethesda, hanem az Obsidian dolgozik, és nem kis különbség van a két csapat között.
3.
3.
Sheodon
#2: Ne felejtsük el, hogy amikor a Bethesda kezébe került a Fallout 3, és elkezdődtek a munkálatok, és mutatták a videókat meg a képeket, kételkedés fogott el mindenkit, hogy ez nem ugyanaz a világ, mint ami volt. Aztán mikor már a kész játékot kaptuk a kezünkbe, a kételkedések elszálltak, és csupán a harcrendszer volt más, illetve a játék grafikai motorja és a belső nézetes kalandozás. A világ megmaradt teljesen.
2.
2.
adye
Nekem sokkal igénytelenebbnek tűnik mint a 3. Mókás ez a kaszinó meg minden, de a Fallout nem erről szól könyörgöm, komolyan amikor Vegas utcáin mászkál, mintha a Sims 3-mat látnám. Az első 2 rész egy igazán romlott világot mutatott be, ez ahhoz képest meseország. A 3mat nagyon szerettem, bitang jó játék de valahogy a Fallout igazi lényegét nem tudta szerintem az sem teljesen visszaadni, de közel volt hozzá. De ez a 2 vidi a Vegasból engem teljesen kiábrándított egyelőre.
1.
1.
Sheodon
Ez a kaszinózás érdekesen néz ki, kíváncsi vagyok lesz-e póker vagy valami hasonló. Amúgy érdekesen néz ki, a várólistámra felkerült. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...