E3 2010: F1 2010 - interjú a Codiesszal

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 18.
  • Videó
Link másolása
Jenson Button pilótafülkéjélben ülve kaphatunk képet az elérhető vezetői segédletekről, az instant replayről és az egyéb beállításokról. Esős futam közben száguldunk.
Jenson Button pilótafülkéjélben ülve kaphatunk képet az elérhető vezetői segédletekről, az instant replayről és az egyéb beállításokról. Esős futam közben száguldunk. Hét év után újra lehet a F1-szimulátora a PC-s közösségnek és az Xboxosok számára első alkalommal vehetünk részt a Száguldó Cirkuszban. A Codemasters munkatársai váltig állítják, hogy hardcore szimulációt elváró játékosok körében is sikert arat gyermekük, ám elnézve a Driver Assistban felkínált lehetőségeket, bizony egy fél-arcade stuff képe rajzolódik ki előttünk. Ettől persze még teremhet babérkoszorú az angol stúdiónak. 7 perc erejéig kapunk 800 lóerőt az arcunkba.

30.
30.
Kriccs
#20: Ja most látom, hogy az előttem megszólalónak írsz. :) Semmi... :D
29.
29.
Kriccs
#20: Nem ezt szeretném mondani. :) Ők mindkét réteget célozzák és ahhoz több skálázás kéne. És én attól félek, hogy elmennek inkább az átmenetibe, ami nem kedvez azoknak akik egy rFactor-szerű élményt vártak.
28.
28.
Mathia$
Eszméletlen, végre ismét egy jó F1 játék!
27.
27.
X360_FaNbOy
Szerintem ez bizony kibaszott jó lesz..!! ÁÁ...azok az eső effektek :D
25.
25.
jookrisztian
Sziasztok.Egy biztos a megjelenésekor a valaha kiadott legjobb f1 es játék lesz konzolon!!!!Még joó hogy itt van nekünk a Codemasters! :)
24.
24.
wigyory
Teljesen más a monitor-vagy a tv-előtt ülni és vezetni, majd ütközni -becsapódni ..stb. A valóságban sokkal komolyabb dolog ez a történet.

De már naon várós a játék, kedvelem a szimulátoros cuccokat jómagam is.
23.
23.
simon 555
#20: ja az lehet de nem veszed figyelembe,hogy a kiprobálhato verzioban csak az arcade mod van!még egy előző videonál mondták is.

szoval elvileg lesz még 1 játékmod is a szimulátorosabb mint pl a SBK 2010-nél.és ahoz képest,hogy ez arcade mod elég realisztikus igy is szerintem.

mellesleg az utolso F1-nél meg valszeg szimulátorosab lesz mivel az sem volt valami hu de nagy szimulátor(06)
22.
22.
Exinor
#21: A prologe óta rengeteg idő telt el, azóta rengeteget fejlődött a játék és a törésmodell is benne van."- A programban real-time vizuális sérülési modell van, melynél a kaszni deformálódása az ütközés iránya és ereje szerint alakul." (egy másik oldalról)21.
21.
Fishbone
#20: Mert aztán a GT5 marha nagy szimulátor, neki mész a falnak és úgy visszapattansz mint egy gumilabda, na hát annak is rohadt sok köze van a valósághoz.... :D Nem akartam ezzel OFF-olni de ez a tapasztalat a Prologe alapján :D
20.
20.
Exinor
#16: Attól, hogy egy autós játékban ki lehet kapcsolni a segítségeket még nem lesz szimulátor. A szimulátor a valóságot próbája olyan mértékben lemásolni, amennyire csak lehet (lásd GT5). Az a gond, hogy nincs igazi F1 szimulátor amihez lehetne hasonlítani + az ember ritkábban ül F1-es autóba, hogy tapasztalhassa a különbséget játék és valóság között (azért egy opel astrat tud vezetni az ember a valóságban és a GT-ben is), de ahogy nézi az ember ezt a videót érzi, hogy ez nem az igazi, kb félúton lehet, mint a GRID és társai.
18.
18.
Kriccs
Lehet, hogy ez egy pre-alpha vagy már alpha változat, de remélem azt megcsinálják, hogyha egy versenyző előttem vizet ver fel, akokr több legyen a kamerámond is, alig lássak ki és ne legyen az, hogy ugyanannyi marad a kamerán, mintha nem lenne előttem semmi.
17.
17.
Kriccs
#16: Persze, de ez a skálázás kevés ahhoz, hogy egy arcade és szim vonalban is sikeres legyen. Mondjuk én leszarom az arcadesokat, legyen szim. :)
16.
16.
simon 555
#7: de figyelj itt amiket láttam állítani ugyan ezek voltak az elozo F1-ekben is kb.

ha mindet beálítod lényegében már nem is te játszol(az F1 2001-ben volt olyan is,hogy csak a gázt kell nyomni...)

de ha mindent kikapcsolsz akkor már szerintem szimulátor lesz!
15.
15.
s3rious
Jó lesz ez ha arcade ha szimulátor de ez feles lesz én ugy látom de jó ez így szerintem grafika 10 .
14.
14.
Kriccs
#10: Hát igen, még mindig vannak grafikabuzik... Amúgy megveszem az már tuti, mert 6 éve megígértem magamnak. :)
13.
13.
Maxxer
#12: +1 szintén, már pár hónapja elővan rendelve,)
12.
12.
arshavin23
#11: Hidd el,nem csak te vagy ezzel.Ahogy megjelenik a játék,rohanok is :)
10.
10.
monster000
#8: Rfactorban meg még keze sincs, ha meg van akkor a nyakában van a kanyarokban:D
9.
9.
monster000
Jólvan akkor Rfactorozzatok meg modokkal játszatok. Modderek biztos jobban megtudják csinálni mint a Codemasters....
8.
8.
BalEee
Azért az F1 nem ilyen, össze-vissza rángatja a kormányt az ellenfél, nincs egy ideális ív, megy mindenki amerre lát mint a gridben. Majd szeptemberben meglátjuk, addig is rFactor - f1rft.
7.
7.
Kriccs
#2: Hát azért egy szimulátorban sokkal többet lehet állítani, mint itt (lásd: rFactor). A racing line meg nem assist szerintem. Ez a játék csak jól néz ki és ezt sajnálom. Én igazi szimulátort vártam, nem ezt...
5.
5.
leomessi19
huuuuuuu ez hatalmas lesz :D

az f1 2002 óta nem játszottam rendes forma1-es gameval :D

itt az ideje :D:D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...