10 éves életciklust terveznek a PSP-nek

  • Írta: InGen
  • 2010. június 20.
  • Érdekesség
Link másolása
John Koller szerint a Sony benne marad a kézikonzolok üzletében is, emellett pedig teljesen elképzelhetőnek tartják, hogy 10 évet fog élni a PSP.
A Sony Computer Entertainment America egyik fejese, John Koller nyilatkozott a PSP jelenlegi helyzetéről, és a jövőbeli terveikről. Ezek szerint egészen addig benne kívánnak maradni a kézikonzolok üzletében, ameddig a rendes PlayStationt is nyomni fogják.

 
 
"Úgy gondolom, hogy a kézikonzolok területe egy fantasztikus hely. és a mi csoportunk (főleg a hardveresek) teljesen hisznek benne, mert teljesen másfajta embereket tudunk vele megszólítani, mint a PlayStationnel..." -nyilatkozta Koller.

Emellett elmondta, hogy csak akkor hagyják abba egy hardver támogatását, ha már a játékfejlesztők sem támogatják azt. A PSP esetében azonban erről szó sincs: egyrészt már 60 millió eladott gépnél járnak, ami egy remek szám, másrészt pedig idén 70, jövőre pedig 70-80 játék fog megjelenni a masinára.
13.
13.
csonti02
#12: Pontosan! Egy kézi konzol nem arról szól, hogy hű de jó a grafikája, hanem arról, hogy ha netalán tán unatkozol akkor (jó nagy) zsebből előkapod és lekötöd magad.
12.
12.
laca009
nekem tavaly óta van egy 3000-res és nem bántam még meg úgyse hogy nincs pénzem játékra mert a mostani hbl azaz homebrew loader patapon 2 demo exploit nagyon jó mert tudok snes játékokat is játszani doomozni és még sok minden mást és nagyon jó játékok vannak a konzolra olyanok amiknél a grafikát már el is felejted és a játék élményre koncentrálsz:)))
11.
11.
zyben
Nekem is volt, de eladtam xbox360 miatt. Visszasírom!!

Ha lesz rá 30000 veszek megint!!

10.
10.
zola2000
Jó hát ez csak a dolog hardverrésze, de mit sem ér az erős hardver, ha nem épül köré komoly játékkiadói támogatottság, ilyen szempontból szerintem mindkét kézikonzol jobb játékra mint az iphone...
9.
9.
HomoLudens
#7: De az akkor most neked miért lenne jó ? PSP-re is az volt sokáig a nagy kritika hogy kevés játék készül rá aztán MGS-ek és FF-ek elindítottak valamit ami után jöttek a játékok, de egy telefonra gondolom nem sok ilyen játék jön, Tower defenderhez meg minek 90 millió három szög a két millió pixeledre ami elfér a kezedben ????
8.
8.
zola2000
Ez a cikk kicsit úgy hangzott, mintha nem akarnának kidobni egy psp2t, csak a jelenlegi pspt akarnák még futtatni, ameddig lehet...
7.
7.
oppenheimer
ha lenne ilyesmikre pénzem akkor is inkább 1 samsung galaxy S-t vennék. 90 millió háromszög megjelenítésére képes másodporcenként. összehosnlítás képp: az iphone 3gs 22 milliót és már azon is psp szintű játékok vannak....
6.
6.
Kyuubi
Szerintem a PSP már most is elavult. Már minimum GC szintű handheldek kellenének.
5.
5.
tronlegacy
#2: Velem is ez történt :D
4.
4.
abydos
3.
3.
OLLiE
Nekem volt 2 PSP-m is...nagyon jó dolog, nem bántam meg, hogy megvettem.

Csakhogy az egyiket ellopták, a másikat meg eladtam h vehessek Xbox360-ast....

Nagyon jó áron is lehet már kapni!!
2.
2.
Speper
Én is gondolkoztam, csak az áruk nem tetszik :D
1.
1.
ZERO88
Én is gondolkodtam hogy veszek egyet csak közbejött a 3DS és inkább megvárom azt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...