PlayStation 3-ra is megjelenik a Ni no Kuni

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Level-5 bejelentette, hogy Nintendo DS mellett - legyen bármennyire is furcsa a párosítás - PlayStation 3-ra is elkészül az új szerepjátékuk, a Ni no Kuni.
A Level-5 bejelentette, hogy Nintendo DS mellett - legyen bármennyire is furcsa a párosítás - PlayStation 3-ra is elkészül az új szerepjátékuk, a Ni no Kuni.

 

A Ni no Kuni: The Another World munkálatainál a Studio Ghiblitől kölcsönzik az animációkat és Joe Hisaishitől az aláfestő zenét, és bár a részleteknek még híján vagyunk, újságíró kollégáink szerint a játék annyira szép volt az első bemutatón, hogy nehéz volt különbséget tenni az átvezetők és a tényleges játék között.


A játékot még 2008-ban mutatták be Nintendo DS-re, és a Level-5 már akkor elhintette, hogy egy asztali gépen is tiszteletét teheti majd az új projekt: ez be is jött, a srácok minap erősítették meg a PS3-as verzió készültét, és elküldték az első képeket is róla. Megjelenési dátum még nincs kitűzve, de a DS-es változat ősszel fog boltokba kerülni, reményeink szerint a PS3-as testvérre sem kell sokat várni. Érdekesség, hogy a játék mellé járni fog egy 352 oldalas Magic Master nevű könyv, ami a mágiába vezeti be a varázslótanoncokat: ez nem csak extra lesz a játék mellé, hanem szerves részét is képezi majd annak - a játékosoknak sokszor a könyvben kell felkutatniuk egy-egy játékbeli fejtörő megoldását.
3.
3.
xXgoronikahunXx
#2: A tegnapi nap legjobb híre.
2.
2.
mamgu
1.
1.
zola2000
Akkor már jöhetne wiire/x360ra/pspre/ipodphonepad kütyükre is.



Egyébként mire ideér ez japánból, addigra ... legalább kivégzem a DQ9et ^_^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...