Crysis 2 - mentsd a menthetetlent

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 27.
  • Videó
Link másolása
A Crytek új dobása bizony ezernyi nehézséget állít szembe a játékossal, amolyan túlélési tippek érkeztek új trailerbe ágyazva a Crysis 2-ből. Éjjeli körséta a betondzsungelben.
A Crytek új dobása bizony ezernyi nehézséget állít szembe a játékossal, amolyan túlélési tippek érkeztek új trailerbe ágyazva a Crysis 2-ből. Éjjeli körséta a betondzsungelben. Masszív, letehetetlen, előremutató vizuális értékek - elsőre ezt sugallja nekünk a játék. Az idegenek éjszaka is lesben állnak, hódító és pusztító elszántsággal, hiába a modern technika, a felforrósodott helyzet bizony komoly élet-halál harcot kíván a Nanosuit 2.0 viselőjének is. Az év utolsó negyedévében minden kiderül.


28.
28.
Optimus Prime
Na ez a trailer tényleg tetszik. Tényleg kezd valamit tényleg letenni az asztalra a Crysis. A trailer stílusa is tetszik, bár manapság ez a divat. Cloerfield, Transformers 2 és még pár trailer ilyen.

Viszont engem ezek a lények a filmbeli Transformerekre emlékeztetnek. Viszont megjelenésre hatásosak, mint a HL2 Striderei és a városi rombolás súlyt az egésznek. Kár, hogy az én gépemen nem fog elfutni, de addig ott az 1. :)
27.
27.
Dcrysis02
#11: Az az X-core és egy rajongói trailer volt. Semmi közük a játékhoz.
26.
26.
Bumbi_King
#25: A Crysisben is van Hunter nevű lény.Az a lény amelyik elől 1szer menekülni kellet repülővel és végülo az endboss előtt kellett legyőzni
25.
25.
sleepy
fú ez naon karalyul néz ki:P..
24.
24.
DWarriorg
ez a városban sétálgatás, meg az ellenség körül az a piros körvonalazódás engem a Halo 3: ODST-re emlékeztet leginkább!

Főleg azok a nagy darab lények, olyanok, mint a Halo-ban a HUNTER-ek!
23.
23.
monster000
nekem az első rész simán elfutott maxon azóta se értem miért hisz nincs is jó gépem, majd meglássuk hogy ezzel mi lesz:)
22.
22.
csonti02
Kicsit emlékeztet a Cloverfield-re.
21.
21.
CJgabor
jujujj én félek hogy nem fog ftuni a gépemen D: vagy nem elég jó grafikán (pl. lowon, vagy esetleg mediumon) is csak akadva.

Crysis optimalizálás????? olyan is van? xd

Az "ezernyi nehézség" között van a gépigény is?:DDD
20.
20.
Stranger
Remélem tényleg jól van optimalizálva és jól fog futni...Ha a Crysis 1 ment egy nagy dzsungelben akkor ez is megy majd egy kis gép fejlesztéssel remélem...bár a grafika sokkal jobb. :O
19.
19.
Bumbi_King
#10: Nem kockul csak gyakran járunk hozzájuk ezért fölfejlesztette a gépét h jól tudjak játszani :) (am nem öreg csak 50 éves, és az 1 nagyapához képest kevés).
18.
18.
pyro
hát ez beb*szott :O nagyon tetszik!
17.
17.
eGo-bOy
#13: már igy tudod h mien a gépigénye? :) ehhez tuti h legalább egy 5870 kell majd, de ezért fogok venni egy 5970-et hogy fullHD-ban tudjam tolni :) addig meg elvagyok a 5770-nel.
16.
16.
tomy88trance
Ó ezt a videót én már láttam, nos nekem a jungel nem jött be annyira ,de ez nagyon ütni fog azt hiszem , talán ez lesz az a rész,amiért meg fogom szeretni a Crysist ! :)
15.
15.
K2 The Highest
Aztbüdös....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ez kib*szott EPIC! Crysis 2 GOTY!!!! [FM]

Hangulatosra sikeredett a trailer és ezek a tömörítési vagy hiba effektek nagyon tetszettek:) KELL!!! Crytek azonnal kérek egy Collectors-t ebből:)
14.
14.
Kerik
Hát én azér maradok és hiszek a 3. rész esélyében mer szeretem meg amugy is még lehetne nyomatni a sztorit bőven!
12.
12.
Psychosocial
fa..om ehhez kell még vennem 2gb ramot :(
11.
11.
CoDer
nagyon hangulatos videó! eszméletlen jó game lesz ez! remélem nem kell hozzá atomerőmű :D
10.
10.
tluigi
szerintem a story 2 részes lesz.

Első része a szigeten másik New Yorkban.



Volt egy videó még régen amikor egy feltuningolt Nanosuitban mentek az idegen űrhajóba. Meg van a másik videó amikor Prophet kivégzi azt a nagy dögöt 1 lövéssel. Az is a szigeten van.
9.
9.
OLLiE
#7: Meghalo. :))), a nagyapád kockul??

ezasztánnagyvolt
8.
8.
d15a5t3r
Ez a helyzet már tényleg nevezhető Krízisnek! Kézcsók MetLife Building, pá Grand Central Terminal! Ütős lesz!
7.
7.
Bumbi_King
#6: Hát azt nagyon remélem mert ha nem akk csak hétvégente játszhatnék vele a nagyapám gépén mert az övé überkirály 1 gép.Am a trailer nagyon tetszetős. :)
6.
6.
oppenheimer
5.
5.
Ecneb
kimaradt, hogy egy kicsit clover fieldes lett a trailer :D
4.
4.
Ecneb
Kíváncsian várom! már csak az érdekel, hogy a gépigénye az első részhez képest mennyivel lesz nagyobb?
3.
3.
HATRED
de édekes nem tudom hogy hozzák össze ezt a sztoryt az 1 végével amikor visszaindulnak abba a bazi nagy gömbbe még koreában aztán hopp new york.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...