Esport CS 1.6 kupa indul!

  • Írta: Daks
  • 2005. január 17.
  • Érdekesség
Link másolása

J kollégám az esport.hu-ról szólt át, hogy hamarosan egy nyílt Counter-Strike kupát szerveznek, amelyre bárki jelentkezhet! Át is engedem neki a szót:

"Oldalunk egy jótékony kezdeményezést indított, hogy azok is kipróbálhassák, milyen PROfikkal együtt játszani 1 war-on, akiknek esetleg nincsenek profi counter-strike játékos ismerősei. A játékosok többsége általában 2-3 TOP játékost ismer (publik-ról, személyesen), szerencsésebb esetben többet, néha meg kevesebbet, de nagyon kevés olyan gamer van, aki játszani tud a legjobbakkal. Mi erre szeretnénk megoldást találni, és remélhetőleg egy életre szóló élményt adni a szerencsés játékosoknak.

Ez az ESPORT.HU SZTÁRMIX #01.

2 csapat, akikből 3-3 tag lesz jelen: FoP (lineup hétfön derül ki) és xDk (sh0kk,kic$i,DoZeR). Jelenleg Magyarországon ez a két csapat ért el a legtöbb mindent, és nagyon köszönjük nekik, hogy elvállalták az ESPORT.HU felkérését. A maradék 2-2 embert pedig nyilvánosan sorolni fogjuk, kedd 18 órakor, majd 1 óra múlva kezdődik a war.

Pálya: de_inferno
MR15-ös rendszerben fog zajlani a mérkőzés, de előtte taktika és késkör, hogy ki miben kezdjen.

A mérkőzés a MaXeline támogatása által adott Counter-Strike 1.6 szerveren fog zajlani, és a mérkőzést HLTV-n lehet majd élőben nézni, az ESPORT.HU-tól kommentátor is lesz, aki az eseményeket fogja folyamatosan mondani, valamint a mérkőzés után le is lehet majd tölteni a HLTV-t, aki esetleg lemaradt volna. Tehát próbálunk mindent megtenni, hogy emlékezetes legyen mind a játékosoknak - és a nézőknek is, akik valószinűleg jól fognak szórakozni a komoly - de mégis barátságos és egyedi mérkőzésen.

Jelentkezési feltételek a SZTÁRMIXre: mindössze annyi, hogy rendelkezzen a jelentkező működő STEAM hozzáféréssel, hogyha őt sorsolja ki a rendszer, akkor részt tudjon venni a játékban, és be tudjon lépni a szerverre.

Amennyiben a nyertes használ IRC-t, akkor az #esport.hu IRC csatornán fogjuk megkeresni és odaadni a szerverre belépéshez szükséges IP címet és jelszót, valamint csinálunk vele a mérközés elött és utána egy rövid interjút. Amennyiben nem, ezt email-en fogjuk megoldani."

Jelentkezés, és bővebb információ az ESPORT.HU oldalán:
http://esport.hu/ IRC: #esport.hu

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...