Bemutatkozott a Darkspore - az első látnivalókkal

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts bemutatta a Spore új részét, amely a várakozásoknak megfelelően a Darkspore nevet kapta, az eddigi stratégiai játékmenet pedig szerepjátékba vált át.
Az Electronic Arts bemutatta a Spore új részét, amely a várakozásoknak megfelelően a Darkspore nevet kapta, az eddigi stratégiai játékmenet pedig szerepjátékba vált át.

A játékot a Maxis fejleszti, ígéreteik szerint a Darkspore egyedi színt fog vinni az akció-szerepjátékok világába. A galaxist gonosz fenyegeti, a játékosokra vár a feladat, hogy elpusztítsák a mutáns szörnyeket. Természetesen a csapatunkat mi állíthatjuk össze, ellenben - igazi Spore-játékról lévén szó - nem csak a hajunkat és bőrszínünket választhatjuk meg, hanem gyakorlatilag mindent testreszabhatunk leendő hősünkön - a legjobb, hogy a rendelkezésre álló több tízezer testrész mind befolyásolni fogja a karakterünk képességeit, elképzeléseink szerint a játékban nem lehet két ugyanolyan hőst farigcsálni. A kompetitív multiplayer és a négyfős kooperatív módot is támogató Darkspore jövő februárban jelenik meg, kizárólag PC-re.

11.
11.
Drider
#10: Olyan az alap Spore-ban is volt. (enyhe cell-shading: fekete kontúr)
10.
10.
sEcret
Ja. egyébként kifelejtettem, hogy ha mélyebben érdekel a dolog, akkor inkább menj fel a myspore.hu-ra. :D
9.
9.
izomkukac
remélem nem ilyen borderlands vagy crackdown grafikája lesz (fekete vonal a cuccok körül). a képeken úgy tűnik
8.
8.
Iwashi
#1: Maxis játékban történet? Ugyan már...

Amugy majd meglesem, de egyelőre hidegen hagy a dolog (főleg így látva, hogy keményen 6 vagy 5 quickslotunk lesz...)
7.
7.
izomkukac
#8: ne válaszolj a trolloknak
6.
6.
pjoco
#7: És te vendettt ta? :D
5.
5.
CrisRedfield/one
nagyon várom még egy kicsit csiszolnak rajta és jó lesz.
4.
4.
sEcret
Szerintem a lénykreátorral nagyon nem tudnak szenvedni. Pár új testrész, a meglévő motor. Ennyi. Bár az újrajátszhatóságával, mintha gondban lennének. Mondani mindent lehet, de nem hiszem, hogy ez annyira újrajátszható lenne, bár tény, hogy olyan algoritmusokat ígérnek, ami a L4D-ben is volt, hogy soha nincs ugyanazon a helyen ugyanaz a dolog.
2.
2.
TzuQ
Jól néz ki. Igaz az eredeti Spore al nem játszottam.
1.
1.
Antihero
PC exkluzív? ilyet is régen láttam.

Amúgy maga a játék nekem felemás. Remélem nem koncentrálnak túlságosan a lénykreátorra, és hanyagolják a történetet, meg a többit. Nagy csalódás lenne. Egyelőre kipróbálnám, de lázba nem hozott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...