PS3-exkluzív játékot készítene a Crytek

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Jelenleg a Crysis 2-n munkálkodó német fejlesztőcsapat fontolóra venne egy olyan játék készítését a Sonynak, mint a MS gépére érkező Condename: Kingdoms.
Jelenleg a Crysis 2-n munkálkodó német fejlesztőcsapat fontolóra venne egy olyan játék készítését a Sonynak, mint a MS gépére érkező Condename: Kingdoms. A véres, középkori csatákat felvonultató Kingdoms volt a 2010-es E3 egyik nagy bejelentése, azt sugallva, hogy a CryEngine 3.0 nemcsak jövőbeli FPS-ben tud domborítani.

Azonban a Crytek alapítója, Cervat Yerli a CVG-nek adott interjújában kifejtette, hogy eddig semmilyen konkrét konzol-exkluzív ajánlat nem érkezett még a japán kiadótól, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben erre nincs mód, pláne, hogy Yerli most nyíltan ki is hangsúlyozta.
"Mint egy független stúdió, azt készíthetünk amit akarunk, szabadon bejelenthetünk bármit akár a jövőhéten is, ha szeretnénk." - mondta a csapat CEO-ja. "A Sony egy olyan partner, akivel mi feltétlenül szeretnénk együtt dolgozni. Egy PS3-exkluzívitás olyan dolog, amiről előtte mérlegelni kell mielőtt bármit is megalkotnánk. Beszéltünk róla sokat, de portfóliót még nem nyújtottunk be eddig és jelenleg semmi ilyesmi nem áll fejlesztés alatt. De ez nem jeleni azt, hogy a jövőben nem lesz ilyen."

"A Sony egy nagy cég, ugyanúgy, mint a Nintendo és a Microsoft. Mindegyiknek megvannak a maguk erősségei és gyengeségei, de szerencsére kiegészítik egymás gyengeségeit, mi pedig erős szinten megragadjuk az erősségeiket."

Ahogy Yerli elmondta, hogy a Microsofttal való kapcsolatuk már 5-6 éve vette kezdetét és egy ideig azt mondták, nem szeretnének first-party címet csinálni csak nekik, de eljött az ideje, hogy egy exkluzív címet hozzanak létre, ez lett a Kingdoms. Megkérdezték a Microsoftot, hogy mit szól hozzá, ez lett a redmondiak válasza:"Igen, ez fantasztikus lenne."

A csapat jelenleg gőzerővel dolgozik a Crysis 2-n, legutóbbi hírünk róla, hogy a Crytek szerint a videojátékok történelmében ebben lesz a legprofibb mesterséges intelligencia. Meglátjuk. De ne lepődjünk meg a jövőben, ha netán egy Sony-exkluzív bejelentés érkezik a németektől.
20.
20.
X-Master
Pedig a Crysis igazán hangulatos és egyedi volt minden téren.
19.
19.
gamerplayer
#18: van benne valami, amikor az első crysis kijött azért tűnt annyira jónak a grafja (és, hát nem csak tűnt, az is volt), mert hanyagolta a konzolokat, teljes mértékben PC-re és erős(nyugati árú) hardwarekre jött szvsz
18.
18.
Én azt sajnálom, hogy kb 2006 óta nem fejlődnek a játékook a konzolok miatt. A crytek csinált valamit, szebb grafikát, jobb fizikát de megbukott vele. Igazából ma az összes hasonló játéknak olyan szintű grafikája és fizikája kellene hogy legyen mint a Crysisnak. Sőt jobb.
17.
17.
megalonagyix
12#hogy csiszoltak-e rajt? meglehet. de gondolom nem véletlen váltottak NY-ra, ahol nem kell akkora DD.
16.
16.
klemid
#8: Nem tudom mi ezen a meglepő, eddig is így volt.
15.
15.
gamerplayer
#12: ráadásul a ce2 Pc-n volt a 3 meg konzolon
14.
14.
megalonagyix
13#ennyi.

8#valóban szebb. és miért? mert a konzolokra butították, amit a fanboyok nem ismernek el.
13.
13.
Dcrysis02
#10: Ennyi erőből a Killzone 2 is egy konzolos techdemó. Pff ne röhögtess...
12.
12.
YTy
8: az a vidi már egy éves, azóta tuti csiszoltak rajta
11.
11.
laca009
#9: nem tom de az aion is csak a megjelenéstől később használta ki teljessen a cryengine adotságait de nem tom szerintem nincs
10.
10.
Blint19
Ha olyan techdemó lesz, mint a krájzisz, akkor köszönjük, nem kell!
9.
9.
falselight
az aion-on kívűl van egyáltalán más cryengine-s játék?
8.
8.
laca009
de amúgy a ce2 szebb mint a ce3 ... nem tom de ebből a videóból minden kiderül http://www.youtube.com/watch?v=2WJG14uLA3k hát sokat kellet foglalkozniuk vele ha így elcseszték
7.
7.
Kocsis92
#6: azért ne feledjük, hogy gondolom nem olcsón licencelték más stúdióknak a CryEnginet.

6.
6.
Zaki1991
#4: Szerintem meg egy sunyi banda. Emlékszem, hogy sírt a szájuk a warez miatt, mikor kiadták a crysist, de valahogy még is futotta 2 új stúdióra egy kiegészítőre meg a CE "3.0-ra" (na ez is egy vicces dolog).
4.
4.
Dcrysis02
Az egyik kedvenc fejlesztőim, de néha nem értem őket.



-Itt a tökéletes eszköz, amivel fejleszthetnek mindhárom platformra

-Azt mondták több embert szeretnének szórakoztatni



Most meg exkluzívokat akarnak. Az asztal alatt átadott pénzeszsákon kívül semmi okuk nincsen arra hogy ne fejlesszenek multiplatform játékot.
3.
3.
klemid
#2: Végülis a Crysis nem az...
2.
2.
Bekaphatja a Crytek! Akkor már egy PC exklúzív játékot is csinálhatnának az CE 2vel.
1.
1.
klemid
"A Sony egy nagy cég, ugyanúgy, mint a Nintendo és a Microsoft. Mindegyiknek megvannak a maguk erősségei és gyengeségei."



Magyarul: Ki mennyit perkál



Én nagyon örülnék egy ilyen exkluzív címnek ami CE 3.0 alatt mozogna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...