Új fegyvercsomag is érkezik a Mass Effect 2-höz

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A múlt héten bejelentett Lair of the Shadow Broker DLC mellett egy új fegyvercsomag is megvásárolható lesz a Mass Effect második részéhez, erősítette meg az egyik fejlesztő.
A múlt héten bejelentett Lair of the Shadow Broker DLC mellett egy új fegyvercsomag is megvásárolható lesz a Mass Effect második részéhez, erősítette meg az egyik fejlesztő.

Mindez azután vált világossá, hogy a DLC bejelentése mellé csatolt screenshotokon (fent) olyan fegyverek is feltűnnek, amelyek eredetileg nem szerepeltek a játékban. Bár többen - kis naivak - azt gondolták, hogy az új mordályok a következő kiegészítő részét képezik majd, Jarrett Lee a Bioware hivatalos fórumán erősítette meg a másik elképzelést, miszerint egy külön fegyvercsomagot is kiadnak még a Lair of the Shadow Broker megjelenése előtt.

Lee elismerte és elnézést kért a félrevezető képekért, nem rossz szándék állt mögöttük, csupán kiegészítők reklámozását szolgálták. Az úriember szerint a Lair of the Shadow Broker a Mass Effect 2 "legkielégítőbb" kiegészítője lesz, és egy olyan meglepetést is tartalmazni fog, amit nem fognak előzetes bejelentésben lelőni. Az extra tartalmak érkezési dátuma még mindig nem tisztázott.

8.
8.
karnokd
#4...#7: Magyarul van meg nekem, mert itthon csak így kapható boltban. Már egy kicsit én is bánom, hogy nem a steam-es verziót vettem meg annak idején. Két lehetőség van: megveszi az ember digitálisan újra, vagy elvileg az EA download manager-en keresztül a kulcsával letölti ingyen az angol verziót.
7.
7.
Kocsis92
na, legalább egy jó ok, hogy ki kelljen játszani újra:P:D

és újra

és újra
6.
6.
Sovereign
#4: ezért szoktam én mindig az angolt játszani és igazából nem ezek az okok amiért azzal játszom, hanem azért mert sokkal jobb.
3.
3.
Sovereign
Szupper, amugy meg emberek akik sajnálják a pénzet rá az letölti, bár nem tudom mien hatással van az eredeti játékra a letöltött DLC.
2.
2.
karnokd
http://social.bioware.com/forum/1/topic/129/index/3202472/45#3215266


Ez alapján Liara magyarul nem is fog megjelenni, ráadásul az angol DLC-t meg nem is lehet majd telepíteni a magyar alá.
1.
1.
vaszika
Mar egy cseppet nem lehuzas?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...