Szeptember végén mindent megtudunk a 3DS-ről

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo bejelentette, hogy szeptember végén bejelentik a Nintendo 3DS árával és megjelenésével kapcsolatos információkat. Mást nem jelentettek be.
A Nintendo bejelentette, hogy szeptember végén bejelentik a Nintendo 3DS árával és megjelenésével kapcsolatos információkat. Mást nem jelentettek be.

Ugrás a galériához

A Nintendo 3DS premierdátuma és ára még mindig nem ismert, s úgy néz ki, további két hónapig nem is fogunk semmit hallani ezzel kapcsolatban. A Bloomberg Japan értesülései szerint szeptember 29. lesz az ominózus nap, amikor a Nintendo hivatalosan bejelenti, hogy mikor, illetve milyen áron kerül boltokba az új zsebkonzol. Az információ a Nintendótól származik, hivatalosnak tekinthető (igaz, az utóbbi időben a Nintendo is kijátszotta párszor a "ja, rosszul mondtuk" kártyát), ugyanakkor furcsa, hogy miért várnak ennyit a bejelentéssel - addig a GamesCom és a Tokyo Game Show is lefut, bőven lenne alkalom a nagy leleplezésre.

Addig marad a találgatás. A hivatalos álláspont szerint a 3DS ebben a pénzügyi évben (vagyis legkésőbb jövő márciusban) mindenképpen megjelenik, a fő kérdés inkább az, hogy még idén számíthatunk-e a boltokba kerülésre, illetve, hogy mennyit kell várnunk a japán premierhez képest. Az árral kapcsolatban a Nintendo annyit kotyogott el mindössze, hogy a gép méretéhez és tudásához mérten kerül beárazásra, ami persze nyilvánvaló volt eddig is. Az elemzők 250-300 dolláros árcímkét valószínűsítenek.

2.
2.
zola2000
Ha max 250 lesz a premierkor, és később lemegy 200ra, akkor még elmegy, a 300at nem hinném...



Ha azt nézem hogy 2005ben vettem a DSt 40ezerért, és még mindíg jó, akkor 2011ben se lesz drága 60ezer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...