DiRT 3 - befutott a legelső kép

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 31.
  • Képek
Nem titok már, hogy a Codemasters javában munkálkodik a DiRT 3-on, a hétvégén be is fut az első trailer. Ennek apropóján már egy screenshottal is szolgálhatunk.
Nem titok már, hogy a Codemasters javában munkálkodik a DiRT 3-on, a hétvégén be is fut az első trailer. Ennek apropóján már egy screenshottal is szolgálhatunk. Nem egy nagy szám, a lenyugvó nap fényétől hunyorgunk, de a kép arra sugall, amit a legjobban hiányoltunk az előző DiRT-ből: végre nagyobb hangsúlyt kap az igazi Rally?

A hétvégén megrendezésre kerülő X-Games extrémsport bajnokságot az ESPN csatorna közvetíti, ahol a DiRT 3 debütáló előzetese is napvilágot lát ma vagy holnap. Természetesen mi is rácsapjuk majd izzadt mancsunkat. Az OXM munkatársa, John Hicks már kipróbálhatta a játékot és élményei pozitívak voltak: "minden tekintetben jobb és nagyobb, mint a DiRT 2" és teljesen új verdák is képviselni fogják magukat. A magazin következő számában egy hosszabb előzetes szentelnek a címnek.

A DiRT 3 PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra érkezik, megjelenési dátumot még nem erősítette meg a kiadó.
23.
daniel.miiller
szerintem hó azért nem volt mert az egy másik rally bajnokságban, kategóriában van, gondolok itt svédországra, de ha megfigyelted nem volt se olasz, se francia,se görög, se angol - gyorsasági futam .... stb., nem vagyok rally rajongo, de amibe pl loeb vagy kimi fut az egy másik rally bajnokság. relativ hogy minek volt köze mihez....
22.
soap mactawish
hát a dirt 2 nek semmi köze nem volt az igazi rally-hoz!!remélem ezt nem cseszik el!remélem lesz benne:eső,hó,egyszóval időjárás!!!és sokal több pálya!!
21.
K2 The Highest
Az első rész gyenge volt...A Második közel tökéletes:)

Remélem a harmadik már tökéletes lesz és kapunk egy brutális grafikát is:)
20.
Ryukian
Az első sem volt rossz, sokat szórakoztam vele, bár végig nem játszottam. A második viszont jobban bejött. De még annak sem jutottam a végére. Szerintem nem volt zavaró, hogy ismétlődtek a pályák. Főleg, hogy ezen könnyű segíteni, ha néha helyszínt vált az ember. Egyedül az osztott képernyőt hiányoltam belőle. Egyébként tökéletes volt az egész.

Mindenesetre várjuk a következőt:)
19.
waynerooney108
Jujj de jó...

Én imádtam a 2-t, de remélem ez jobb lesz!Az is csúcs volt ha 1-2 hiba volt is benne(pl: az életszerűtlen ütközések, az ismétlődő pályák, a kevés rally, nameg néhol a túl sok gyenge autó)!

Szerintem:Király lesz!

!!!DiRT3!!
18.
aludttej
#15: az igaz hogy a dirt 2 már kevésbé szólt a rallyról, mint elődje, de akkor is jobb játék volt, mivel a dirt 1 fizikája és irányitása olyan szinten valószerűtlen volt, hogy élvezhetetlenné tette a játékot. Valamint két év volt a megjelenésük között, a gépigény mégis nagyobb az 1nél. Remélem ez a 3 jobb lesz mint a 2, legalábbis több rally lesz benne. Azt viszont nem értem, hogy elvileg a grid 2 hamarabb jelenik meg, és arról még semmi nincs. De sebaj, mingyá itt az f1 2010.
17.
bledzer
több tradicionális rally-t bele
16.
Turekk
gt5 mellé nem hiszem hogy kell
15.
Sarkadi
Az első rész még jó volt,de a második már elvesztette a rally-s élményét -szerintem-De azért várjuk! =)
14.
Ash04
Nagyon várom, az előző rész is nagy kedvenc, csak kevés volt benne az igazi rallyautó, illetve a pályákból is kevés volt, egy idő után túl repetitív lett a játékmenet. Remélem, több teret kap a rally a stadionos bohóckodással szemben (bár az is szórakoztató, egy darabig). Csak a debut teaser fog megjelenni, szerintem csak jövőre várhatjuk a játékot.
13.
bsg09
Tekintve, hogy a 2005-ös résztől mind megvan eredetiben, így ezt is várom.
12.
CoDer
szeretem a Dirt sorozatot, és várom a harmadik részt nagyon nagyon!!
10.
sunstreaker
jaja sztem is inkább a GRID 2 - t kéne már kidobniuk
9.
joshfeed
Igazi Rally kellene, nem nonameusalajkó rongyrázása.valódi EURÓPAI versenyzőket felvonultató Rally.A Black Bean Is a vacak (hivatalos) WRC-jével mehet a sunyiba...Néztek ezek a fejlesztők valaha Eurosport-os Rally Közvetítéseket ??? Nekem a Codemasters Engine-je tetszik látványra, de fizikára még nagyon karcsú.Recept: Codemasters Grafika, Richard Burns Rally Fizika vagy még jobb és realisztikus törések nem karcolások. Uff !
8.
ATi0021
A kép alapján egy áttervezett DiRT2 lesz a 3. Inkább GRiD 2 kellene már. Amúgy elég sok mindent a nyakukba vettek. F1 2011, GRID2, DIRT3... biztos lesznek csúszások.
7.
Speper
DiRT2 remek kis game, és szépen is futott a gépemen. Remélem a DiRT3-nak ne lesz eget rengető hardver igénye, mert direkt erre a játékra most nem újítanék :S:S
5.
Maxxer
Grid 2-t akarok most !! ,Vagyis az F1 játék útán.. E kettő játék útán ,jöhet a Dirt 3 ,addig még csinálják csak.. :)
4.
galmat
#3: Ez nekem is fura, mert én úgy tudom, hogy a Grid 2 előbb fog kijönni mint a dirt 3. Persze lehet, hogy jobb bevételeket produkáltak a dirt 2-vel, mint a griddel, aztán most próbálják ütni a vasat, míg meleg.mindenesetre nemtudom milyen alpha verzióval játszhatott az ember, mert a dirt 2 még csak 1 éves. Az nem baj ha fejlesztik, csak ne az legyen, mint mondjuk egy FIFA-sorozattal, hogy csak minimális újítással dobálják ki őket, mostmár konzolon is pár éve.
2.
Jinbobo
A Dirt2 pöpec játék volt. De kicsit mint ha hamar jönne a 3. Sokkal jobb nem lehet majd mint a kettő.
2.
hakydakillah
pedig már igazán a Grid2-őn lett volna a sor. Most pihentetni kellett volna a 3ast, túl hamar jön, és a Grid-re már rengetegen ki vannak éhezve. Én is :-D
1.
popely16
kipróbálhatta ??????? Már ilyen stádiumban van a játék ez szép .

Pedig a codmastersnek még az F1 2010 is ott van a nyakán .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...