DiRT 3 - befutott a legelső kép

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 31.
  • Képek
Link másolása
Nem titok már, hogy a Codemasters javában munkálkodik a DiRT 3-on, a hétvégén be is fut az első trailer. Ennek apropóján már egy screenshottal is szolgálhatunk.
Nem titok már, hogy a Codemasters javában munkálkodik a DiRT 3-on, a hétvégén be is fut az első trailer. Ennek apropóján már egy screenshottal is szolgálhatunk. Nem egy nagy szám, a lenyugvó nap fényétől hunyorgunk, de a kép arra sugall, amit a legjobban hiányoltunk az előző DiRT-ből: végre nagyobb hangsúlyt kap az igazi Rally?

A hétvégén megrendezésre kerülő X-Games extrémsport bajnokságot az ESPN csatorna közvetíti, ahol a DiRT 3 debütáló előzetese is napvilágot lát ma vagy holnap. Természetesen mi is rácsapjuk majd izzadt mancsunkat. Az OXM munkatársa, John Hicks már kipróbálhatta a játékot és élményei pozitívak voltak: "minden tekintetben jobb és nagyobb, mint a DiRT 2" és teljesen új verdák is képviselni fogják magukat. A magazin következő számában egy hosszabb előzetes szentelnek a címnek.

A DiRT 3 PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra érkezik, megjelenési dátumot még nem erősítette meg a kiadó.
23.
23.
daniel.miiller
szerintem hó azért nem volt mert az egy másik rally bajnokságban, kategóriában van, gondolok itt svédországra, de ha megfigyelted nem volt se olasz, se francia,se görög, se angol - gyorsasági futam .... stb., nem vagyok rally rajongo, de amibe pl loeb vagy kimi fut az egy másik rally bajnokság. relativ hogy minek volt köze mihez....
22.
22.
soap mactawish
hát a dirt 2 nek semmi köze nem volt az igazi rally-hoz!!remélem ezt nem cseszik el!remélem lesz benne:eső,hó,egyszóval időjárás!!!és sokal több pálya!!
21.
21.
K2 The Highest
Az első rész gyenge volt...A Második közel tökéletes:)

Remélem a harmadik már tökéletes lesz és kapunk egy brutális grafikát is:)
20.
20.
Ryukian
Az első sem volt rossz, sokat szórakoztam vele, bár végig nem játszottam. A második viszont jobban bejött. De még annak sem jutottam a végére. Szerintem nem volt zavaró, hogy ismétlődtek a pályák. Főleg, hogy ezen könnyű segíteni, ha néha helyszínt vált az ember. Egyedül az osztott képernyőt hiányoltam belőle. Egyébként tökéletes volt az egész.

Mindenesetre várjuk a következőt:)
19.
19.
waynerooney108
Jujj de jó...

Én imádtam a 2-t, de remélem ez jobb lesz!Az is csúcs volt ha 1-2 hiba volt is benne(pl: az életszerűtlen ütközések, az ismétlődő pályák, a kevés rally, nameg néhol a túl sok gyenge autó)!

Szerintem:Király lesz!

!!!DiRT3!!
18.
18.
aludttej
#15: az igaz hogy a dirt 2 már kevésbé szólt a rallyról, mint elődje, de akkor is jobb játék volt, mivel a dirt 1 fizikája és irányitása olyan szinten valószerűtlen volt, hogy élvezhetetlenné tette a játékot. Valamint két év volt a megjelenésük között, a gépigény mégis nagyobb az 1nél. Remélem ez a 3 jobb lesz mint a 2, legalábbis több rally lesz benne. Azt viszont nem értem, hogy elvileg a grid 2 hamarabb jelenik meg, és arról még semmi nincs. De sebaj, mingyá itt az f1 2010.
17.
17.
bledzer
több tradicionális rally-t bele
16.
16.
Turekk
gt5 mellé nem hiszem hogy kell
15.
15.
Sarkadi
Az első rész még jó volt,de a második már elvesztette a rally-s élményét -szerintem-



De azért várjuk! =)
14.
14.
Ash04
Nagyon várom, az előző rész is nagy kedvenc, csak kevés volt benne az igazi rallyautó, illetve a pályákból is kevés volt, egy idő után túl repetitív lett a játékmenet. Remélem, több teret kap a rally a stadionos bohóckodással szemben (bár az is szórakoztató, egy darabig). Csak a debut teaser fog megjelenni, szerintem csak jövőre várhatjuk a játékot.
13.
13.
bsg09
Tekintve, hogy a 2005-ös résztől mind megvan eredetiben, így ezt is várom.
12.
12.
CoDer
szeretem a Dirt sorozatot, és várom a harmadik részt nagyon nagyon!!
10.
10.
sunstreaker
jaja sztem is inkább a GRID 2 - t kéne már kidobniuk
9.
9.
joshfeed
Igazi Rally kellene, nem nonameusalajkó rongyrázása.valódi EURÓPAI versenyzőket felvonultató Rally.A Black Bean Is a vacak (hivatalos) WRC-jével mehet a sunyiba...Néztek ezek a fejlesztők valaha Eurosport-os Rally Közvetítéseket ??? Nekem a Codemasters Engine-je tetszik látványra, de fizikára még nagyon karcsú.Recept: Codemasters Grafika, Richard Burns Rally Fizika vagy még jobb és realisztikus törések nem karcolások. Uff !
8.
8.
ATi0021
A kép alapján egy áttervezett DiRT2 lesz a 3. Inkább GRiD 2 kellene már. Amúgy elég sok mindent a nyakukba vettek. F1 2011, GRID2, DIRT3... biztos lesznek csúszások.
7.
7.
Speper
DiRT2 remek kis game, és szépen is futott a gépemen. Remélem a DiRT3-nak ne lesz eget rengető hardver igénye, mert direkt erre a játékra most nem újítanék :S:S
5.
5.
Maxxer
Grid 2-t akarok most !! ,Vagyis az F1 játék útán.. E kettő játék útán ,jöhet a Dirt 3 ,addig még csinálják csak.. :)
4.
4.
galmat
#3: Ez nekem is fura, mert én úgy tudom, hogy a Grid 2 előbb fog kijönni mint a dirt 3. Persze lehet, hogy jobb bevételeket produkáltak a dirt 2-vel, mint a griddel, aztán most próbálják ütni a vasat, míg meleg.



mindenesetre nemtudom milyen alpha verzióval játszhatott az ember, mert a dirt 2 még csak 1 éves. Az nem baj ha fejlesztik, csak ne az legyen, mint mondjuk egy FIFA-sorozattal, hogy csak minimális újítással dobálják ki őket, mostmár konzolon is pár éve.
2.
2.
Jinbobo
A Dirt2 pöpec játék volt. De kicsit mint ha hamar jönne a 3. Sokkal jobb nem lehet majd mint a kettő.
2.
2.
hakydakillah
pedig már igazán a Grid2-őn lett volna a sor. Most pihentetni kellett volna a 3ast, túl hamar jön, és a Grid-re már rengetegen ki vannak éhezve. Én is :-D
1.
1.
popely16
kipróbálhatta ??????? Már ilyen stádiumban van a játék ez szép .

Pedig a codmastersnek még az F1 2010 is ott van a nyakán .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...