Ice-T szerint szívás az új Medal of Honor

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Tracy Marrow, avagy szélesebb körben ismert gengszter-rapper maga is nagy játékos, ki is próbálta a Medal of Honor bétáját és véleményét nem rejtette véka alá.
Tracy Marrow, avagy szélesebb körben ismert gengszter-rapper maga is nagy játékos, ki is próbálta a Medal of Honor bétáját és véleményét nem rejtette véka alá. Az alacsony költségvetésű B-filmjeivel az önmaga paródiájába forduló előadóművész egy twitter üzenet formájában tett egy rövid elemzést az EA soron következő FPS-ének többjátékos próbaverziójából. Egyöntetű véleménye a következő: SZÍVÁS!


Ice-T szeretne tanácsot adni mindenkinek, mielőtt megvásárolja a játékot, sőt optimista is, hiszen elmondása szerint a single player csak jobb lehet, mint a multi gyér élményei.

"Ki tudja... A single player még mámorító is lehet, mint a Battlefieldben, de a multiplayer nem kicsit béna."

Állítása szerint a keserű tapasztalatokat egy kis Kane & Lynch 2-vel orvosolta, amely -témaválasztásánál fogva- számára maradandóbb értékeket képvisel. Egy gengszter nem is láthatja másképpen a helyzetet. Végül leszögezte, hogy ez csak egy "jelentéktelen ember" véleménye, csak egy gyors elemzés az első tapasztaltok alapján, semmi több.

"Nem jelenti egyből a sz*rt. Hahaha."

Ice-T legutóbb például azt hangoztatta, hogy szeretne szerepelni a Gears of War filmben. Isten ne adja!
51.
51.
mankrisz
aki látott a multiról vidit akkor tudja hogy naon gáz a többszemélyes játékmód.de aki látta a nikinparkos vidit akkor egyből megtetszett neki a single és special nekem is a szívemhez nőtt :D:D
50.
50.
mankrisz
aki látott a multiról vidit akkor tudja hogy naon gáz a többszemélyes játékmód.de aki látta a nikinparkos vidit akkor egyből megtetszett neki a single és special nekem is a szívemhez nőtt :D:D
49.
49.
s7virus
Aki más játékokhoz van szokva "CoD", annak 1 nagy rakás sz*r . Aki mindennel játszik de nem annyit , hogy elfogult legyen annak hamar a szivéhez nő. Csak rá kell érezni a ritmusára , meg kell 1 kicsit tanulni célozni mindenfajta segédeszköz nélkül "cheat programok", mert a bétában a fejlövés az ami igazán használ . Nagyon sajnálom , hogy már vége . Én biztos vevő leszek a játékra .
48.
48.
X360_FaNbOy
#46: Jajjj..mennye..:D

Eddig én sem játszodtam FPS multit, de most lett rá lehetőségem, hogy MW2-zzek. Nagyon jó! Egy autos multit már nem tudok ennyire élvezni..
47.
47.
CJgabor
#46: nem értek egyet de a beta tényleg egy rakat fos. bugos és unalmas



SZAAAR.
46.
46.
Jinbobo
Én általában csak a single mód miatt nyomok fps-el. Szerintem az fps-ek online módja nagyon gázos, nem élvezetes(saját vélemény). Egy autóverseny vagy verekedős game, sőt rpg játékok online módja már pöpec! Azok igazán élvezhetők!
45.
45.
laca009
hát akkor nem csak szerinte szar az új moh mert szettem is az eddigi leggázabb multit hozták össze
43.
43.
kovacsabesz
Teljes mértékben igaza van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez nem Medal of Honor,hanem BC csak új pályákkal!

Egy rakás fos az egész!Semmi Medal of Honor-os érzésem sincs mikor játszok vele!

43.
43.
LucyFerr
Elsőre tényleg egy egy nagy rakás a multi-b. Röhej, hogy csipával alig találom el, ő meg leszed a pálya mások végéből a géppityuval. Az ami fegyók meg túl vannak értékelve egy "kicsit" mint az összes többi játékban. Na az meg külön "jó" ötlet kezdetnek vörös ponttal felszerelni a csipát. Ami még igen szívet melengető az a "színek orgiája" Mintha a ´90 években lennénk csak nem a szürke 256 árnyalata hanem a barnássárgáé. Ez sajna igaz az MW, WatW, MW2, BfBC2-re. Az meg hogy mellette robban az Rpg, de még csak meg se szédül, hát ez kész röhej.

Másodjára már lehet élvezni, ha mindezek a hibákkal megbékül az ember. Úgy 5-6 óra kínlódás után.
42.
42.
Hofi3
Nem mintha érdekelne ez az ember egy kicsit is, de tökéletesen igaza van. Szerintem is egy nagy rakás a multi. Többször halsz meg mint, életben maradsz.
40.
40.
doomSbloom
#39: és az is relatív, hogy ki számít ismertnek. mert nem tudhatod, hogy pl amerikában pontosan kik is a felkapott hírességek
39.
39.
elite_hun
#38: Mitől lesz gamer? Ha egész nap csak játszik?

#37: Attól mert egy 20.-ad rangú szinész még lehet hogy igaza van. Ez a nagy divat manapság hogyha valaki alig ismert akkor biztos hogy téved??
38.
38.
HerodPK
Hat nem tom en nem lattam sem a batat sem a multyt a gamet se veszem meg de akkor sem adnek a jeges tea szavara......o mondja magat gamernek...attol hogy van 1Xboxa otthon amiele betesped mikor hazaer es ordijja Fck off ha lelovik...... majd eloveszi a pisztolyat es hadonasz hogy en vagyok a jegesteas gengszter....(ezektol meg nem gamer)...........Meg ha olyan mondana akinek van szakertelme>) de sosem a velemenyek niatt veszek meg 1 jatekot>) ha teszik 1 game medveszem hiaba mondja a vilag 3/4 e de szarnak!!
37.
37.
lxdc
És miért adjak egy ilyen kis 20ad rangú színészecske vémeényére?

:O

Ő a anyg szívás, meg a filmjei.
36.
36.
geri1
35.
35.
ppgabesz
Szerintem ice -t királyság. még a bkategóriás filmjeiben is jobbat alakít mint néhány mai arc. pl jason stathamet szeretem, de a crankes cuccon kívül ő se tud más figurát. mellesleg pl a Játsz a túlélésért c filmben rtger Hauerrelsztem elég jó volt. úgy a munkásságát én nem fikáznám, csak emrt nem teccet neki a MoH multi. Az meg hogy szerinte Sz@r, az ő véleménye, nyilván nem azért írta, hogy vigyázzba álljon tőle a világ és egyesült erővel bojkottálja a játékot, hanem mert neki ez a véleménye :) aki kedveli őt az nyilván ad a véleményére. engem pl a MoH alapból hidegen hagy. :)
34.
34.
OLLiE
Feka csokinak igaza van bizony. A multi az szívás, de a Single az bejövős.

33.
33.
Reli
#9: Igazad van, ha valaki úgy képzel el egy háborút mint ami a MW2, azzal nagy baj van...
32.
32.
ottHun
engem nem hat meg mr original gangster véleménye
31.
31.
waynerooney108
Hát szerintem inkább bízzuk a tesztelőkre a véleményezést elsősorban...

Nem? :D
30.
30.
bledzer
szerintem Ice-t a szívás
29.
29.
Sonnypapa
Szerintem semmi para nincs ezzel a csávóval. A zenéje sem rossz és nekem a filmjei is bejöttek! :)

28.
28.
doomSbloom
"Ice-T legutóbb például azt hangoztatta, hogy szeretne szerepelni a Gears of War filmben. Isten ne adja!"



inkább azt, hogy a hangját kölcsönzi majd az egyik szereplőnek a 3. részben. de tök mindegy...
27.
27.
Game 0ver
Hát nekem se jött be annyira a moh. Én szerintem ez egy BC2 és egy MW2 keveréke amiből nem sok jó jött ki... Akkor már vagy megveszem a bc2-t v az mw2-t de ez a 2 az 1-ben nem igazán jön be nekem se...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...