Egyre jobban hiányzik a Blu-Ray az Xbox mellől

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A Castlevania: Lords of Shadow is két DVD-n érkezik Xbox 360-ra, mert a játék nem fér rá egyetlen lemezre. A Mercury Steam a Microsofttól várja a segítséget.
A Castlevania: Lords of Shadow is két DVD-n érkezik Xbox 360-ra, mert a játék nem fér rá egyetlen lemezre. A Mercury Steam a Microsofttól várja a segítséget.

Ugrás a galériához

A csapat vezetője, David Cox az Xbox World 360 magazinnak árulta el először, hogy az új Castlevania két lemezen fog megjelenni, mert egyszerűen képtelenek egyetlen DVD-re rázsúfolni az adatokat. A játékot elindítva a program automatikusan felajánlja majd, hogy az első lemez tartalmát feltelepítsük a merevlemezre, majd a második DVD-t használva vághatunk neki a Lords of Shadownak.

Cox szerint "a Microsoft kiküldte az embereit, hogy megnézzék, hogyan tömörítik a játékot, de ők is csak annyit mondtak: oké, rendben van." Még ennek ellenére is két DVD lett a végeredmény, s a redmondiaknak a jövőben meg kell barátkozniuk a gondolattal, hogy "egyre többször fog ilyen előfordulni." Cox úgy gondolja, a Microsoftnak kellene segítenie áthidalni ezeket a problémákat, de semmi esetre sem akart egyoldalúan nyilatkozni, ezért gyorsan azt is hozzátette: természetesen a PS3-nak is megvan a maga baja, például a hosszú töltésidő is nehezíti a dolgukat.

Bár Kojima is besegít a játék munkálatainál, Cox nem az átvezetőket hibáztatja a nagy méretért, azok ugyanis kifejezetten rövidre sikerültek, a leghosszabbnak mondott befejező videó is "csak" 14 perces; inkább a sok különböző helyszínnel tettek keresztbe maguknak, márpedig a 24 órás játékidő alatt jó pár helyen meg fogunk fordulni.

Legutóbb a Lost Planet 2 fejlesztői árulták el, hogy bizonyos tartalmakat kénytelenek voltak kivágni a játékból, míg a God of War 3 készítői hálát adtak az égnek, amiért a Blu-Ray kitaláltatott: Kratos legutóbbi kalandja 40 gigát zabált fel a lemezen. A Microsoft arcai, köztük Aaron Greenberg és Stephen McGill természetesen azt szajkózzák, hogy nincs szükségük nagyobb tárhelyre.

103.
103.
tabu3x
Jesszusom. Itt mindenki játszik valamivel, nem? Nem kell rosszra gondolni:-)

Na szóval, játszunk, egy csapatba tartozunk, szerintem. Mindenki büszke lehet arra, amilye van, de a másiké ettől még nem szarabb.
102.
102.
#100: Pantz vedd már észre, hogy milyen baromságokat beszélsz! Csak azért mert valaki nem flasheli rögtön a gépét és nem szerez be több száz játékot, aminek a felét se vitte végig, attól még ugyanolyan gamer. Én annak idején PC-n egy évig nyomtam a Cuban Missile Crisis-t és a legapróbb csínját-bínját is kiötlöttem és nem untam! Annyira különbözőek vagyunk hogy ilyenen kár vitáznod. Az meg hogy nem fizettél a játékokért és bőszen multizol mert hú de fasza gyerek vagy, elég gáz, és legalább ne hangoztatnád!
101.
101.
Blint19
#100: Nem azt mondtam, hogy egy-két játékom van, hanem hogy egy játékkal akár hónapokig is elvagyok! És nekem még most sem kell 200 játék, de ami nagyon bejön, azt természetesen megveszem! Szóval ebben különbözünk, na bumm! Az emesés válaszra pedig annyit, hogy a kommented szerintem nem is érdemelt mást. Ezt a vitát viszont most lezárnám. Nem akarom elrontani a fórumot. Cső! További jó játékot!
100.
100.
Pantz22
#96: Nem személyeskedés...De kretén vagy!

Most én mondom el a véleményemet...

Nekem igenis kell 200 Játék, mert 2006 óta van Boxom, és nem azért vettem, hogy nézzem, hanem azért mert leköt/szórakoztat -

Hónapokig elvagy 1 játékkal a haverokkal?? Neked minek konzol?

Lemaradsz a legtöbb jó játékról...

Emlékszem, mindenki azon imádkozott, hogy jöjjön a PS3-hoz Chip.

....Szomorú...De nem jött....Hiányzott, még 2 Mi atyánk...

És nyugodtan elhiheted nekem,több mint 2 éve intenzíven LIVE-ozok!



Az meg a másik... "Elmondtam a véleményem a kommentedről" -"Köszönjük Emese" - Ez aztán a vélemény - Kreatív, a szó ironikus értelmében. Ne vagdalkozz... Gondolkodj
99.
99.
CsocseX
Borzasztóan unalmas, és nevetséges már a fanboy-ok értelmetlen csatározásait olvasni. Leginkább már nyomasztónak, lehangolónak nevezhető. Van véleményem a fenti dolgokról, de már egyszerűen nincs kedvem leírni.
98.
98.
Blint19
#95: Ez relatív, de egyik tábort sem kell félteni! Mindkét oldalon vannak hülye emberek, de ezekkel nem kéne azonosítani a PS3-as vagy Boxos játékosok egészét. Mondjuk valószínű, hogy már a hülyék vannak többen. De ez ellen nem tudunk mit tenni!
97.
97.
K.G.
#95: Ha kiadják az új boxot, akkor a sony nem várhat sokat, nekik is elő kell rukkolni valamivel. Az új boxra nem hiszem, hogy sokat kell várni. 2012 karácsonya. Szerintem. Kicsit olyan érzésem van, mintha a Kinectet is arra tervezték volna. Ez magyarázná a késést.
96.
96.
Blint19
#94: Nem kell személyeskedni, mellesleg abból, ahogy rám írtál, kiderül, ki is a zsákutca! Elmondom én is a véleményem! Nekem nem kell 200 játék, mivel átlagban jó, ha kétnaponta tudok játszani egy-két órát, megválogatom, mit veszek meg, és azzal hónapokig elvagyok haverokkal. Kötve hiszem, hogy flashelt boxxal nyugodtan multizhass. De nem is ez a lényeg! Azért vettünk PS3-at, mert jobban bejön! Nem tudom, ezt miért nem lehet megérteni, és azt sem értem, minek foglalkozol másokkal, és minek töröd magad, hogy másokat meggyőzzél? Én speciel le.szarom hogy más mivel játszik, milyen konzolt vesz, mit tart jobbnak, stb.



Az meg a másik, hogy csak elmondtam a véleményemet a kommentedről, erre meg jó szokás szerint egyből szidás a válasz? Hol itt az értelem? Érvekkel vágj vissza, de ne beszólással.
95.
95.
NinjaNorb
anno azt olvastam hogy a PS3-at ilyen 8-10 évig nem fogják lecserélni annyira fejlett a hardver nem szoktam fanboyoskodni de most az 1szer teszek 1 ilyen kijelentést:) remélem tényleg így lesz mert az új box meg 3év múlva fog jönni kb vagy annyi se és akkor majd a sok PS3as kis kretén majd nem verheti a mellét és végre csend lesz:D am az a vicces hogy itt is de pl a gametraliers.com oldalon meg aztán pláne ott szokott lenni ugye a videó alatt 1 box h lehet értékelni...most pl van a reach és úgy le húzza a sok kis hülye h már szánalmas:'D volt pl god of war3 érdekes ott nem volt boxos tömeg aki verte a mellét meg lehuzta a videót h ez 1 szar játék! általában mindig a boxosokat szekálják...bocsi h 1be írtam^^'
94.
94.
Pantz22
#93: BLINT19 RENDKÍVÜL magas színvonalú hozzászólását olvashattátok!

Én szeretnék gratlálni neked, te szellemi zsákutca!
93.
93.
Blint19
#89: Köszönjük, Emese!
92.
92.
Pantz22
#90: Pc-n töltöm a Boxhoz a játékot :)

És ha az éves LIVE 10E Ft... ne viccelj már, hogy ha hónapra lebontod,nincs havi 1000 Ft... Ne ezen akadjunk fenn!

Ezek apróságok, és kifogások! a Lényeg, hogy csak azt kell megvennem eredetiben, amelyiket érdemesnek találom arra, hogy LIVE-ozzak. a Többi meg annyit ér, hogy kiirjam, és végigküldjem!
91.
91.
Yami
#87: Köszünjük konstruktív, a témához szorosan kapcsolódó hozzászólásod :)
90.
90.
Iwashi
#89: És akkor így vagyunk mi pc-sek leszólva, hogy mindig warezolunk... khm... Amúgy legalább ps-en nem kell fizetni a multiért.
89.
89.
Pantz22
XBox-360 a Best konzol....

Lemezt kell cserélni??? pfhh.... na bumm... Legyen ez a legnagyobb gondom.

Ki tudom Flahelni?? Hmmm - ez sokkal vonzóbb

Ha valami nagyon bejön, megveszem eredetibe,felcsúszol a LIVE-ra, és a bann lehetősége ki is van zárva!

200Ft-os DualLayeres DVD-re írok ki mindent, és 200 játékom van!

PS-esek... Átlagban mennyi játékotok van??? 10?? LoOoL!

Ne fárasszatok...

Ti megvettétek azt mert ragaszkodtok 1 márkához!

Mi a BOX-ot vettük, mert a Praktikusság, és az hogy sokkal előbb jött ki mint a PS, nem ment a minőség roására!

Ha 4 évvel ezelőttre visszamehetnék ugyanúgy megvenném. vagy lehet kettőt is vennék :D:D



X-boxosok - PEACE!

Aki mást mond... le van szarva!
88.
88.
hakydakillah
85. Az már tuti. De legalább jót mosolygok. A legtöbbjüknek az anyuci vette, de mégis foggal-körömmel állítsák, hogy az ő konzoljuk a legjobb. A PS3 vs Xbox 360 vita olyan, mintha azon veszekednétek, hogy a Ferrari vagy a Porsche a jobb.
87.
87.
Lachgas
#86: jaj hát te akkor 1 vagány csávó vagy ...

86.
86.
Yami
Csendben megjegyezném itt az összes nagyszájú PS huszárnak, hogy én már akkor Xbox 360-on toltam, amikor ők még csak PS2-n pötyögtek.



És ezt nem kötekvésépp mondom, hanem mert azt bele kéne venni a történetbe, hogy az Xbox 360 hamarabb került piacra nem is kevvéssel. Az akkori legjobb technológiákat használva. Aztán bő másfél év után kijött a PS3 az akkori idők legjobb technológiákkal a belsejében.

Még szép, hogy hardware-esen fejletebb.

És valóban az X már közel megérett a leváltásra ami hamarosan meg is fog történni.



És már megint hamarabb lesz új generációs konzol a kezünkben mint bármelyik PS vérpistikének.

Aztán majd kiadják a PS4-et és megint jöhettek verni a mellkasotokat, hogy ti vagytok a faszagyerekek.
85.
85.
Shadowkill
Az ilyen postokat szerintem lehetne mellözni,elörelátható hogy ez csak fanboy csata lesz...
84.
84.
dareal
#80: mellőzd a személyeskedést!
83.
83.
dareal
#82: dehogynem, update során firmware-el jön az is. Egyébként a tárhely soha sem elég, alapszabály :-) ms csak védekező állásba vált ilyenkor
81.
81.
Shotgun Blues
Érdekes, régebben azzal érveltek a konzolok mellett ,hogy nem kell semmit se telepíteni, mint pc-én és csak betolod a lemezt. Most meg hirtelen nem is lett ez olyan nagy baj...
80.
80.
Ra1D3n
#79: Végre egy normális ember. Itt a pont, és ez a lényeg...



MR.T:

Te egy nyomorék vagy. Leszarozol más konzolt, közben meg a valagad alá toljak a szüleid a PS3-adat meg hozzá a játékokat, és vered rá a melled. Gratulálok... Egyik konzol sem szar, és megrettentő dolgot mondok neked, de én X360-anon sokkal többet játszok, mint a PS3-amon, és miért? Nem tudom, de jobban élvezem X360-anon a játékokat, sokkal kényelmesebb és kézbeillőbb a joy stb... A Resistance akármelyik részét foghatod, és feldughatod őket, mert a Gears of War bármelyik része megeszi az összes jelenlegi és leendő Resistance-t mint exklúzív cím. Lemezt kell cserélni? Ez aztán a marha nagy tragédia! Bár nyilván fogalmad sincs mi az a Metal Gear Solid. Tudod ez egy olyan játék, ami anno PS1-re és PC-re jelent meg, és képzeld, PS1-en 2CD-n! Képzeld, akkor sem járt a pofám, mikor Sniper Wolf után lemezt kellett cserélni, ennyire fért rá, ezt kellett szeretni, és egyáltalán nem bántam meg. Most fogd a cumidat és a plüssmackódat és mehetsz aludni...
79.
79.
geri q
ne mondjátok hogy szar a box amikor majdnem 2 év van a két konzol között. amikor az xbox360-at tervezték még nem is kerülhetett szoba a blu-ray mert nem is volt! most itt baszogatnak a ps3-asok hogy szar a box, nah igen de mikor ki jön az új box akkor a ps3 lesz elavult és ők fogják visszatartani a fejlesztőket...
78.
78.
V1SoR
#77: A Q3 (Tech 3 ?) még mindig ott lapul sok mai engine alatt ennek oka, hogy egy nagyon "felhasználóbarát" motor lett. Az UE3 is ezért ilyen népszerű ma is. Rendkívül jól alakítható. Persze a mai PC-k elbírnának sokkal többet is, de bevétel nem innen jön (kivéve az MMO-kat).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...