GC 2010: Bejelentették a Resistance 3-at is

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Elsőre kicsit megijedtünk a Sony konferenciáján: bármennyire is szeretjük a Ratchet & Clanket, mi elsősorban a Resistance 3-mal számoltunk, ha már bejelentésre készült az Insomniac. A srácok szerencsére nem tököltek: bejelentették hát mindkét címet!

Ironikus, de az Insomniac is a Worst Secret Ever alcímmel küldte ki nekünk a Resitance 3 bejelentését, amellyel nyilvánvalóan belátták: igen, a Resistance folytatásának készültéről gyakorlatilag mindenki tudott, ide már a Nathant alakító szinkronszínész terelése sem volt elegendő.

A mostani bejelentésben sok információt nem tudtunk meg a játékról (azért egy rövid előzetest levetítettek róla, ezt hamarosan megszerezzük mi is), de azt jó előre kikötötték a fejlesztők, hogy igyekeztek odafigyelni a rajongók kívánalmaira, és egy igazán ütős világot hoztak össze a harmadik rész mellé. Az Insomniac alig várja, hogy mutassanak végre valamit a játékból, de tippünk szerint erre jó ideig nem kerül majd sor - a Resistance 3 jövőre kerülhet boltokba.

8.
8.
namohr
Én is végigvittem az első kettő részt, engem nagyon megfogott a világa. Kíváncsi leszek a 3. részre.
6.
6.
biolencse
Az elsô rész fantasztikus volt, a második fantasztikus volt. A harmadik fantasztikus lesz. :)
5.
5.
rappit
úúúú ezt biztos megveszem
4.
4.
adikas21
3.
3.
danez11
jeeeeee végre :DDD ez eddig a legnagyobb hír idén :D
2.
2.
Horvi14
a második résszel most kezdtem el megin jáccani! a kampány állati a multi rohadt jó, egyszerűen tökéletes! :D az első rész is azér fun volt tesómmal kooperatívba
1.
1.
Az első rész nem tetszett, de a másodikat megvettem, és az nagyon jó játék volt a maga nemében! Várom a folytatást, mivel a második rész vége nem zárta le a Chiméra invázió storyját!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...