Medal of Honor - 3 millió után jöhet a folytatás

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts kvázi ultimátumot adott az új Medal of Honornak: ha a, modern háborúkat feldolgozó részből nem tudnak eladni hárommillió példányt, nem lesz folytatás. Első blikkre ez a szám nem tűnik soknak, de az új FPS dolgát több körülmény is nehezíti majd.

Bár az első Medal of Honor óriási siker volt, a sorozat népszerűsége az évek során egyre inkább lankadt, míg nem az Electronic Arts úgy döntött: rebootolja a címet, és az eddigi második világháborús körítést a modern hadviseléssel váltja fel. Nagy a teher a játék vállán, Greg Goodrich vezető producer a New York Timesnak adott interjúban ugyanis azt mondta, hogy ha az új Medal of Honor nem éri el a hárommillió eladott példányt, valószínűleg nem készül majd folytatás.

Hárommillió példány egy ilyen címből nem tűnik soknak, ráadásul a program mögött neves fejlesztők sorakoznak fel, a technikai háttér is megfelelőnek tűnik, a játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik, a durva marketingkampányról már nem is beszélve. A helyzet ennyire mégsem egyszerű: egyfelől a Medal of Honor október közepén, az őszi szezon alatt érkezik, és már maguk a fejlesztők sem számolnak azzal, hogy utolérik a pár héttel később érkező Call of Duty-t eladások terén, továbbá a játék körül kipattant botrányok is nehezítik a történetet. Bár nem tudni, hogy végül betilthatják-e a játékot (múltkor Thompson lobbizott ezért az amerikai védelmi miniszternél), ha nem így lesz, az végső soron jól jön az EA-nek: mint tudjuk, a negatív reklám is reklám.

15.
15.
Jinbobo
3millíóból én egy leszek, az tuti! Izgat a játék! Remélem platinumra teljesítem majd!
13.
13.
p.balou
3: Azthiszed, hogy ha nem lenne normálisan megcsinálva, nem lenne jó a 12 óra?
Mer én nem hinném.
12.
12.
Top Secret
#1: Szerintem nem lesz elég csak a single.Nekem megvan az Airbourne ps3-ra inkább nem mondok semmit.De remélem meg lesz 3 milka.
11.
11.
zsilvolgyi
9.
9.
pjoco
#8: Volt egy béta abból veszi! De az csak béta volt még javíthatnak rajta! Egyébként meg nagyon is jó a multi benne nekem jobban bejön mint a a Battlefield BC2!
7.
7.
ilor14
veszek 3 milkát belőle :D xD
6.
6.
ilor14
#3: énis elfogadnék egy ilyet :D
4.
4.
OLLiE
3 milla simán meglesz :D
3.
3.
Malackutya
12-15 óra?:D Ezt te sem mondod komolyan :D Akkor mindenki azért sírna hogy vontatott,lineáris ismétlődő... szerintem egy 6 max 7 órás intenzív,akciódús,nem túl irreális kampány lenne az a bizonyos aranyközépút. Sok a hadsereg által is használt kütyüvel,üldözéssel,ami ugye már jó pár játékban bevált. Bujkálással,kémkedéssel,mesterlövész pályákkal,ahol nem mindig zúzás van,hanem néha visszább vesz a játék az akcióból,és a feszültségre helyezi a hangsúlyt. Persze ez az én véleményem,lehet hogy más ember,másképp képzeli el a tökéletes FPS akciójátékot Embere válogatja :)
2.
2.
p.balou
1: El-el bizony. Csak ne ilyen 4 órás kampánnyal. 12-15 óra, és annak mindenki örülne.
1.
1.
tjames
Egy jó single-el el tudják adni szerintem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...