Késik az online co-op az új Lara Croft játékhoz

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 22.
  • Csúszás
Link másolása
A Guardian of Light sajnos megjelenésekor nem tartalmazta az online kooperatív lehetőséget és a sajnos a beígért kiegészítés sem akkor érkezik, amikor azt a fejlesztők korábban nyilatkozták. Öröm az ürömben, hogy ezen felül öt DLC-t is bejelentettek a játékhoz.

Az online co-op késlekedésére azért volt szükség, hogy a PC-s és a PS3-as felhasználókkal egy időben válljon elérhetővé a kiegészítés, a korábban megjelent Xbox 360-as változat mellett. Az előzetes tervek szerint ez a nap szeptember 28-a lett volna, ám sajnos ezügyben némi csúszásról kell beszámolnunk. A Square Enix mintegy kárpótlás gyanánt öt DLC csomagot is bejelentett a Lara Croft and the Guardian of Lighthoz, melyek ez év októbere és decembere között látnak napvilágot.

A Crystal Dinamics szóvivője elmondta, hogy az Xbox 360-as változat co-op módja a "nagyon közeli jövőben" válik elérhetővé, reméljük mindez csupán napok kérdése. Az öt további letölthető tartalom egyébként mindhárom platformon is tiszteletét teszi - az első három kiegészítés új területekkel toldja meg az alapjátékot, valamint új rejtvényekkel és harci fogásokkal, míg az utóbbi kettő új játszható karakterekkel kecsegtet. Lehet, hogy Lara és Totec csak a kezdet volt?

5.
5.
TEEBEEX360
#4: Akkor kipróbálom én is.Köszi az infót.
4.
4.
Robbie17
#3: En most probaltam ki psen a demo-t es mind2bol akad boven szerintem, egy laza nem gagyi kis jatekocska.en csak ajanlani tudom :D
3.
3.
TEEBEEX360
Valaki tudna mondani róla valamit?Mármint a gémről.Milyen?Jó?Még nem mertem letölteni.Fejtörők vannak benne vagy csak harc?Előre is köszi a válaszokat.
2.
2.
Robbie17
Ha nembaj egy kicsit javítok mert az 5 DLC-t régebben már bejelentették és kárpótlásul pár DLC-t ingyen megkapunk.
És Crystal Dinamics :D
1.
1.
Top Secret
Én le akartam tölteni a játékot de ne aztán mégse lehet hogy elhatározóm magam azt letöltöm.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...