Mégis lesznek zombik az új Call of Duty-ban?

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 27.
  • Pletyka
Link másolása
A Treyarch a mai napig nem nyilatkozott érdemben arról, hogy lesznek-e végül zombik a Call of Duty: Black Opsban, de mégis egyre több forrásból hallani azt, hogy visszatér a World at Warban bevezetett, majd a Modern Warfare 2-ből megint kihagyott játékmód. Most éppen a BradyGamesnek járt el a szája.

Nemrég, mikor a Call of Duty: Black Ops multiplayer módjait - köztük az új wager meccseket - bemutatták, a Treyarch munkatársai azt nyilatkozták: szinte már minden fontos részletet bejelentettek a játék többjátékos részével kapcsolatban, a megjelenésig csak apróságokat fognak bejelenteni. Akkor már sokan temették a zombik visszatérését, hiszen egy ilyen játékmód minden, csak nem "apróság", de az is elképzelhető, hogy a készítők "altató" hadjáratának áldozatai vagyunk mind.

Egyre több forrásból hallani ugyanis, hogy lesznek zombik a Black Opsban, méghozzá a World at Warhoz hasonló játékokban szállhatunk szembe velük. Legutóbb a játék kézikönyvét író BradyGames kotyogta ki egy hivatalos PR-anyagban: a hidegháborús singleplayer kampány, a multiplayer és a kooperatív mód mellett "a könyörtelen zombik hadával is szembeszállhatunk majd."

Korábban a Play-Asia és a GameStop áruházak honlapján bukkant fel a termékajánlóknál a zombimód, mint fícsör, a Best Buy pedig konkrétan a World at War zombis pályáit ígérte a Black Ops mellé: ennyi bizonyíték alapján már több mint gyanús, hogy van igazságalapja is a pletykáknak.

21.
21.
VIPD
hát ha ehez a zombis kampányhoz is kijön öt plus pálya akkor örülni fogok:P(de a pénztárcám már nem:P)igen én is szívesen viszont látnám haverokkal régen éjjel nappal aszt nyomtuk(huu azok a energia italos pizzás nyárinapok"hiányoznak...).
20.
20.
Moldren
#19: Sokat kell még tanulnod a világról, padawan.
19.
19.
Ghost16
Mindenki be van szarva hogy legyenek zombik, de szerintem egy komolytalan, a sorozathoz nem illő hülyeség. Remélem nem lesz benne.
18.
18.
XDannyL
Hogy hogy "mégis lesznek zombik..." a cím?
Egyszer már kiderült, hogy lesznek benne zombik... Ezt valaki megcáfolta?
Amúgy én nagyon örülök neki... Eddigi legjobb rész szerintem a COD5 (WaW) többek között a Nazi Zombi rész miatt. Coop-ban nagyon mókás, izgalmas és hangulatos.
16.
16.
gustaved
Az Activision biztos hogy pénzt fog kérni érte.
15.
15.
Mortician
#14: Ne aggódj, nem csak a konzolosokat... :)
14.
14.
Starkiller89
konzolosokat tuti h le fogják húzni a DLC-kel :)
13.
13.
pjoco
Biztos hogy lesz zombi mód csak meglepetésnek szánják! :D

12.
12.
Top Secret
#6: Ja az nagyon idegesítő lenne de lehet hogy lesznek olyan modok hogy csak DLC formájában lehet majd hozzá jutni sajna.
11.
11.
Top Secret
Örülnék neki mivel a cod 5 nincs meg hát csak kipróbálnám lehet css modon belepakolni a zombikat!
10.
10.
elite_hun
#6: "A zombie mod élvezetes, ezt Ők is tudják"
Jól mondod épp ezért lehet hogy megragadják a lehetőséget hogy pénzt kérjenek érte.
9.
9.
Jinbobo
8.
8.
Robben84
#6: volt egyáltalán olyan cod ami neked nem tetszett?:D
7.
7.
bance91
ugyan ez nem ide kapcsolódó hír, de nem azt szeretném kérdezni, hogy lesz e játékteszt a F1 2010-ről mert tökre kíváncsi vagyok? Gamespoton nem kapott valami túl jó pontokat ami kicsit elkeserített, de én inkább a Gamekapocsnak hinnék.
6.
6.
gamerplayer
#3: A zombie mod élvezetes, ezt Ők is tudják, tehát 100%, hogy benne(avagy külön) lesz...De remélem nem DLC formájában kapjuk, szerintem azok a mapek/map packek lesznek. Na mind1, jó játék lesz úgy érzem, főleg a barebones játékmod miatt. :D
5.
5.
zoli12i
most mi a f@szt titkolják ? Meg sem venném ha nem lenne benne ...........
4.
4.
Oliver S96
már csak győzzük kivárni :)
3.
3.
Gt17
Halvány remény...Én még mindíg pesszimista vagyok nem hiszem hogy lesz benne,ha lessz is akkor csak DLC formájában :(És erre 80% esély van.
2.
2.
Skyer
Na, ez egy nagyoooon jó hír :D
1.
1.
SütiMester
Hát én nagyon remélem hogy lesz. a World at War-ban miután végig toltam veteránban nagy feszültség levezető volt a haverokkal :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...