Gears of War 3 - videón a brutális multiplayer

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 9.
  • Videó
Link másolása
Új kivégző-mozdulatokkal megspékelt gameplay jelenetekkel szolgálhatunk a reggeli bundáskenyér mellé, vérből és hulló végtagokból ezúttal sem lesz hiány. Az Epic a hét elején rántotta le a leplet a többjátékos üzemmód finomságairól, most pedig végre mozgásban is láthatjuk.

Szemügyre vehetünk az új mordályok közül is jónéhányat, beleértve a disznópörkölésre is használható lángszórót és a duplacsövű shotgunt, utóbbiból elég egy pontos találat, máris padlóra küldhetjük az ellenfelünket.

Hamarosan indul a multiplayer béta, így magunk is meggyőződhetünk az Epic online munkásságának nagyszerűségéről.

57.
57.
Horvi14
ez rohadtnagy!!! :@:@ MIÉÉÉRRT??? MIÉR CSAK XBOXRA VAN?? :(((
56.
56.
XDannyL
#49: Ez szerinted kérdés??? :O
Hát egyértelmű, hogy PS3 xD
Am, az Xbox is nagyon jó...
A robogót szerintem hanyagold. Gyűjtsél még egy kicsit és vegyél autót. Én is azt teszem ;) :D
55.
55.
XDannyL
#54: xD Ne becsüld alá a Sony-t!
A PS-nél nem kell félni hogy 3 ledes lesz :D
Mondjuk van Xbox-om is már 3-4 éve és még nem volt semmi baja, de persze sokkal többet játszok PS3-on. Szerény véleményem szerint jobb a Sony. Mind konzolban, mind játékokban.
54.
54.
X360_FaNbOy
Szégyeljétek magatok, hogy egy ilyen hírnél veszekedtek...
Odafog ez majd baszni sonyéknak az xbox eladás növekedésekkel.. Jó lesz ez, szerintem xboxot be se kapcsolom, nehogy 3 ledet kapjon jövõre. :D
52.
52.
XDannyL
Húúú
Ez jónak tűnik :P :D
Jack Thompson biztos nyugtalanul ül a kis székében, hogy ennek a játéknak a kiadását végig kell néznie :D xD
51.
51.
drakecsaj
#13: Köszi tesó hogy besegítesz! ;)
Egyébként meg alap hogy várjuk a játékot (Y)
50.
50.
hakydakillah
49. Legyen egy robogó beépített xboxal :-)
49.
49.
Nomad010
Robogó vagy X-box? ROBOGÓ VAGY X-BOX??????
48.
48.
tomi07
Jó lesz a játék nekem az 1-2rész a kedvenc játékom a sztori nagyon jó és várom már hogy hogy alakul a háború vége.Én a Killzone-t is szeretem de a Gears az sokkal jobb GEARS FOREVER!
Fetto kiváncsi lennék neked mi a jó?
47.
47.
hakydakillah
40. igazat adok neked, csak vannak a provókáló, sértő üzenetet küldők, aztán a fanboy-ok, és azok, akik normálisan ki tudják nyílvánítani, hogy a játék nekik nem tetszik... Egy xbox vagy ps3 eskluziv király játéknál általában rengeteg a komment, de nem a játékokról szólnak, hanem a veszekedésről. Nézd meg a jelenlegi utolsó 46-os kommentet... Értelmes ugye? Szükség volt rá? Nem hinném... Nekem nagyon nem jött be a Killzone, de nem szarozom sehol, mert tudom, hogy remek játék, és ha kultúráltam mondom el a véleményemet, abból nem lesz veszekedés. De az olyanokból, akik szarozni, meg sértegetni jönnek, még szép, hogy háború lesz :-)
45.
45.
shaddam
Úgy tűnik a literszámra ömlő vérrel és a szteroidos izomtibikkel mindent el lehet adni.Az epic inkább csinálna egy unreal 3-at...
44.
44.
Sun9us
Vááá már alig várom. Nagyon állat lesz.

A sok okoskának:
http://www.collegehumor.com/video:1907543
43.
43.
zsilvolgyi
42.
42.
seci92
#12: Az nem gond hogy ez egy multi videó volt? Multiban mit szokás csinálni? Persze maga a játék is erről szól de ezzel mi a baj? Ha nem ezt akarod akkor játssz a fifával vagy mással. És mielőtt azt mondanád hogy fanboy vagyok megnyugtatlak hogy van PS-em és boxom is!
39.
39.
Lachgas
Mingyárt lepetézek tölletek. Irjátok itt a nagy szavakat hogy milyen idiota a másik mert irt egy negativ hozzászólást a gyöngyszem játékotokhoz, ... könyörgöm nincs sehova se leirva hogy a negativ hozzászólásokat mellékeltessék.

Birom azt is ha már valakinek nem jön be egy bizonyos játék és ir egy kommentet ahoz a cikkhez/teszthez, ... azt már le is kell fanboyozni mert biztos csak ezért irtahatta.

Helyesirásról ne is beszéljünk, mert ne adj isten valaki 2 hibát csinál egy mondatba az már fogyatékosnak van elitélve. Szintén fogyatékos az ha sok ikszdét használ, belelehet abba is kötni ha valaki tul sok felkiáltójelet rak mert az már biztos nem tud érvényesülni a közösségben + még a sok baromság.

pl.:"a fogalmazásodból ITÈLVE, meg abból hogy minden mondatod után felkiáltójelet teszel"

Most akkor ne mondjon senki semmilyen SAJÀT véleményt? (Tisztelt Gamekapocs tagok legyetek szivesek kommentjeiteket e 2 lehetöségre szükiteni: "jaj de várom már a game-t; huh ez büntetni fog) -_-"

Ehez a kis kommentemhez már látom is a hozzáfüzést:
"és te ki a rák vagy, hogy mindent leszólsz?"

38.
38.
hakydakillah
37. leszólod a játékot, amit nem is ismersz, egy FPS-hez hasonlítod aminek se sztorija, ha nem lenne exkluzív, és szép grafikájú, szerintem nem is dicsérnék annyit, aztán sértegeted a népet, mit vártál? Egy bocsánat mondat után mindenki nyom rád egy LIKE gombot? :-)
37.
37.
Jinbobo
#36: Na ide figyelj cimbi, én senkit sem sértegettem, Így hát elvárom hogy engem se sértegessenek! Szerintem véleménye bárkinek lehet mindenről(még egy trailer alapján is). Az előző kommentembe bocsánatot kértem azoktól akiket megsértettem a SAJÁT véleményemmel. Aki ennyire berág egy véleménytől Az az igazi gyökér!
36.
36.
Shadowkill
#35: Jinbobo te egy igazi gyökér vagy,remélem ezt tudod x) Sértegetés volt a célod(szerintem)de ha mégsem az rosszabb mert akkor annyira idióta vagy hogy azt sem veszed észre,hogy ezzel más emberek álláspontjába kötsz bele.Az hogy 24 vagy,elég nehezen lehet elhinni,mert akkor meg se fordulna a fejedben hogy csak ugy ideirogass kedvtelésböl,azután meg ráfogd hogy az oldal a véleményed közléséröl szol.Engem nem sértesz meg,csak nevetséges vagy számomra,de gondolhatod hogy a felesleges és negativ jellegü kommenteket mellözni lehetne.
35.
35.
Jinbobo
Bocs minden Gow fannak! Nem a sértegetés volt a célom.
34.
34.
batyo85
Már nagyon várom eszméletlen nagy játék csak kár hogy a megjelenést eltolták.
Nem baj addig ott lesz a Buletstorm.
33.
33.
Giga0509
32.
32.
#25: látom nem értesz, nem is embereket fikáztál.
ennyire még sosem néztek fiatalnak - de ez tetszett.
köszi, én örülnék a legjobban ha csak 15 lennék! :)
nekem nincsenek kedvenc játékaim, persze van pár amit kedvelek.
én csupán objektiven tekintettem arra amit te teszel. felhivtam rá a figyelmedet, ha már te képtelen vagy (még) felérni ésszel hogy nem csak te meg a véleményed léteztek ezen a világon. nyilván nem birja meg a fejlődésben lévő egód - ezért is lázadsz de sebaj, majd megtanulod a leckét.
minden mondatod után felkiáltójelet tenni rendkivül gyerekes, és súlyos önbizalomhiányra utaló tény. elkeseredetten vágysz arra hogy elismerjenek.
ha tényleg 24 éves vagy akkor én nem villognék vele a helyedben.
de nem is baj, ez nem az a hely ahol komolyan fognak venni ezután a komment után.
szebb jövőt, tanulj inkább, járj emberek közé is néha.
nem kell megsértődnöd ez épitő kritika irányodba. legjobbakat.
hogy a hirhez is irjak ne flameljek, a gow tényleg jó kis játék. single, multi egyaránt. remélem folytatják ez után is, persze az új dobozon.
31.
31.
Starkiller89
#28: Állati :) akinek meg PS3 van, és féltékenykedik, az inkább menjen LittleBigPlanetezni :D az a nektek való, tény és való hogy pofás kis game, Killzone 2-3 is jó/jó lesz, de mér kell a másikat fikázni????? Bakker..hidd el, akinek tetszik egy ps3 exklúzív game, az úgyis előbb utóbb fog venni csak egy game miatt, vagy akár több game miatt is egy ps3-mat. Gears of War is jó game nagyon, nagyon várjuk.
30.
30.
batyo85
#27: Ha nem érdekel a gears of war akkor inkább ne irjál semmit.
Mert ez elég nagy fikázás volt részedről. Igazad van nem vagyunk egyformák nekem legalább van annyi eszem hogy nem irok olyan játékhoz fikázó kommenteket amit abszolút nem is ismerek.
Mindjárt más lett volna ha úgy kezded hogy kipróbáltad és nekek nem jött be ,de igy hogy ki sem próbáltad és szerintem egy szar na erre nem vagyunk kíváncsiak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...