Aliens: Colonial Marines - túl hamar jelentették be

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Aggodalomra semmi ok, a Gearbox meg fogja csinálni az Aliens: Colonial Marinest, hiába hallani innen-onnan, hogy kudarcba fulladtak az FPS munkálatai. A csapat fejese szerint csak ott rontották el, hogy a nagy izgalomtól felindulva túlságosan hamar leplezték le a játékot.

Ha emlékeztek még, az Aliens: Colonial Marinest az Aliens RPG-vel együtt jelentette be a Sega, és bár a hír hallatán a rajongók szája széles vigyorra görbült, a játékokból nagyon sokáig nem mutattak semmit - az Obsidian-féle szerepjátékból is csak akkor kaptuk meg az első látnivalókat, mikor a fejlesztés leállításáról döntöttek a készítők. Azóta kaptunk egy elfogadható minőségű Aliens vs. Predator játékot (sőt kijött az új Predator film is), de a Colonial Marines körül még mindig síri csend honol.

De ami késik, nem múlik! A Gearbox vezérigazgatója, Randy Pitchford a NowGamernek adott interjúban árulta el, hogy bár a játékról nem sokat beszélnek, a csapat még mindig azon van, hogy az elkészülhessen: "A Gearboxnál 200 ember dolgozik, továbbá 100-200 külsős munkatársat foglalkoztatunk. A Duke Nukem Forevert 70 emberünk hegeszti, szóvan bőven van még erőforrásunk a többi projekthez is."

"Továbbra is kiállunk a Colonial Marines mellett, nagyon izgatottak vagyunk. Tudom, hogy sokáig nagy volt a csend, és hogy ez néhányakat idegesít, de az az igazság, hogy a játékot túl hamar jelentették be" - mondta Pitchford, aki természetesen a Sega számlájára írta a bakit. Mint mondta, a vállalat annyira izgatott volt a projekt kapcsán, hogy még meg sem száradt a Foxszal kötött szerződésen a tinta, de a játékokat máris bejelentették. "Akkor még egy sor kódot sem írtunk" - tette hozzá, majd azt is megjegyezte, hogy most már nem kell sokat várni az újbóli bemutatkozásra.

Pitchford pontosan tudja, ha egy csapat bejelent egy új játékot (ez esetben a Duke Nukemet), a rajongók elkezdenek aggódni a többi cím miatt, azonban igyekezett megnyugtatni mindenkit: nem kell félteni sem a Borderlandset, sem a Brothers in Armsot, sem pedig az Alienst - pontosan tudják, hogy mit jelentenek ezek a címek a játékosoknak.

13.
13.
Mathia$
Azért sajnálom a Gearboxot, oda dobnak nekik üres, be nem fejezett, vagy el se kezdett de már rég bejelentett címeket és nekik jó gamet kell csinálni. Border-nél sikerült, úgy tűnik Duke-nál is, de vajon most is sikerül mert eddig remekeltek.
Egy új BiA-nak én is örülnék, remélem befejezik Baker történetét és csak aztán vágnak bele ők is a modern harcokba.
12.
12.
namohr
és ezt a gamet még az új avp játék előtt jóval bemondták
11.
11.
bledzer
huhuhuuuuuu:D na végre. Valami jó is történt ma:D
10.
10.
savior10
Hát hogyha itt ugyebár csak az emberrel lehet menni Alienek ellen akkor remélem nagyon jó és változatos játékmenetet kapunk majd kézhez.
9.
9.
miki1105
jó játékhoz idő kell inkább várok minthogy egy egynapos játékot vegyek nem kis pénzekért
7.
7.
Samu
#5: Így van,jó munkához idő kell...én is reménykedek,hogy összekalapálnak egy komoly és tartalmas Alien-játékot!Az AVP nekem is bejött,élveztem minden fajjal,de hát csak emberek vagyunk,írtsuk a férgeket :) Drake és Vasquez szellemében :D ...Várom az újjabb híreket és a megjelenés dátumát!
6.
6.
Top Secret
#1: Szerintem eggyáltalán nem sok nekem az AVP tetszett szerintem ez se lesz rossz.
5.
5.
caleb007
Nem baj, inkább ráérek csak ne kapkodják el!
3.
3.
chris360
Brothers in Arms-ot adhatnának már ki
2.
2.
Maxxer
nem egy címet csinálnak 200.-an . a Hírben leis van írva.
1.
1.
Chavez
Az a 200 ember nem sok egy kicsit a játék fejlesztésére?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...