Kannibalizmus is lesz a Resistance 3-ban

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 13.
  • Hír
Link másolása
Az augusztusi bejelentés óta ugyan kaptunk néhány látnivalót a Resitance 3-ról, de pontos információkat nem osztott meg a közönséggel az Insomniac. Szokás szerint a Game Informer - ki más - hozott le egy komolyabb előzetest a játékról, melyből az is kiderült, hogy az emberek egymásból fognak falatozni.

A harmadik résznek helyszínt adó világ kétségbeejtően fest, a Chimera gyakorlatilag győzött: mostanra nem csak a rondaságok lepték el a Földet, hanem a növényzet is átalakulóban van. Az emberek a túlélésükért harcolnak, étel azonban nincs elég, így néhányan kannibalizmusra fanyalodnak. A Resistance 3 főhőse Hale sógora lesz: Joseph Capelli az előző játékok főszereplőjének féltestvérével, Sussannel alapított családot.

A játékban visszatér a Weapon Wheel, és több jól ismert fegyvert is viszontlátunk majd: lesz Bullseye, Magnum, Shotgun, Auger és Carbine, amelyek ráadásul mind fejleszthetőek lesznek annak függvényében, hogy mennyit használjuk őket. A Mutator új mordály: a biológiai fegyvert használva egyszerre több, a közelben tartozkodó ellenfelet is megsebesíthetünk, alternatív üzemmódban pedig bekattannak tőle a kollégák, és egymást kezdik el öldösni.

Kétfős kooperatív mód már biztosan lesz, igaz, ezúttal alternatív sztoriszálra ne számítsunk. A mesterséges intelligencia fejlődni fog, az ellenfeleink agresszívabban harcolnak majd, minden erejükkel azon lesznek, hogy eltegyenek minket láb alól, még akkor is, ha ezért az ablakokon kell be-, illetve a falakon kell átmászniuk. A multiplayerről nem sokat tudunk még, az Insomniac mindössze annyit árult el, hogy szeretnék "szervezettebbé" tenni a többjátékos módot, illetve, hogy az egyik pálya egy afrikai börtönben fog játszódni.

A Resistance 3 várhatóan jövőre jelenik meg, a találgatások szerint az év végi felhajtás kellős közepén.

18.
18.
XricsX
17.
17.
kevinbutler
#16: Én se tudom biztosan, de hallottam valahol, hogy állítólag a chimérák más fajokkal is háborúztak
16.
16.
XricsX
Énis gondolkodtam ezen hogy Chimera ként feltámad... viszont a 2 utolsó videóját nemértem szétrobbant bolygók ha valaki érti ezt kérem írja meg
15.
15.
kevinbutler
#14: Talán chiméraként már nincs szüksége rá, de nem biztos, hogy ő lesz szegény emberiségnek már így is elég baja van.
14.
14.
biolencse
#13: Basszus ne már! Na az tényleg gáz lenne, hiszen Hale agyvelejét alaposan kiloccsantották! Nyugodjék békében.
13.
13.
kevinbutler
#12: Az is lehet, hogy akkor Hale lesz a főellenség érdekes lenne
12.
12.
biolencse
Most látom csak, hogy Capelli lesz a főszereplő. ??? Jessz jessz!
Érdekesen viszonyultam ahhoz a karakterhez, mert bár nagyon utáltam, hiszen nagyon ellenszenves volt, ugyanakkor tiszteletet parancsoló, magabiztosságot sugárzó, ezáltal kedvelhető alakja volt a játéknak és éppen ezért szerettem is.
Értitek? :)
11.
11.
biolencse
#10: Többek között ezért a sorozatért érdemes PS3 tulajnak lenni! :)
Egyébként engem a multi nem, csak a coop érdekel, az viszont nagyon. Az első részt sokszor végig játszottam és épp a napokban kezdtünk el egy újabb hadjáratot egyik haverral osztott képernyőn. Csak a sztorit nyomjuk. Nagyon nagy. A második rész coop része is jó volt. Az aztán kemény és hosszú is. :) Csak ajánlani tudom. Frenetik. :)
10.
10.
bzsp
#8: én csak 1x játszottam az első résszel, haveromnak megvolt és nagyon bejött a játék, főleg a multi. nem csodálom h ennyire várod :) igazából ezért a játékért érdemes lenne beszerezni a ps3-at.
9.
9.
zsilvolgyi
Akkor megeszem az űrlényeket.
8.
8.
biolencse
Annyira várom ezt a játékot, mint a messiást. És még egy év??? Nehéz lesz kibírni, de muszáj lesz. :) Addig még párszor végig játszom az elôzô két részt.
7.
7.
XricsX
jóétvágyat xD


Am naon remélem ebbe mint az első részbe lehet valamit vezetni. nagyon hiányzott a 2-ből
6.
6.
gamerplayer
-Jössz a bálba?
-Milyen bálba???
-A kannibálba!

állítólag finom az emberhusi...
5.
5.
XricsX
IGGGGGGEEEEEEEEEEENNNNNNNNNN
4.
4.
danez11
Ha csak annyira lesz jó, mint a 2, akkor tuti vétel számomra :D
3.
3.
Top Secret
Tényleg jól hangzik kíváncsi leszek hogy csinálják meg!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...