Gran Turismo 5 - előzetesen a fotómód

  • Írta: InGen
  • 2010. október 16.
  • Videó
Link másolása
Igaz, a Polyphony Digital éppen most csúsztatta el újra (az ezredik alkalommal) a Gran Turismo 5 megjelenését, ez nem akadályozza meg őket abban, hogy azonnal kiadjanak egy új előzetest. A filmecske elején a fotómód szépségeiben csodálkozhatunk, a végén pedig egy kis túlkormányzásos akcióban!

A Gran Turismo 5 minden autórajongó nedves álmainak megtestesítője lesz, ez már nem is kérdéses. Ahogy a zenére lassan ráközelít a kamera a csodás környezetben álló Alfa Romeo 8C-re, annál, azt hiszem, kevés szebb látvány létezik a világon.

Azért nem kell megijedni, a tréler végére kapunk egy kis túlkormányzásos, farcsúsztatós akciót is, csak a biztonság kedvéért.

58.
58.
Sir-Vival
#55: Nagyon fontos most a SONY-nak a warez elleni harc - szoftvereladásban megelőzik a legfőbb konkurensüket, márpedig abból van a pénz.
Ha most elterjedne valami törési szisztéma, abba bedőlhetne a SONY több éves üzleti terve! Szóval ha kell hetente, századonként emelik az FW verziót.
57.
57.
Oliv3r
#53: na ebbe aztán volt értelme belekötni...
biztos hogy nem lesz belőle 2011. egyébként még e hónapban bejelentik a hivatalost.
56.
56.
david512
#43: tényleg bár szerintem verseny közben nem fogom nézni a fákat
55.
55.
Tyebeca
Az utóbbi információk szerint azért csúszik állítólag "már megint" mert nem tudom hogy tudjátok e de elég keményen feltörték a PS3-at és újradolgozzák az egész játékot 3.50-es SDK-val ami még egyenlőre Hacker-biztos. Valljuk be, elég sokan inkább megveszik eredetiben és tolhatják a megjelenés első napjaiban, minthogy várjon hónapokat míg lehet hogy feltörik az újabb Firmware-t és menni fog. Szóval nem azért dolgoztak vele évekig hogy aztán üzleti bukta legyen a kalózkodás végett. Valahol én ezt meg is értem.
Csak ne várnám már annyira nagyon. Nekem ezek a videók csak a szívem hasogassák :-D
54.
54.
klemid
#52: Nincs csak fura. Egyébkent miért K2-vel kellene beszélnem? :)
53.
53.
Jinbobo
#47: Á, szóval Arácsony előtt jön ki?! Azt hittem Karácsony előtt, de én tudtam rosszul. Mellesleg szerintem áttcsúszik 2011-re.
52.
52.
drakecsaj
#48: Miért? Van vele valami bajod? :D Ha van akkor beszélhetsz K2vel ;)
50.
50.
X360_FaNbOy
Édes f*szom.
Miért csináljátok ezt állandóan?

Ja..ezért a második leglátogatottabb gamer oldal..:xD
49.
49.
klemid
Az idei E3-on volt az 1. bejelentés. Azt, hogy ígérgették meg, hogy előbb szerették volna kiadni az teljesen más dolog. Viszont nagy pofára esés ez a csúszás. Nekem perpill jól jön, hátha addigra lesz új/jó PS-em.
48.
48.
klemid
drakecsaj mint moderátor? :o
47.
47.
Oliv3r
#46: az ünnepekben valahogy, gondolom még arácsony előtt. november 26-át csiripelnek a madarak...de kitudja mennyire igaz.
45.
45.
Pukhi-zik
Az a baj, hogy ez már nem lesz "álleejtős". 3 éve még az lett volna, és akkor azt mondom ok, ez a ps3 ereje. De ezzel elkéstek. Szivatjak a sajat fanjaikat. Közben meg millio szorakoztató autos game jön ki. Persze, tartalmas, de mikor..? Oda a ps3 power varázs.
44.
44.
mysterion
#43: A kocsik piszokszépek, de a fák kétségtelenül furák :\

Érdemes előkotorni a Nürburgringes madártávlati képeket is, ott speciel X-fák vannak, ami kicsit lehangoló... :( Pártucat poligonból, meg jó textúrákból már egész pofás fenyőket lehetne kanyarítani.
Nem emlékszem, volt-e említés a kocsik poligonszámáról, de elnézve a képeket, videókat, 100.000 legalább. Na ebből le lehetne kicsit csippenteni a környezet javára, és mondjuk megdobni a fákat vele, legalább fotómódban.
43.
43.
drakecsaj
#41: Megtettem :) Ha még van valami kifogásod szólj csak nyugodtan.

Egyébként nemtudom ki hogy van vele, de a videóban olyan furák a fák. Lehet hogy csak nekem tűnik úgy. A kocsik meg tényleg szépek.
42.
42.
mysterion
#40: Na ugye ;)

#39: Eszem ágába' sincs, nem is szokásom...
41.
41.
mysterion
#37: Kedves "Szerk":

Tedd a meg azt a szívességet kérlek, hogy a többit is kimoderálod akkor. Egyrészt akkor kvittek vagyunk, másrészt nem kell senkinek a képességbeli hiányosságait takargatni, magyarázni. Abszolút előző kommentekhez kapcsolódó szöveget írtam az előzőekben, itt pedig csak eloszlattam fórumtársam félreértéseit.
40.
40.
kevinbutler
#39: Legalább a GT-t most senki se oltogatja :D
39.
39.
tjames
Moloj nyugiiii van cimbi :)
mysterion meg ne kóstolgasd légyszi.....
Fejezzük be az offolást...köszi
38.
38.
Oliv3r
#37: de bazze én még mindig nem értem! ez itt egy Gran Turismo 5 fotómódjáról szóló hír!
a kommentekben sem volt semmi ellentét a konzolok vagy pc-k ellen. abszolút a GT-n volt a lényeg. szóval egyre nagyobb marhaságokat hordasz össze már ne is haragudj.
37.
37.
mysterion
#: Szerk: Megtudnád tenni azt a szivességet hogy legközelebb a hírrel kapcsolatban írsz egy szép kommentet? Köszi szépen :)
30.
30.
PlayStation 4 eva
ôôôô ps rôl irom a kommenteket és a pc az teljesen má ég és föld kül. meg én nem akartam ilyen kommenteket írni csak a sok boxos komment felhúzta az agyam. xD
29.
29.
PlayStation 4 eva
gt5 eddig nem azé csuszkált mer bele akarták tolni a 3d ét és a move támogatást mivan megin készülnek vmire? xD
27.
27.
zsilvolgyi
22.
22.
hakydakillah
21. aztán ha elolvasod a 18-as kommentet, akkor láthatod, hogy mindig jön egy nagyokos, aki beszól a kisokosoknak, amire a kisokosok berágnak, és csoportosan beszólnak a nagyokosnak, ami végett a nagyokoshoz csatlakozik még pár nagyokos, hogy segítség bajtársukat a kisokosok lealázásában :-))))

PS: viccnek szántam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...