Gran Turismo 5 - DLC-ként jöhetnek a motorok

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a Gran Turismo 5 régóta készül, és sokat is csúszik, néhány apróság nem kerül majd be a végleges változatba: Kazunori Yamauchi szerint például a motorok a bolti verzióból biztosan kimaradnak, de ha a játékosoknak van rá igénye, egy későbbi DLC formájában a kétkerekűek is tiszteletüket tehetik a játékban.

"A lehetőségek adottak ahhoz, hogy motorokat is lehessen a játékban vezetni, de először a Gran Turismo 5-öt kell befejeznünk" - nyilatkozta a mester a PSM3 magazinnak, majd hozzátette: ha a program elkészült, és a rajongók nagyon szeretnék, megfontolják az ötletet.

A Polyphony Digitalnak van tapasztalata a motoros játékok fejlesztésében, 2006-ban adták ki PS2-re a Tourist Trophy-t, amely gyakorlatilag a Gran Turismo motoros megfelelőjének tekinthető. Tény, hogy a Gran Turismo 5 sokat késik (a jelenlegi információk szerint valamikor az ünnepi szezon folyamán érkezik a játék), ugyanakkor ha egyszer megjelenik, az egyik legteljesebb versenyprogram lesz a piacon, hiszen többek között ralizni, gokartozni is lehet, sőt vannak NASCAR-futamok is. A motorok csak a habot jelentenék azon a bizonyos tortán.

21.
21.
Porcupine Tool
Nem értem a károgókat...a GT5 esetében ez a DLC egy plusz szolgáltatás,amit nem kötelező megvenni.És ha kihagyod,egy fikarcnyival sem lesz a játékod kevesebb.Akkor beszélhetnénk lehúzásról,ha mondjuk a törést,vagy az időjárás változást vagy egyéb lényeges tartalmat akarnák Polyphony-ék külön kufárkodni.Konkrétan a GT5-nél teljesebb,igényesebb,tartalmasabb játék nem sok jelenik meg manapság.Minden perc várakozás meg fogja érni,és ha megjelenik -mert egyszer meg fog - akkor oktatni fog mindent és mindenkit. :) Idén kivételesen várom az ünnepeket.
20.
20.
kevinbutler
Én elleszek a kocsikkal is.
19.
19.
klemid
#13: Ha játékfejlesztő lennél és látnád benne a pénzt te is ezt csinálnád. :)
18.
18.
noblem14
Épp szeretném megvenni a GT5 Prologue-ot a PS3-al együtt. Nem platinum kiadásban megtaláltam valahol(5k-ért).Olvastam,hogy ahhoz megjelent valamikor egy ingyenes DLC ami plusz kocsikat és egyéb dolgokat tartalmazott.Vajon még most is letölthető az a DLC? ÉS persze ingyenes is?
17.
17.
simon 555
16.
16.
hakydakillah
15. Akkor megegyezhetünk egy döntetlenben :-) Néha tényleg rátalálni jó anyagra kedvező árón, és néha tényleg érzed, hogy ez nem érte meg rohadtul az árát.
15.
15.
simon 555
#13: jo is volna ha más kifizetné helyettem a játékokat meg a DLC-ket....
ha valamit akarok akkor osszekaparom rá a pénzt és kész.
igen igazad van vannak DLC-k amik tényleg lehuzások de a tobbség nem ilyen és tényleg megérik a pénzt.
azok a DLC-k amik meg rajta vannak a lemezen meg általában ingyenesek,legalábbis az EA játékoknál.gondolok itt a MoH-ra meg a BC2-re.
14.
14.
simon 555
#12: miről beszélsz?
így is 1000 auto lesz benne most az,hogy jon bele 20 motor miota fele játék?
vagy pl a Red Dead-nél.ott is most jon a zombis DLC az is lehuzás akkor mert nem volt benne eredetileg?
ha nem veszed meg nem lesz semmivel sem roszabb a játék.
az MW2 tényleg lehuzás mert drága,ha olcsobb lenne akkor arra sem mondanám,hogy lehuzás.
13.
13.
hakydakillah
8. Ezer példát fel tudnák rá sorolni, talán a legjobb, amikor a Resident Evil multiplayert csak DLC-vel indíthattad el, és maga a DLC csak pár Kb volt, szóval rajta volt a lemezen... Sok a pofátlan bejelentés, gyakran már fél évvel a játékok megjelenése előtt bejelentik, hogy jönnek az extrák külön, amik már nem fértek bele a dátumba... De ha a COD-os 3 pályás 1200 MS pontos DLC-kre is azt mondod, hogy nem szívás, akkor nagyon másak a nézeteink. Mind1, én nem vásárolom őket, igyekszem nem figyelembe venni, hogy léteznek. Eleinte ingyenesek voltak, mert a kiadók azt akarták velük elérni, hogy pl. fél év után kinyomnak egy plusszt egy bizonyos játékhoz, amihez majd a játékosok visszatérnek, így ezzel megnövelik a játékok szavatosságát. De ebből az lett, hogy még kint sincs a játék, DLC bejelentve, egy héttel megjelenés után már piacra is kerül némelyik, főleg az éneklős – gitáros játékokhoz van ezer. Persze az áraikat is egyre inkább felvitték. 200-400 MS pontból mára már 1200at meghaladók jönnek. És persze különbség,hogy ha neked a szüleid adnak rá pénzt, én meg a béremből veszem...

11. Ebből a szempontból igazad van. Én mondjuk a TDU2-re értettem, a játék még sehol se volt év elején, de már bejelentették, hogy a motorokkal nem készülnek el, de DLC által jönnek majd.. A TDU1-ben már alapból benne voltak.
12.
12.
Vincenzo
#8: azért lehúzás, mert ha nem veszed meg, akkor a fele játékból kimaradsz ezért úgyis meg fogod venni, mert nem azért vetted meg az alapjátékot, hogy a feléből kimaradj
11.
11.
V1SoR
#3: Ez egy autós játék. Az, hogy később esetlegesen bővítik motorokkal inkább pozitívum, nem negatívum.
10.
10.
Jinbobo
Ígérnek fűt-fát de a játék még sehol!
9.
9.
zsilvolgyi
Inkább ezt veszem mint a F1-et.
8.
8.
simon 555
#3: sosem értettem és nem is értem,hogy a DLC-k miért volnának pénz lehuzások?
nem kotelez senki arra,hogy megvedd.
az veszi meg aki akarja és kész.
7.
7.
hakydakillah
...nem volt idejük rá... Mielőtt valaki kritizálná :-)
6.
6.
hakydakillah
6. csak úgy értettem, h a régebbi konzolokon az volt az érzésed, h tényleg TELJES játékokat kaptál... A mostanikon meg minden-féle kifogásokkal jönnek a cégek, hogy ezért-meg azért jön majd a későbbiékben DLC, mert pár probléma miatt már volt idejük rá...
4.
4.
Vincenzo
A sok késés után szerintem bőven megérdemelnénk ezt a DLC-t ingyen. Amúgy jól hangzik, motorokat még úgyse nagyon vezettem egyik játékban se.
3.
3.
hakydakillah
Ez olyan, mint amikor a TDU2-nél az év elején bejelentették, hogy már a motorok nem férnek bele, nincs rá elegendő idő, DE majd DLC-vel megoldják... Nem értem miért nem úgy jelentik be a dolgokat, ahogy kell, amit úgyis tudunk: „Nagyon sajnáljuk, de a motorokat már nem tudjuk beletenni a játékba, mert a haszon utólagos megnövelése, és a játékosok lehúzása érdekében DLC-ben szándékozzuk a piacra dobni. “
2.
2.
Top Secret
Na ne már nem kell szerintem motor ide úgyis annyi autó csoda lesz hogy azt se tudod hova nézzél.
1.
1.
daft_pete
Na most ment össze a szememben a GT hangyaméretűre :S :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...