Novemberben jön az új Red Dead DLC-s lemeze

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Red Dead Redemption DLC-i és frissítései önálló lemezen is napvilágot látnak, mégpedig novemberben végén, fél áron. A Rockstar egyszer már eljátszotta mindezt: anno a Grand Theft Auto IV letölthető adalékait is kiadta újra, egyetlen dobozban.

Bár az Episodes from Liberty City bőségesebb csomagnak tűnik, azért a Red Dead Redemption kiegészítő lemeze kapcsán sincs okunk panaszkodni: az Undead Nightmare, az Outlaws to the End, a Legend and Killers, a Liars and Cheats, valamint az összes egyéb apró frissítés helyet kapott a pakkban. Az okosabbak talán már kitalálták, de azért hozzátesszük: az eredeti játék nincs rajta ezen a lemezen! A DLC-k ilyenformán történő bolti megjelenése november 23-án várható, 30 dollárt (azaz egy szokványos játék árának a felét) kell kicsengetni érte.

Az Undead Nightmare egyébként tegnap óta letölthető a PlayStation Networkről és az Xbox Live-ról (kedvcsináló launch trailer fent), a DLC-ben egy kooperatív túlélő mód, új lő- és közelharci fegyverek, illetve egy raklapnyi zombi és fertőzött állat várja a rajongókat.

9.
9.
biohazard rex
nekem megvan k*rva jó sztem mindenkinek ajánlani tudom!! jah és akinek van live-ja holnap lehet tolni a készítőkkel (persze ha van DLC-d) d.u 4-7-ig!
8.
8.
Top Secret
#7: Ezt nem lehet hogy beszerzed ezt be kell nagyon nagy és multi büntet csak a sok veterán idegesítő mert arany a fegyójuk és nagyon erős!
6.
6.
nindzsi
Most töltöttem le az Undean Nightmare-t. k*rva nagy. :D Aki akar majd multizni vegyen fel.
GT: P1NKY nindzsi
2.
2.
Top Secret
Én a Undead Nightmare fogom letölteni kedden aki akar jönni multizni vegyen fel livera:Toneick
1.
1.
Oliver S96
nagyláb az erdőben :D hát ez kell
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...