Képeken a Wii-s Need for Speed: Hot Pursuit

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 1.
  • Képek
Link másolása
Érdekes módon eddig nem nagyon mutogatta az EA a Need for Speed: Hot Pursuit Wii-s változatát, csak most kaptunk róla négy képet. Ennek két oka lehet: vagy cikinek találták a HD-verziókhoz képest, vagy nem akarták összezavarni a játékosokat az egyes változatok közti különbségekkel.

Tavaly először - és úgy tűnik, utoljára - próbálta meg az Electronic Arts külön cím alatt kiadni a HD-verziókat és a Wii-re készült Need for Speedet: akkor a Shift és a Nitro egy-egy látványra, játékmenetre és stílusra gyökeresen eltérő játékot takart. A Need for Speed: Hot Pursuit esetében már megint ugyanazzal az alcímmel jelennek meg az egyes változatok, ráadásul ugyanúgy november 19-én.

A Wii-s verzió viszont továbbra sem hasonlítható a Criterion által fejlesztett nagytestvérhez: a képek alapján is leszűrhető, hogy egy jóval árkádosabb, komolytalanabb autóverseny lesz ez - ami persze még nem jelenti azt, hogy rossz lenne. A játékot egyébként az Exient csapata fejleszti, ők fejlesztették a korábbi Need for Speedek Wii-s és DS-es verzióinak többségét is az elmúlt években.

12.
12.
Danikika94
Már nem is azért de a Wii-re minek csinálnak játékot???? Az a platform egyszerűen szar!!! A grafika az undorító egyszerűen nem lehet ilyen játékokat játszani rajta!!! Vagy ha csinálnak játékot akk a Wii vegye a fáradságot és fejlessze a konzolját mondjuk kezdjük a videó teljesítménnyel mert borzalmas ahogy kinéz!!! Ugyan ez vonatkozik a Star Wars:The Force Unleashed 2 re is mert az is ahogy kinéz... hát no comment! Egy fos!!!! Ennyi!!!
11.
11.
huszti
#1: Meg merném kockáztatni, hogy a telefonos Shift egy élsimítással még szebb is lenne...ez szánalmas
10.
10.
Mathia$
#1: ja kb olyan.
#9: de még mindig megéri, mostani negyedévben is 1.5 millió kelt el belőle és 5.6 millió darab szoftver. (mellesleg hardvereladásban verte az utóbbi 3 hónapban a psp-t. is és igencsak megközelítette a hanyatlásban lévő wii-t.)
9.
9.
Sonnypapa
#8: Végülis van abban valami, amit mondasz...
mondjuk sztem már szinte senkinek nem éri meg PS2re fejleszteni.
A grafikát leszámítva azért a Wii igencsak mai színvonal.
Mondjuk nekem nincs :) PS3 forever :)
8.
8.
Jinbobo
Ennyi erővel jöhetne ps2-re is!
7.
7.
NECROSMOKE
aWii-t hagyják meg a kezsuel gémeknek.maradjanak a jól megszokot Mario,Zelda,Donkey Kong és stb.

OFF:Valaki meg tudná mondani,hogy mirefel vannak ezek a pontok a Gamekapocs jobb-felső sarkában.Ezt már most kérdem 5x de még válasz nem kaptam.szal. minél hamarabb várom.
6.
6.
zsilvolgyi
5.
5.
X360_FaNbOy
http://www.youtube.com/watch?v=l19CBS9H3s0&feature=related
4.
4.
X360_FaNbOy
#2: Pedig különbség nem sok van..énis probáltam telefonon a Shiftet..
3.
3.
falselight
hát...
http://wirelessmedia.ign.com/wireless/image/article/105/1056031/need-for-speed-shift-20091217003020755_640w.jpg
:P
2.
2.
Birkazoli
#1: Na azért még Wii-n mindig sokkal szebb ,mint telefonon:D
1.
1.
falselight
valahogy így nézett ki telefonon az nfs shift, haha.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...