Dead Space 2 - multihent a Solar Array pályán

  • Írta: InGen
  • 2010. november 11.
  • Videó
Link másolása
Habár a Dead Space 2 lekési a karácsonyi szezont, a Visceral Games gondoskodik róla, hogy addig is emlékezzünk majd, mit kell megvenni az ünnepek után. Az új Dead Space 2 multiplayer trailerben a Solar Array pályára nyerhetünk betekintést.

Nem tudom elképzelni, mennyire raknám tele a gatyát a Dead Space 2 többjátékos üzemmódja közben, amikor a nyakamba ugrik hátulról egy rettenet rémség. Pontosabban el tudom képzelni, mert már az előzeteseket is csak csukott szemmel tudom végignézni. A fejlesztők által kiadott alábbi trailerben a Solar Array pályát tekinthetjük meg akcióban. A Dead Space 2 január 25-én jelenik meg PC-re, X360-ra és PS3-ra.

12.
12.
wigyory
Már várom a második 'menetet'-nagyon bejön!
11.
11.
Fetto
Ez naygon várós game az fix
10.
10.
Biztos bennem van a hiba, de engem ez az ijesztgetős vonal sehogy nem tud megfogni és sosem szerettem se a DS-t, se a Feart. Meg a Bioshock-ot sem... STALKER+HL2+ME1-2+Crysis (szigorúan az első! a kettő egyenlőre nagyon kerülendőnek látszik számomra): vonal sokkal inkább bejön. Bár a STALKER-ben a földalatti részeket pl. nagyon utáltam! :)
8.
8.
mamgu
Kivárom a secondhand piacot majd inglandból óccsóér , nem fut ez el , az elsővel is összel végeztem csak , most a biósokkal tárgyalok sorba mind a kettővel . Karácsonykor az ötödik helyi gonoszzal birkózunk aztán majd meglátjuk .
7.
7.
Mortician
#5: Szintén gyűjtői kiadás. :)
6.
6.
zsilvolgyi
5.
5.
_Ic3
Testzik ez a multi videó. Ha az single playere olyan jó lesz mint az elsőnek akkor engem nem zavar a multi. Én is megveszem a megjelenés napján a collectors editiont :)
4.
4.
Mortician
Ez a videó már lényegesen jobb, mint az előző, de még mindig nem győzött meg.

Mellesleg, én nem a multi miatt fogom megvenni megjelenés napján. :)
2.
2.
viC88
"mert már az előzeteseket is csak csukott szemmel tudom végignézni."
pfff xD grat
1.
1.
tjames
Tartom magam ahhoz hogy DS esetében CSAK a horda módot tudom magaménak érezni a multi lehetősége közül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...