Bővül a Blizzard főhadiszállása

  • Írta: InGen
  • 2010. november 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard Entertainment központja Kaliforniában eddig sem tartozott a kifejezetten kicsi komplexumok közé, ám ahogy a cég növekszik, a vezetőség úgy döntött, hogy a munkaterületnek is növekednie kell. A Blizzard ezért megveszi a szomszédos épületeket is.

A Blizzard North évekkel ezelőtti bezárása óta a Blizzard Entertainment összes jelenlegi fejlesztője és alkalmazottja a kibővített és átalakított irvine-i főhadiszálláson dolgozik, Kalifornia államban. A hatalmas, korábban a Broadcom Inc. által használt épületet és a hozzá tartozó kampuszt persze ma már teljesen a Starcraft, a Warcraft és a Diablo hangulata uralja, kezdve az udvaron álló hatalmas öntöttvas ork szoborral. Minden játékrajongó álommunkahelye ez.


Azonban úgy látszik, még ez sem volt elég: a cég egyre nagyobb sikereinek köszönhetően terjeszkedni szeretne, így a jelenlegi 235 ezer négyzetméternyi területüket további 100 ezer négyzetméterrel bővítik a szomszédos két irodaépület megvásárlásával.

A Blizzard Entertainment jelenleg 1100 embernek ad munkát, mely további 400-zal bővülhet a terjeszkedés után. Amellett persze, hogy hatalmas csapatok dolgoznak a Starcraft 2-n, a Diablo 3-on, a World of Warcrafton és a Battle.net fejlesztésén, valószínűleg még több emberre lesz szükség a jelenleg még titkos új MMO játék befejezéséhez, elindításához és futtatásához.

8.
8.
rockoo
DE NEM SZERETEM A WOWOT de azt a szobrot nem utasítanám vissza max. a vaterán landolna :P
7.
7.
zsilvolgyi
6.
6.
lackosor6
#5: Szerezz mintát, megcsinálom neked alumíniumból! :D
5.
5.
::.HeLiX.::
az a szobor nekem kell!jól mutatna erkélyen:P
4.
4.
Teuton
Csak így tovább Blizz!
3.
3.
Speper
#2: Így van! Lehet, hogy sok-sok évig készítenek 1 játékot, de az olyan is... arra emlékezni fog a gamer világ :D
2.
2.
HeSiKe
#1: Meg is van az eredménye...Amilyen játékokat kihoznak/kihoztak minimum 8/10. :)
1.
1.
Speper
Így kell ezt! Többi cég folyamatosan küldi el az embereit, de a Blizzard terjeszkedik, fejlődik. Hajrá :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...