SimCity-szerű játék érkezik a FarmVille alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Új játékon dolgozik a Zynga, a Facebook-függő játékosok legnagyobb örömére. A CityVille-ről ugyan nem sokat tudunk, de itt már valószínűleg a játékidő nagy része nem az aratással, hanem egy város polgármesteri feladatainak ellátásával telik majd. Mi már most félünk attól, hogy mi lesz itt!

A játék, amely örökre magába szippantja a család női tagjait, sőt rosszabb esetben a férfiakat is, "folytatódik", úgymond. A Zynga bejelentette, hogy új Ville-epizódon dolgoznak, a CityVille pedig nem más lesz, mint egy SimCity-szerű FarmVille, azaz a cél megépíteni álmaid városát, majd ellátni a körülötte felmerülő feladatokat. A játék hivatalos weboldala már él, sőt lehet stílusosan lájkolni is, a bétaprogram pedig a következő hetekben veszi kezdetét.

A CityVille-t természetesen az a Zynga készíti, aki egy sor másik játékkal is terrorizálja függésben tartja a Facebook-felhasználókat. A 2007 júliusában alapított cég a legnagyobb játékfejlesztőnek számít a közösségi oldalon, a játékaikkal havonta 210 millióan játszanak, és csak a FarmVille 56 millió emberhez jut el. Október végére a piackutatók szerint a Zynga értéke felülkerekedett az Electronic Artsén: míg az óriáskiadó 5,16 milliárd, a Zynga már 5,51 milliárd dollárt ér.

3.
3.
fojesz
#2: Senki, mivel ingyenes lesz a játék. :)
2.
2.
beniii
1.
1.
zsilvolgyi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...