Operation Flashpoint: Red River - az első trailer

  • Írta: tjames
  • 2010. november 19.
  • Videó
Link másolása
Élőszereplős trailert kapott a soron következő Operation Flashpoint játék. Ha jól számoljuk, ez már a harmadik rész lesz, igaz, a Codemasters valószínűleg a jövőben mellőzi a számokat a sorozat részeinek címeiből, elvégre nagyüzemben, két évenként tervezi kiadni az újabb és újabb epizódokat.

Megérkezett Codemasters 2011 második negyedévére tervezett játékának a debut trailere! Az előzetes sokat nem mutat, de azt látjuk belőle, hogy a közeljövőben játszódik, Tádzsikisztánban: az ország nevét még kiejteni sem tudom, azt meg pláne nem, hogy mit kereshetnek ott a katonák, de majd minden bizonnyal a sztoriból kiderül.

13.
13.
lackosor6
#6: Kedves omarek!
Ha reggel felkelsz és édesanyád főz egy adag kávét, akkor
NE IDD MEG AZ EGÉSZET!!!!!!!!!!!!!

caps lock off :P
12.
12.
LtK
#6: nagy az isten állatkertje.... csak sajnos nincs ketrec.... pedig neked kéne :ASD
11.
11.
terenceHill
#6: Magyar vagy dik mán-e? vagy 3. osztályos? Ilyet olvasni is rossz.
10.
10.
anomynus
#6: kevesebb savat omarek;)
9.
9.
megalonagyix
7.
7.
falselight
6.
6.
omarek
nemtudom srácok de nekem már kicsit unalmas hogy az USA má megin rakja a rendet azt akkó jóvan.Má lerágott csont nekem nem volt ennek a játéknak 1része sem most megnéztem tök szűz dimenzió hekkel há nemtom alkotói vállságban vannak ottan e.ez is kezd átcsapni monoton gagyiba már hogy így a sztorit flesselem vagy izé.mind 1 balatonszeletből van az egész COD ból meg MOH ból meg BC2 ből meg a rákostakony tudja még miből nem ( most csak a sztoriról véleményezek) Énis kíváncsi vok erre a játékra de mégse annyira mint a lombhullató erdők térgörbítési biofizikájára a kvantum mechanika kvadráns anagrammáján okkulva kitalált reakció egyenletére.Most sztem ennek is sablon sztorija van mint ahogy kivicceltük a homefront - cikknél.Attól függetlenűl lehet hogy olyan grafkója lesz hogy kikeresztelkedsz azt befordulsz apácának egy nudibárba vagy én nemtom meg pörögx a rúdon 200al de nem várok sokat sajnos a mai játékoktól semmi viszonyító pontos téridő hányados kalkulátor semmi suhogós melegítős szifilisz defibrillátor meg értitek na.Mer most ha belegondoltok az okés hogy jó graff meg villan meg durran meg jók az effektek de pl anyám pofonja is ilyen szval má kőne valami igen extra játék most pl a black ops-ra gondoltam ami tetszik meg jó meg érdekes a sztorija hogy szétvagy flesselve és visszaemlékezel meg előre ugrassz az időben meg féreglyuk generátort ácsolsz péntekenként a galaxis kozmikus vonzásában hogy a varsói ravasz traveszok dákó lengető főnökeit mátrix módban bád szpenszer és terensz hill akcentusban puskatussal verjed harcsává mint matula bá'.
5.
5.
miki1105
Hát én még anno eredetiben megvettem az OFP-t és a hozzá tartozó kiegeket, de a 2. rész szerintem katasztrófa lett, semmi köze nem volt az első részekhez. Remélem a soron következő részt nem teszik tönkre.
4.
4.
lackosor6
Épp most tolom az OFP 2-t! Ha tetszeni fog, akkor végigtolom ezt is! :D
(nekem jobban bejön ez a játékstílus, mint a cod-os hentelés)
2.
2.
NorthFace
Jaj de rég halottam!Ha trailer semmitmondó is legalább Johnny Cash (The Man Comes Around) szól alatta.
1.
1.
Xion
őskori OFPs létemre nekem sokkal jobban bejött a Dragon Rising mint az ArmA, így epekedve várom ezt is :) remélem mostmár megjelenéskor teljesen jó lesz a multi :) hajrá :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...