Pörög a Dead Space 2 - horror testközelből

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 7.
  • Videó
Link másolása
A Visceral Games már előszeretettel tolja a játékmeneti felvételeket a közelgő horrorjátékuk folytatásából, mely többek között multiplayer módusszal is rendelkezni fog. De nem ám ilyen élettelen fércmegoldás lesz csak a sztori mellett, hiszen ugyanolyan hátborzongatónak ígérkezik.

Az első videó mindjárt a többjátékos élvezkedésekbe vezet be, ahol egy csapat necromorph felett vehetjük át az irányítást, hogy aztán együttes erővel megpróbáljunk belekóstolni az emberek zaftos húsába. Persze nem úgy, mint ha egy szimpla lövöldözős játék lenne, a félelemkeltés legalább ennyire számottevő itt is.

Az Akció és horror névre keresztelt kampány-bemutatóban a játék két, egymástól eltérő, de kéz a kézben járó hangulati eleméről rántják fel a leplet, hiszen a Dead Space 2 bővelkedik intenzív akcióban és emlékezetes hideglelős fejezetekben is. A fejlesztők ügyeltek arra, hogy a megfelelő arányokat eltalálják.

11.
11.
BloodyDeath
Hát nem tudom, én nem olyan rég kaptam hozzá kedvet, hogy ujból kijátszam. Tegnap maxoltam 2x minden acsit össze gyüjtöttem, és a véleményemet még mindig fenn tartom. Durva a játék, a legjobb a kategoriájában, de ettől félni? Na ne már... Nincs ebben semmi ilyesztő. Nem azt mondom, hogy amikor legelsőnek toltam, akkor nem ért pár kellemetlen szituáció, de kb. a 6. pályára már tökéletessen tudtam, mikor fognak támadni a kis mocskok. Anyira kiszámithatóvá vált, ez az ilyesztgetés.
Hatalmas elejétől a végéig, igaz mai szemmel nézve hagy maga után kivánni valót, de hát '08-s gém, nem is erről van szó, de nincs benne semmi olyan dolog amire azt mondtam volna, hogy most megilyedtem. Az igaz amikor legelsőnek találkoztam avval a kigyó szerű lényel, amelyik a falból tört elő, és elkapta a lábam, majd vonszolt, és szét kellett lőni, nah akkor ugy megilletődtem, hogy totál lefagytam. De most komolyan ki is mentem rágyujtani, de 2. simán vettem az akadályt.
Amugy nagyon várom már a II részt, és tuti vétel lesz, hisz eszméletlenül jó előzetesekket adtak nekünk a fejlesztők. Imádom!!!!!
10.
10.
mark825
+ sztem ez a játék a legszopatóbb játék mer amikel eddig játszottam nem volt ilyen . (horror kategóriába)
9.
9.
mark825
hát már lehetne jan 26 :) vagy mikor adják ki de remélem az árnyék nem olyan ratyi lesz mint az 1-ben mert amikor ránéztem az ajtóra aztán bejött az a pixeles PAINT-es árnyék majdnem elhánytam magam. Szóval remélem odafigyelnek erre is. Mindentbele.
8.
8.
kivenoko
Az első után is majdnem pszihológushoz kellett járnom, hát ha ez még félelmetesebb lesz? :D
7.
7.
Top Secret
Ez se lesz rossz az már egyszer biztos.
4.
4.
Paulka
Ez óriási lessz! Az első rész sem volt piskóta :D de ez viszi a pálmát! ;)
3.
3.
atley
2.
2.
biolencse
Nem ártana újra elkezdeni az első részét. Csak az a baj, hogy nem nagyon merem. XD
1.
1.
tjames
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...