Dead Space 2 - karácsonyi demó, új trailer

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 9.
  • Letöltés
Link másolása
Steve Papoutsis producer nem a levegőbe beszélt, még akkor sem, ha nem mondott korábban semmi konkrétumot a Dead Space 2 demójáról, csupán utalgatott rá. Merthogy valóban lesz Dead Space 2 demó, ráadásul már tényleg karácsony előtt játszhatunk vele - a jó hír mellé egy új trailert is kaptunk.

Bár a Dead Space 2 csak január 28-án kerül boltokba, nem feltétlenül kell kihúznunk addig Isaac Clarke nélkül: már december 21-én megjelenik a játék demója, amelyben a Church of Unitology pályát játszhatjuk végig, a ránk váró izgalmas percekben pedig jókora ízelítőt kaphatunk a várva-várt folytatás újdonságaiból. Bár a játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, a kipróbálható verziót csak a konzolos változatok esetében erősítették meg.

Érkezett egy közel 2 perces előzetes is - igazi hangulatbomba ez, feltétlenül nézzétek meg!

17.
17.
wigyory
Végre egy jó hir, várom már -lehet erősen szelektálni a nechromorphokat!
16.
16.
zsilvolgyi
imádom a téliszünetet-> ez, bc2vietnam, brotherhood
15.
15.
XDannyL
#11: xD
Ez fura. Én meg inkább PS3-as vagyok, de nem vetem meg az Xbox-ot és a PC-t sem és szerintem is inkább PC-re lenne fontos a demo, hogy ki lehessen próbálni hogy egyáltalán viszi e a masina. (az részlet kérdés, hogy persze 10 emberből 7 letölti a játékot ahelyett, hogy megvenné)
De konzolra is szükséges, me különben honnan tudom, hogy megéri e az árát?!
(Én főleg azért vagyok PS3 párti, me ezen a konzolon nem lehet kalózkodni. Szerintem a kiadók, főleg PS3 játékokból kapják a bevételt)
14.
14.
Henry82
11:
Úgy van ahogy TomGoodman mondja, nem azért készül PC-s verzió, hogy a szegény PC-sek se maradjanak ki a jóból, hanem kőkemény hasznot várnak tőlünk, akkor viszont nem szeretnék semmilyen hátrányos megkülönböztetést!
13.
13.
yakuza07
atyaég,jajj de várom,hatalmas játék-sztem
12.
12.
#11: Hát ha ennyire sarkalatosan állnának neki, akkor ügye eleve nem jönne pc-re (de mégis jön, így ők is bevételt várnak tőle! :) Itt inkább arról van szó, hogy kevés az idő és nyomatja a kiadó a warét. Lehet ha kész lesznek és kint lesz az a pár patch (esetlen dlc) amit terveztek, akkor majd kaptok demót. :) (PC-s vagyok, de nem szeretem a dídszpészt! :P)
11.
11.
Ecneb
#10: Azért, drága barátom, mert a demóra maximum 2 hónap és letöltöd (ha nem elnézést) és ingyen játszhatsz vele a PC-den, míg a konzolosok megveszik. Nekik csinálják a demót, mert ők megérdemlik. (PC-s vagyok :P)
10.
10.
Henry82
Valaki nálam okosabb most már tényleg elmagyarázhatná, hogy PC-re is megjelenő játékoknál miért csak konzolos demókat adnak ki, ez már nem az első és gondolom nem is az utolsó, ahogy egy előttem szóló már célzott is rá, PC-re kéne csak igazán demó, hogy lássam az én konfigomon hogy fog ez menni, nyújt-e valami élvezetet, mert ha szaggat télen nyáron, hiába jó a játék, inkább csak idegesíteni fog.

Hát akkor kapják be, majd én beszerzek ingyenesen kipróbálható verziót:)
9.
9.
NECROSMOKE
Jó gém,már alig várom a DEMÓt.
8.
8.
NECROSMOKE
#4: De jó,hogy én jövő év január 10ig kb szabin vagyok.
7.
7.
Mortician
#6: Nekem megfér egymás mellett mindkettő... :D
6.
6.
Killerbee
#3: Nekem is a vizsga szezon :D
5.
5.
Apostol360
BAkker na ezt tuti letöltöm boxra :D full hd-n majd jól összesz*rom magam :D.d..
4.
4.
izomkukac
de jó hogy nálunk jövő hét péntek az utolsó nap :D
3.
3.
Mortician
Szünet előtti utolsó tanítási napon jön a demó! :) Jól fog indulni a pihenés... :D
2.
2.
The Lone Drow
Reménykedtem, hogy PC-re is jön majd demó, de így már kár reménykedni. Csak tudnám miért jött divatba, hogy csak konzolra adnak ki demót.
1.
1.
mdr88
úgy utálom már, hogy pont az a platform (PC) nem kap soha demót, amin nem biztos, hogy szépen kényelmesen el fog futni a cucc :S

nem sajnálom én a konzolosoktól, de azért már gondolhatnának néha ránk is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...