HWSW: A Facebook beérte az új iWiW-et

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A múlt heti iWiW-átalakítás kapcsán az [origo] igen büszkén mutogatta a hírfolyam testre szabhatóságát olyan funkcióként, ami "még a Facebookon sincs". Eddig tarthatott az öröm, bár Zuckerberg mérnökei bizonyára nem az iWiW-től kapták az ihletet, de ők is beépítették ezt a szerkezeti fejlesztést, írja a HWSW.

A Facebook hírfolyamnál vagy az automata válogatást kaptuk az algoritmusa által fontosnak ítélt frissítésekkel, vagy a legfrissebb bejegyzéseket nézhettük végig. Az előbbi a folyamatos facebookozás esetén unalmas volt, sőt, néha 1-2 napos bejegyzések is kint ragadtak, a "recent" opció pedig az összes hulladékot, irreleváns értesítést is tartalmazta. Talán annyival puhították ezt a listát, hogy a hasonló bejegyzések, illetve az azonos történések csoportosítva jelentek meg, s ha akartuk, lenyithattuk a teljes listát.

A frissítés után a "Most Recent" opció egy legördülő menüvel bővült ki, ahol a teljes repertoár mellett szűrhetünk csak a státuszüzenetekre, csak a játékokkal kapcsolatos értesítésekre, fotókra, videókra, illetve linkekre. Külön bontásban szerepelhetnek a lájkolt oldalak bejegyzései, ami reggeli hírolvasáshoz kitűnő. Sőt, újabb értelmet nyer az ismerősök csoportba sorolása, ugyanis a csoportok szerint is tudunk szűrni. Soroljuk be a fontos barátokat egy csoportba és sosem maradunk le az általuk fontosnak gondolt momentumokról.

Az iWiW számára esélytelennek tűnik a verseny, kizárólag a lokalitás az egyetlen erőssége - a teljes cikket a HWSW-n olvashatjátok el!

14.
14.
hedzsooo
#1: Beallitas kerdes ez is csak. Lehet privatban szinte minden, h csak a baratok lassanak infokat.
Nem akarod, h "mutogasd" magad a barataid elott, akkor pl. ne rakjal fel kepeket magadrol, ne irjal magadrol, stb. XD

1ebkent meg pedig nyilvanvalo, h az is hozza tartozik, h mutatsz magadbol vmit a barataid fele, amugy mi ertelme lenne az ilyen oldalnak szerinted ? Annyi a bibi csak, h NEM feltetlen magamamutogatasbol teszel ki kepeket magadrol, hanem pl. azert, mert regi baratok (v. akar uj), akikkel mar nem talizhatsz nap mint nap, szeretnenek pl. latni, v. olvasni rolad/toled vmit. ;)


Persze, divat mostanaban sz@rozni mindent, FaceBook-al miert lenne mas keppen ? A napisz@r a divat most, ugye ? -_- :P
13.
13.
shooter1234
#8: Meg a Shoutpark 14. évad 4. része is ezzel foglalkozik (mármint az arckönyvvel, nem a sörrel)
9.
9.
Lauditore
#7: Mint az köztudott....XD
8.
8.
Lauditore
Szerintem a legjobb fészbuk alázás az új Heineken reklám...Tudjátok amikor lefotózza a sört...Az óriási oltás :D
6.
6.
Mortis
Fejlesszék csak, az sosem baj.

Maxgraham: Van igazság benne, de azért nem szabad ennyire gyökeresen utálni. Ha nem kezdesz el függni tőle és eltölteni ott a napod lényegi részét, akkor jópofa kis oldal. :)
5.
5.
Miseew
Én mondhatni lesz*rom hogy változtatnak e rajta nem régóta vagyok rajta de annál nagyobb rajongója vagyok.De bizony vannak olyan dolgok amit javítani kéne. Az pedig az üzenetküldés.Jobb lenne ha 1x rákattintok valamire az ott jelenjen meg nekem!És ha valaki ír nekem üzit akkor az a Beérkezőbe érkezzen ne az elküldöttbe.Mert lehet mások nem veszik észre de én van olyan h több órát Levelezem és ugy már észre lehet venni.Meg még az h nem jelzi sokszor ki h kaptam új mélt.
4.
4.
fojesz
#3: ezeket le lehet lőni a beállításoknál
3.
3.
gamerplayer
inkább azt oldják meg, h ne kapjak több tízezer értesítést e-mailben minden szarér', pl. ha vki hozzászól egy képhez amin be vagyok jelölve.
@maxgraham te meg maradi vagy :D
1.
1.
shooter1234
Nekem mindegy, én nekem egyáltalán nem jön be az Arckönyv. Meg aztán elég egy "magamutogatós" oldal is egyszerre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...