Castlevania: Lords of Shadow - DLC duplázás

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 23.
  • Letöltés
Link másolása
Az október végén boltokba került Castlevania: Lords of Shadow egyáltalán nem sikerült rosszul, noha a játék megjelenése előtt kicsit féltünk a patinás sorozat megreformálásától. A Konami a sikert látva nem nyugszik, bejelentésük szerint folytatódik az új Castlevania - mégha DLC-k formájában is.

A Konami kapásból két új letölthető kiegészítővel kedveskedik, viszont üröm az örömben, hogy már egyik sem fog idén megjelenni. A DLC-kben új helyszínek, szörnyek mutatkoznak majd be, továbbá a történet is kibővül a rajongók legnagyobb örömére.

A Reverie nevet viselő csomag februárban érkezik, a történet szerint Gabriel Belmontnak újabb következményekkel szembenéznie, miután végzett Carmillával, a vámpírkirálynővel. Noha Carmilla meghalt, egy, az ő irányítása alatt tartott gonosz lény most elszabadul, Gabrielnek pedig mihamarabb végeznie kell vele.

A Resurrection áprilisban jön, ez lesz az összetettebb kiegészítő az ígéretek szerint. A DLC közvetlenül a Lords of Shadow befejezése után játszódik, és "egy igen közismert ellenséggel" kell majd leszámolnunk benne, ami egyúttal az alapjáték végének megértésében is segít majd.

A DLC-k ára egyelőre nem ismert, bár februárig még bőven van idő - vélhetően a pontos megjelenési dátummal együtt jelentenek be a készítők további információkat.

9.
9.
azért az szemét mocskos dolog, hogy dlc-vel folytatnak egy történetet.
akkor mi értelme a teljes játéknak? megmondom mi: semmi.

spoiler
egyébként a befejezés nem volt annyira érthetetlen szerintem, végülis megérthető hogy a főhős az lett aki a végére. épp ma vittem végig amúgy, még friss az élmény. :D
leirtott egy csomó trógert, most mit szánjon akárkit is - hiszen nem kaphatja vissza a szerelmét. akit tulajdonképpen ő maga ölt meg. hopp ez gáz.
sőt még gázabb, hogy mégcsak utána se halhat mert övé lett az összes boss ereje is. hát ez átok, nagy kibaszás. :D
a modern környezet feltűnése viszont az utolsó videóban kicsit aggasztó - az valahogy tényleg nem menne a játékhoz már ha úgy folytatnák.
megnézem majd youtubon, hogy mit tudnak még hozzátenni ezzel a dlc-vel, én tutira nem fogok ezért fizetni pluszba.
remélem amúgy a következő castlevania is jó lesz, nekem ez nagyon bejött.
8.
8.
Hardy
Kár, hogy DLC-ben jönnek ki az új részek. :S
7.
7.
felegyi
#6: Ahogy kinéztem a cikkből, enélkül a DLC nélkül nem kerek perec a vég-kifejlett... frankó hogy legalább ténylegesen a sztorit folytatják, nem pedig csak plussz mütyüröket raknak be a darálóba!
6.
6.
simon 555
#5: nem kotelező megvenni.
a DLC nélkul is teljes a játék ezek csak pluszt adnak.(persze vannak kivételek amik tényleg lehúzások)
5.
5.
rossitibi
#2: Egyetértek! Valamilyen szinten jó hogy kap az ember egy kis pluszt de lehúzás is! Van aki alig tudja kinyögni a játékot és ha beleszeret akkor meg eszi a kefét hogy jön a dlc...
4.
4.
Gaber1980
gyerekek vegigtoltam a jatekot. valami hihetetlenul nagy.
varom a dlc ket
3.
3.
Top Secret
Nem gatyáznak támadnak a DLC.
2.
2.
Berencsit
a DLC-ket piszokul utálom... :S nem elég hogy megveszi az ember a játékot, stb... még fizetnie is kel a "teljes játékélményért" mert ugyebár egy DLC-t se ingyen dobnak a piacra... (najó kivételek azért vannak....:D
1.
1.
Mortis
Ha nem Castlevania lenne a neve, talán még tetszene is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...