Tekken Tag Tournament 2 - előzetesen Heihachi

  • Írta: InGen
  • 2010. december 25.
  • Videó
Link másolása
Szépen csendben, a fű alatt készül az egyik legjobb Tekken-játék, a PS2-es Tekken Tag Tournament folytatása. Az új előzetes ugyan kissé japán nyelvű, de ez senkit nem rettenthet el attól, hogy megtekintse, főleg nem akkor, ha a főszerepben a jó öreg Heihachi tetszeleg.

A Tekken Tag Tournament folytatásában, nos, verekedni kell, ahogy azt egy Tekken-játéktól elvárjuk, és visszatérnek a sorozat klasszikus karakterei is, ahogy ezt egy Tag Tournamenttől elvárjuk. Így az előzetes mindjárt Heihachi komára fókuszál, de feltűnik a videóban egy kérdőjeles néni is.

20.
20.
Sheodon
Nem megy vissza az időben, mivel Miguel ellen harcolnak. Szerintem max. időtörés történt, vagyis több "Timeline" lesz elérhető egyszerre. Vagyis egymásnak lehet ugrasztani Fiatal Heihachit és Idős Heihachit, King I-t és King II-t, stb.

Ez persze csak teória, de elképzelhetőnek tartom. Hogy miért? Mert így elérhetővé válik az, amire sok rajongó vágyik...


...hogy visszatérjen Jun.
19.
19.
szerver
18.
18.
sherex
ez a csaj lehet hogy armor king csaja
17.
17.
sherex
16.
16.
FU€GO
Jól néz ki!
Lehet nem fiatalodott csak egy pöti plasztika és festék!XD
15.
15.
Jinbobo
#10: Szerintem meg nem! Az úgy jó ahogy van! Attól hogy kipicsáznAK ONLINE-ON arról nem a játék tehet! Menj a practice módba!
14.
14.
Jinbobo
Heihachi fiatalodásának nem örülök! Szerintem az a karakter nem is kéne már bele. Irritál! Másrészt, ha visszamentünk az időben akkor hogy-hogy Jin is jelen van? Mert hogy ő a 3.résztől jelent meg amikor a nagyfater már öreg volt! Félreértés ne essen, örülök neki hogy Jin is szerepel benne mert ő a kedvencem, nélküle meg sem venném. Lars-nak is örülnék ha jelen lenne mert gyors mint a szél. Én Heihachit, pndát, kumát, roger jr kivenném a csába! Heihachit azért mert már annyiszor meg kapta a jussát de még mindíg jelen van, az állatokat meg ugye egyértelmű hogy miért. Egyébként fan vagyok, minden Tekkenre vevő vagyok!
12.
12.
Lauditore
#5: Szerintem valamit eltévesztettél....Mert ha visszafele megyünk az időben(mivel heihach fiatalabb) Kingnek max az anyja vagy a mestere lehet..Najó végső esetben valami armor king rivális vagy családi szálak is közbejöhetnek...De semmiképpen nem a lánya :D....... valljuk be a Tekken lassan egy Barátök közt!
10.
10.
Giga0509
Remélem jobb lesz mint a 6.Azt elb.szták sztem.
9.
9.
xboxman
szerintetek lessz xbox360-ra??
8.
8.
Mortis
Mi ez a haj? xD
5.: Én is arra gondoltam.
6.
6.
NECROSMOKE
#3: Ez tekken nem rockband :D
5.
5.
NECROSMOKE
itt a fiatalabb életét mutatja be?A kérdőjeles meg gondolom kingnek a lánya...esetleg.
4.
4.
BPeti8
Heihachi megfiatalodott? :D
3.
3.
metallica95
Függetlenné váltak a Rock Band fejlesztői ?
2.
2.
Razielhu
jó lesz :) remélem benne lesz Lars is. Tekken 6-ból az a kedvencem :D
1.
1.
Hardy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...