Munkaerőt keres a Microsoft Halo-részlege

  • Írta: InGen
  • 2010. december 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bungie és a Halo közötti kapcsolat a Halo: Reach megjelenésével véget ért, hiszen a stúdió új kiadóhoz ment, és új projektbe vágott bele. Így Master Chief történetének továbbviteléről most már a Microsoft belsős fejlesztőcsapata, a 343 Industries gondoskodik, akik ezerrel keresik a megfelelő embereket.

A történet, gondolom, nagyjából tiszta mindenki számára: többé nem a Bungie foglalkozik a Halo-játékok fejlesztésével, hanem a Microsoft saját, 343 Industries néven futó csapata, akiket a legnagyobb Halo-rajongókból toboroztak össze. A srácok feladata egyrészt, hogy terjesszék a franchise-t mindenféle irányba, így például a 2009-es alapításuk óta elintézték, hogy legyenek Halo-regények, képregények, s ugyebár indult egy anime-sorozat is.


Azonban a Microsoft nem feledkezik meg arról, hogy előbb-utóbb játékot is kellene majd kiadni. Ennek biztosítására a nyáron már egyszer felvettek egy rakás fejlesztőt, mégpedig eléggé magas pozíciókba: lead environment artistok, szoftvermérnökök, koncept designerek és producerek kerültek a 343 Industries csapatába.

Most pedig újabb 15 pozíció nyitott a bátor jelentkezők előtt, melyek mindegyike a stúdió új, nagyszabású Halo-projektjéhez kapcsolódik. Szükség van multiplayer designerekre, effekt-grafikusokra, küldetéstervezőkre, meg még egy rakás másik, viszonylag fontosnak tűnő állás betöltésére alkalmas emberre.

Mindez tehát azt jelenti, hogy a 343 tényleg gőzerővel dolgozik valamin. A pletykák szerint elképzelhető, hogy a Halo: Combat Evolved, vagyis az Xboxra megjelent első rész remake-je készül, de a korábbi bejelentések alapján inkább valószínű, hogy Master Chief történetét veszik fel újra ott, ahol a Halo 3 végén abbamaradt.

14.
14.
bzsp
http://gamekapocs.hu/klub/20/halo_reach

tessék csatlakozni :)
13.
13.
shooter1234
#12: Háth, jah, a kettő főleg. De ahogy észrevettem, szerintem még a grafikája is gyengébb lett, mint az első részé.
12.
12.
NinjaNorb
#11: Több meg a pc-s port nagyon sokat késett és soha nem raktak bele semmi újítást mire megjelent pc-n már elavultnak számított főleg a 2
11.
11.
shooter1234
#10: Én személy szerint PC -s verzának örülnék, mondjuk így a Halo 3 és a többi részét is kiadhatnák idővel. Asszem a Halo 1 Xboxos és Pc-s megjelenése között is kb. egy év volt. De lehet rosszúl emlékszem.
10.
10.
rapapa
#8: Volt mát Pc-n Halo, és lehet még lesz is, de ez a max, más platformon sohasem lesz
9.
9.
NinjaNorb
#8: Hát az xbox tulajoknak nem mert akkor nem használná annyira ki a dobozt:)
8.
8.
shooter1234
És az lenne a legjobb, ha végre nem lenne Xbox Exklúziv :)
7.
7.
Mortis
#4: A nyelvtudást se felejtsük el. xD

Dolgozzanak csak rajta. Mondjuk az tényleg kérdéses, hogy milyen lesz a sztori.
6.
6.
-OWERLORD-
ilor14 nekem is ez az álmom am remélem nem lesz rossz
5.
5.
ilor14
:D:D
hát lennének ötletek a küldetésekhez :D
már csak kódolni kell modellezni meg stb gyerekek is lehetnének benne és akkor lehetnék szinkronhang is xD
4.
4.
Killerbee
#3: Pl. kódolás, modellezés, animálás megy?:D Ha igen akkor még csapj hozzá egy pár év gyakorlatot más cégektől, és talán lesz esélyed. :)
3.
3.
ilor14
13 éves gyereket nem vesznek fel? :D
2.
2.
NinjaNorb
#1: Bár arra kíváncsi leszek hogy most mi lesz a sztorixD
1.
1.
NinjaNorb
Yeah végre MC visszatér noble six se volt rossz de a nagyfőnökkel az igazi a covenant irtás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...