Csúszik a F.E.A.R. 3, de lesz gyűjtői változat

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 13.
  • Csúszás
Link másolása
Újra a F.E.A.R. 3 késéséről kell beszámolnunk, igaz, ezúttal az előzőnél kisebb csúsztatásról van szó. Az új horror-FPS-sel az eredeti elképzelések szerint már ősszel játszhattunk volna, ehhez képest most úgy néz ki, legkorábban májusban vághatunk bele Point Man és Paxton Fettel történetébe.

A F.E.A.R.-sorozat harmadik részét immáron a Day 1 Studios fejleszti, a csapat második alkalommal kényszerül a játék megjelenésének elcsúsztatására. Az eredeti elképzelések szerint még ősszel boltokba kellett volna kerülnie az FPS-nek, de akkor március 22-ére, most pedig májusra tolták el a premiert - az igazán rossz hír, hogy jelen pillanatban napra pontos dátum még nem áll a rendelkezésünkre. Konkrét indokot nem kaptunk a csúsztatás miatt, a készítők a szokásos "a legjobbat akarjuk nektek" blablát kántálták.

A F.E.A.R. 3 egyik legfőbb érdekessége, hogy immáron kooperatív módban is végigjátszható lesz a története, a játékosok Point Man, a szuperkatona, valamint Paxton Fettel, a telekinetikus képességekkel bíró testvér szerepét ölthetik magukra. A történet megírását a készítők nem bízták a véletlenre: John Carpenter, a Halloween, az Escape from New York, a The Thing és a They Live készítője jegyzi ezt a sztorit is.

Update! A német Playfront leleplezte a játék gyűjtői változatát is. Ebben helyet kap majd egy 18 centiméteres, sötétben világító Alma-figura, egy DC kiadású F.E.A.R. képregény és egy játékban feloldható kézifegyver, mindezt pedig gyönyörű, fémből készült díszdobozba csomagolják majd. Íme:

9.
9.
Irasalgor
Remélem jobb lesz mint a kettes : )
8.
8.
Neo1989
#1: na ja de már játszanék Almával :)
7.
7.
fojesz
Bemutatták a gyűjtői változatot is, frissítettük a hírt.
6.
6.
Beau
O battus! Pedig már eléggé vártam, de remélem a javára válik a csúszás.
4.
4.
Hardy
Én a FEAR 1-et végig vittem de utána teljesen elvesztettem a fonalat :D
3.
3.
zeewolf
Talán Carpenter hoz valami hangulatot a játékba.
2.
2.
themagott
Nem gondolom hogy ez a két hónapos csúszás befolyásolná a kampány hosszát, és sajnálom hogy csúszik de inkább csússzon minthogy tele legyen bugokkal :) Azért remélem megéri rá várni és jó game lesz
1.
1.
miki1105
Inkább csússzon minthogy egy rövid kampányt kapjunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...