Angry Birds 2 - itt vannak az első képek?

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 25.
  • Képek
Link másolása
Egy német televíziós csatorna mutatta az Angry Birds "új változatát", mely akár egy teljesen új rész is lehet a Rovio boszorkánykonyhájában, netán csupán egy új letölthető tartalom. A hivatalos állásfoglalásra még várni kell, de annyi bizonyos, hogy a folytatás sokkal részletesebb környezetet vonultat fel.

Az MTV Multiplayer értesülései szerint, a Rovio már javában dolgozik "a játék új változatán", a nagy lepellerántásra a német DW-TV egyik műsorában került sor - innen származnak a legfrissebb képek, de sajnos még nem tudjuk megerősíteni, hogy tényleg az Angry Birds 2-ből származnak.

A Dühös Madarak már lehozták a csillagokat is az égből, a játék hallatlan siker iPhone-on és Androidon is, természetesen a konzolos és a PC-s változat is bőviti a repertoárt. Valentin nap alkalmából egyébként érkezik egy frissítés a játékhoz februárban, mely új pályákat oszt meg a nagyközönséggel.

Az MTV értesülései szerint e két screenshot nem a Seasonsből való, hanem az igazi folytatásból. Világosan mutatják, hogy részletesebb új környezetben tobzódhatnak madaraink, sokkal tetszetősebben, mint bármelyik korábbi verzióban. Arról nem szól a fáma, hogy milyen játékmeneti változások lesznek, de a szinte tökéletes alaprecepten minek változtani.

Meglátjuk, hogy a Rovio mit szól mindenhez!

11.
11.
p020
Az év játéka lesz :D
Álitólag filmet is akarnak csinálni belőle :D de azt már nem tom hogy milyen lesz :D
10.
10.
szabi113
#2: Nem szégyenlitek magatokat?

Ez már legalább a második hír/cikk amiben ingyenesnek tituláljátok a PC-s változatot, sőt még linket is biztosítotok a WAREZ tartalomhoz. (Márpedig itt tiltott a warez a kommenteknél. A cikkeknél ezek szerint nem az??!)

Gratulálok!

Hivatalosan innen szedhető, mindössze 4,99$-ért:
http://www.appup.com/applications/applications-Angry+Birds

9.
9.
Ghost16
8.
8.
X360_FaNbOy
Én a Seasonst pont elsején töltöttem le! :D Nagyon jó volt..^_^
Váárom a 2. részt!
7.
7.
dareal
a seasons érdekessége volt még az adventi mód, adventi naptár szerint minden nap (ha az előző megvolt) unlockolt egy pályát, adventi naptár formájában. ötletes.
6.
6.
ptogamer
A seasons Pc-re ki van adva vagy ki lesz?
4.
4.
fojesz
3.
3.
Ca$h
A seasons egyébként már most is kapható és egyelőre a karácsonyi és halloween-i pályák vannak benne, szóval valszeg a valentin napi lesz a harmadik kiegészítés hozzá! ;)
2.
2.
Ca$h
Juhéééééééééééééééééé! :)
1.
1.
Ginho
Itt van videó róla:
http://www.youtube.com/watch?v=dY5itbK9Ai0
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...