Fellép a PS3-as csalók ellen az Infinity Ward

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 26.
  • Hír
Link másolása
A stúdió kreatív stratégája, Robert Bowling nyomatékosította mindenki számára, hogy a társaság nem adta fel a harcot a PS3-hackerek ellen, akik a konzol törését kihasználva tönkreteszik a játékosok szórakozását a multis hadszíntereken. Türelem, hamarosan változások lesznek!

A Modern Warfare 2 PlayStation 3-as változatát a közelmúltban elárasztották a csalók, akik a konzol törését kihasználva jutottak szabálytalan sikerekhez. Noha az Infinity Ward a hónap elején azt nyilatkozta, hogy döntő érdemben nem szeretnének fellépni, míg a Sony nem tesz valamit, ám ez mégsem jelenti azt, hogy ölbe tett kézzel várnának.

A stúdió hivatalos fórumán Bowling ezt írta:

"Sokat beszélgettünk a programozókkal a biztonság kérdését megvitató találkozónkon, sok megoldásról beszéltünk. Jó érzéssel távoztam a meetingről, de természetesen nem nyilatkozhatok részletesen a lehetséges megoldásokról, mert nem szeretnénk, hogy olyan információt adjunk ki ezzel, amely tovább rontaná a biztonsági helyzetet" - mondta a szakember.

"A legfontosabb tényező az, hogy mindenki tudja, hogy mindennemű játékfrissítés időt vesz igénybe, szeretnénk a lehető leggyorsabban lezavarni ezt a folyamatot, semmit sem hagyunk figyelmen kívül."

Bowling hozzátette, hogy az Infinity Wardnál a fő hangsúly most azon van, hogy megakadályozzák a hackereket abban, hogy a becsületes vásárlók játékát tovább rontsák, és egyúttal azok számára is várható némi kárpótlás, aki korábban már érintett volt a csalók támadásában.

A csapat arra kér mindenkit, hogy küldje el nekik annak a játékosnak a profilnevét az alábbi linkre, aki gyanúsan viselkedik. De tényleg csak azokét, ha noob vagy, akkor viseld azt becsülettel.

13.
13.
simon 555
#3: ja és a Hackerek nem hazudhatnak?:D
amit ők mondanak az ugy is van?ha fel tudták torni akkor ki is lehet azt védeni.
12.
12.
hippoharcos
úgy lehetne jól szerintem megcsinálni, hogy a sony a ps3-nak belenézhet a rendszerébe és akinek jb-s a fw-e annak nem bann csak annak akinek aim vagy wh vagy ilyesmi hack van fent a ps-én mert valaki csak arra használja a jb-t hogy single palyerba nyomja vagy, hogy videóteszteket csináljon arra meg minek elkölteni a pénzt eredetire játékra.
11.
11.
givi6
akármit csinálnak a rohadt hackereknek köszönhetően elis felejthetjük a black opsot
9.
9.
Apostol360
#8: örülünk neki,esetleg karácsonyra mit kaptál?v ilyesmi?
8.
8.
hippoharcos
meg még egy dolog ha én kis is jb-z ném a ps3-t akkor se mennék fel vele psn-e annyira azért lenne eszem, hogy csak a single player móddal játszanék meg kai-n nyomnám online de mivel nem lesz rajta jb így nem aggódok.
7.
7.
danez11
6.
6.
Wa-Szabi
Én sz@rok a törésre! YO biztos van előnye meg fasza. én eddig is megvettem a játékokat és ezek után is megfogom.. más az értéke meg a feelinge is! de kibeb@szottul feltud idegesíteni h játék közben csalnak meg glitch-elnek.. egy játék nem erről szól.. hanem a személyes egyéni teljesítményről.. nem pedig a kamuskodásról!!!
5.
5.
hippoharcos
na ezzel nekem majd lehet gond mert ha meglesz a ps3-m akkor nem fogok hackelni vagy ilyesmi de viszont hamar bele fogok jönni mint xbox 360-n ott is hackernek neveztek közbe csak jól nyomtam de hát van ilyen nem tehettek róla, hogy szeretek fps-kel online játszani.
4.
4.
shatterhand
#3: hát remélem,hogy tudnak
Ha ahhoz értettek,hogy a ps3at ilyen sokáig nem tudták feltörni, akkor én bízom benne,hogy lesznek elég kreatívak egy komolyabb biztonsági eszközhöz,mint a frissítés.

másfelöl van ebben egy kis psizka is,hogy "nem tud tenni semmit"
én inkább rajtuk röhögök,hogy eddig tartott
3.
3.
Mathia$
#1: Inkább Black Fos! :D
Remélem hamarosan áttelepülnek cod7re is.
#2: Szerintem se tesznek ez ellen túl sokat, de valszeg nem is tudnának. Túl jó a ps3 törés. Feltörőit idézve: "A Sony nem tud ez ellen semmit sem tenni, kivéve ha egy új hardware-t készít." Szóval bukta :D
2.
2.
mephi
Muhaha, és ezt valaki még elhiszi? Ugyan már! Sose foglalkoztak eddig se, és ez után se fognak ezzel törődni...
1.
1.
ftc700
gyorsan, gyorsan mert kezdek megbarátkozni a fosOpsal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...