Star Wars: The Old Republic - videón a Taral V

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 31.
  • Videó
Link másolása
A Star Wars: The Old Republic trailersorozatában a készülő MMORPG "flashpontjai" kerülnek bemutatásra, legutóbb éppen a Taral V bolygó, amely hosszú ideig a Sith Birodalom fennhatósága alatt állt. A planéta szupertitkos börtöneiben többek között egy jedi mestert is fogva tartanak.

Ha úgy vesszük a Flashpointok lesznek a Star Wars: The Old Republic instái: a játékosok csapatokban vágnak neki egy-egy helyszínnek, majd együtt próbálják meg felgöngyölíteni az adott küldetés történetét. A harcosoknak egy-egy szituációban dönteniük kell, mely döntés végül befolyással lesz a történet végkimenetelére, valamint ennek függvényében változnak a feladatok és az ellenfelek is.

A Star Wars: The Old Republic a hivatalos álláspont szerint tavasszal érkezik, azonban a legutóbbi pletykák már szeptemberi premierről szóltak. Az EA nem erősítette meg a csúszást.

18.
18.
vytros
#17: A második bekezdésemhez még hozzá tenném hogy kilépek az ablakon és átugrom a szomszéd erdőbe tavasszal. Ott sincs kevés szép dolog.
17.
17.
vytros
#14: Esküszöm a falba verem a fejem amikor ilyeneket olvasok. Mi a francért számít ennyire az a kib*szott grafika?! Mellékesnek kéne legyen, elvégre persze, jó hogyha a játék jól néz ki, meg minden, de ha több időt töltenek a grafika hiperűberatomállatkirályosításával, akkor kevesebb idő marad a lényegre, magára a játékra!

Már bocs, de ha szép dolgokat akarok látni akkor megnézem az Avatart, tökéletes példája annak hogy semmi eredeti nincs benne, csak szép, mint a virágok. A virágokkal sem lehet játszani, csak nézegetni meg tépkedni.

Akkor most már ott tartunk hogy a készítők kérjenek elnézést hogy egy sajátos érzésű játékot gyártanak, hogyha látunk egy képet róla, akkor egyből tudjuk hogy bizony arról a játékról van szó, és nem a Call of Duty XYZ26 Warfare egyik klónjáról? Vagy a Crysisnál meg az ArmA 2-nél igényesebb grafikával áldják meg amihez kell 8, 3.5 GhZ magos gép, 4 gigás videókártya és 8 giga ram, ami egyébként egyáltalán nem előnyös egy MMO-nál ahol a rosszabb géppel rendelkező emberek is játszani akarnak.
16.
16.
dareal
#15: pl fallen earth. de ezen kívül van még más is, de a nevük nem jut eszembe.
15.
15.
Gubi
#14: Van olyan MMORPG amiben létezik a "rongybaba" effektus?
14.
14.
thernielle
Na már akkor ott tartunk, hogy én kérjek elnézést, hogy ha ocsmány egy játék, akkor azt szóvá teszem? Nem, az effektek SEM néznek ki jól. Drága jóemberek, a Bioware olyan címeket hoz idén, minta Dragon Age 2 és a Mass Effect 3! Hadd ne kelljen már egy Mass Effect 2 után ilyen gumi- vagy tésztaképű próbababákat bámulnom a képernyőn olyan animációval, amin egy gyurmafilm-hős is sírva röhög...
Én is nagyon várom a játékot, szinte biztosan meg fogom venni, csak egyre kevésbé lelkesedek érte.
13.
13.
dareal
#10: a cabalt tényleg hagyjuk :) a havi 2-3000 forintot meg bárki ki tudja sajtolni, persze ha akarja.
grafikára a minecraft jó példa okádék grafika és mégis kasszasiker. vagy a wow.
12.
12.
Skyer
#10: Nesze, ott a Cabalod menj arra. (ez a tudsz jobbat, csinálj duma meg elég égő már:/ )
Egyébként a wowomat diákmunkából fizetem.
11.
11.
Hab
#10: Akkor keress más játékot, ha nem tetszik nem muszáj kipróbálni.
A kotor sem a grafikája miatt volt kiemelkedő játék és nézd csak meg az év egyik legjobb szerintem rpg-je a new vegas aminek mai szemmel már nincs jó grafikája.
Arról meg már hónapok óta tudunk hogy fizetős lesz, és te még mindig emiatt sírsz...
Azt a havi 3-4000 ft-ot sok mindenen meg lehet spórolni.
10.
10.
Ecneb
#9: A Caballal semmi gond nincsen, ha tudsz jobbat csinálj...
Folytatásnak semmiképp nem lehet tökéletesnek nevezni, mivel a KOTOR felállított egy mércét történetileg is és grafikailag is! (Sok ember van a világon, aki nem engedhet meg magának olyan extrákat, mint hogy játékra költsön pénzt, fontosabb lehet pl a pelenka a frissen született kislányodnak, kifizetni a csekkeket, ételt vinni haza a családnak ... (de gondolom te még otthon élősködsz a szüleid nyakán.)) Ezeket fogja lerombolni. Van egy pár MMO aminél a döntésekkel befolyásolhatjuk a környezetet, de ha akarsz egy példát is, akkor a most készülő GW2 is ilyen lesz ;)
És igen, a grafika nagyon sokat számít egy játéknál, hiszen ha az ember odáig vetemedik, hogy pénzt ad ki valamiért, akkor az legyen minőségi!
9.
9.
Skyer
#4: 1) Fizetős lesz (Minőséget kapsz a szerveren, nem egy Cabal szintű fost)
2) Folytatásnak tökéletes lesz, elvégre eltérően a többi mmo-tol, itt te befolyásolsz sokmindent a döntéseddel
3) Grafika rohadtul de nem lényeg. Ezt már valószínűleg csak azért írtad, hogy na legyen egy 3. is. Akik csak a grafikára mennek, na azokról van egy véleményem..
8.
8.
Mortis
Az a Jedi maradjon csak a börtönben. :D
Nem tudom sokaknak mi bajuk van ezzel. Emberek, ez egy STAR WARS! Engem SW játéknál, grafikához kapcsolódóan egyedül csak az effektek érdekelnek, amik meglátásom szerint rendben vannak. Bennem is van egy kis félsz, de a BioWare tapasztalat és az elkötelezett SW fanatizmusom azt mondatja velem, hogy: Nem kell félni, nem fog fájni. ;)
7.
7.
HerodPK
Hat nem tudom pletyka videok ide oda azert tenyleg varjuk ki mit ad ki a keze kozul a biower...ha meg tenyleg **** akkor fogjuk az EA -re :) fifa nfs sorozat....:Ssajna minel ujabb anal uncsibb:S
6.
6.
Raziel88
Egyik legnagyobb gond vele az hogy MMO. :(
5.
5.
Hab
Ugyan már, azért ez sokkal jobban néz ki mint a WoW. Lehet hogy nem lesz csúcs a grafikája, de legalább játszható lesz nem úgy mint az Aion, ami ugyan csilli-villi, de ha 5-nél több embert kell megjeleníteni akkor már óriási gondok vannak. Szerintem várjuk ki a végét, nem minden a grafika, a hangulat meg nagyon ott van. Végre lesz történetközpontúság egy mmo-ban, végre nem kell olvasgatni állandóan!!
A mikrotranzakciós MMO-k szerintem nem lesznek képesek soha annyit nyújtani, ráadásul a játékosok ott már nem egyenlőek. Bocs hogy ezt mondom, de akinek nincs pénze rá az ne játsszon vele.
4.
4.
Ecneb
Amikor először hallottam, hogy jön egy MMORPG és ráadásul Star Wars, 1 hétig ugráltam örömömben...
Sorban kapom a rossz híreket:
1) fizetős lesz (ezzel még nincs is annyira sok gond (dehogynem!!!))
2) ez lesz a KOTOR folytatása
3) grafika a padlón van.....
Ez a játék egyszerűen nem méltó sem a Star Warsra sem pedig a KOTOR-ra!
3.
3.
thernielle
Az a bajom nekem is, hogy minél több trailert látok, annál mélyebben elkeseredek. És annál erősebben eszmélek arra, hogy a rohadt életbe is, EZ TÉNYLEG OCSMÁNY :(
Egyre inkább elveszik ezek a videók a kedvemet a játéktól. Egyedül vagyok ezzel? Azért grafikailag ennél még a WoW is szerethetőbb :(
2.
2.
Attila8911
tetszik szép érdekes jó zene de az istenért, miért érzem úgy h ez a mozgás meg harc 1 db ****...
1.
1.
adam0527
én vagyok a vak vagy ez tényleg ilyen rosszul néz ki?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...