Resistance 3 - a káosz eluralkodik

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 2.
  • Videó
Link másolása
A Sony izgalmas, új trailerrel jelentkezett a megszálló kimérák és az ellenálló emberek jövőbeli harcát bemutató Resistance 3-ból, mely bővelkedik látványos gameplay-jelenetekben. Rövid, ám arra tökéletes jó, hogy átérezzük, mekkora káosz uralkodik a csatatéren.

Jelen előzetest az Insomniac a közelmúlban tartott londoni sajtótájékoztatóján mutatta be a nagyközönség számára, őket idézzük ezennel:

"A Resistance 3 demó Heavenben, Oklahomában játszódik. Az új hős, Joseph Capelli fegyvert fogott társaival, hogy megvédjék Heaven polgárait a megszálló kimérák erőitől" - mondták a fejlesztők, miközben játszható verziót mutattak be a sajtó képviselőinek. "A harcosok megpróbálnak elegendő időt nyerni a város kiürítésére, ám a kimérák lezárták a várost, és azzal fenyegetnek, hogy letörlik a térképről."

Vajon képes lesz felvenni a versenyt házon belül a Killzone 3-mal? Nem, viszont jól megférnek egymás mellett PS3-on. Ti mit gondoltok?

A hírre ptogamer hívta fel a figyelmünket, köszönjük!

11.
11.
danez11
#10: ja emlékszek arra a részre és téll elég hülyén csinálták meg :D asszem motherspinner volt a boss neve
10.
10.
keiji maeda
egyébként valaki tudja hogy capelli a 2 részben hogy élte túl amikor az a nagy pókszerű chimera a k..va nagy épűlet tetején bekapta??? :) vagy az csak egy bug? :D mert külön kiemelték a játékba gogy benyelte : :)
9.
9.
keiji maeda
a killzone is király játék deh számomra a resistance az isten :) nemcsaka pörgösebb játékmenet miatt hanem az ellenfelek is változatosabbak :) a killzone-ba hamar bele tudok unni :) deh mindkettő csúcsszuper game
8.
8.
sayainbarni
6.
6.
Grand Hustle President
Hangulatos videó! Nagyon szép a játék grafikája!
5.
5.
Tacskoexe
Wow, rendesen átdolgozták a designet meg a fegyvereket. Marha jól néz ki! :D
4.
4.
bzsp
csak az 1et próbáltam ki, de az nagyon tetszett. sajnálom, h nem jön boxra :(
3.
3.
Rave24
Én eddig csak a PSP-s résszel nem játszottam, biztos hogy jó lehet. Remélem Capelli hasonlóan néz majd ki, mint ahogy 2. részben találkoztunk vele. Hale mellet ő a másikt kedvenc karakterem a sorozatból.
2.
2.
Skyrocker1
Érdekes az a Majom a végén de én csak dicsérni tudom ezt a játékot.Bár csak a 2 vittem végig meg majdnem a psp-is az egy túl nehéz volt.:D:D:D egyébként a kettő talán a legjobb lövöldözős játék amivel játszatom , és sok mindennel játszatom.
1.
1.
Tyebeca
Kedvenc játékaim egész bombasorozatát kapom egy fél év alatt. A killzone sorozat leginkább a grafikára gyúr mig a resistance az állandóan pörgő akcióra. Nekem mindkettő nagyon bejön és örülök hogy legalább pár hónapnyi eltérés van a megjelenések között nem tudnám melyiket toljam hamarabb :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...