Dark Souls - megérkeztek az első látnivalók

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 3.
  • Képek
Link másolása
A héten kapott végleges címet a Demons Souls szellemi örököse, a Dark Souls - most megérkeztek belőle az első ingame screenshotok és koncepciós rajzok. Ahogy a fejlesztő, a From Software beszél róla: "borzongás fog végigfutni a gerinceden". És milyen igaz, a játék jobbnak és még nehezebbnek ígérkezik.

A Namco Bandai San Franciscoban tartott sajtótájékoztatóján érkeztek meg az első, kézzel fogható látnivalók a Dark Soulsból, a rendezvényen jelen volt Daisuke Uchiyama producer is, aki a sajtó képviselőinek elmondta, hogy a játék még a hihetetlenül nehéz Demons Soulsnál is keményebbnek ígérkezik, ami vélhetőleg az átlag játékosok gyomrát meg fogja feküdni. De pont ezért lesz kiemelkedő a Dark Souls - nem áll messze tőle a kihívás.

 

 

"Azt akarjuk, hogy a játékosok sikoltozzanak, kiabáljanak és frusztráltak legyenek" - mondta miközben az alant található gameplay felvételt mutatta be. Biztosak lehetünk abban, hogy több tucat ellenfél feni ránk a fogát, elég sűrűn botlunk hatalmas főellenségekbe, valamint kegyetlen csapdák ölik meg a figyelmetlen kalandorokat úton-útfélen.

 

 

A fejlesztőcsapat tehát ugyanaz, aki a Demons Soulst is elkövette, "ami több millió ember haláláért felelt", s ha hihetünk a producernek, a szellemi folytatás sokkal vadabb nehézségek elé állítja a játékosokat, ám ezúttal nem csak PS3-on, hanem Xbox 360-on is tiszteletét teszi.

13.
13.
Irasalgor
EEEEEZ KELLL:..de lehet hogy szétverem a TV-t közbe :)...de am a hollós rész kicsit a Castlevania-ra emlékeztet :D
11.
11.
Oliv3r
azt a rohadt...ha az előzőnél is nehezebb lesz akkor az odavág.
én legalábbis nem nagyon bírtam az előddel.
10.
10.
bitbandita
#9: Pc-n ez normalon sem sikerült volna, de az első patch megjelenése előtt szerintem easy-n se... (ezzel nem a pc vs. konzol vitát akarom felszítani!!!)
9.
9.
IceColdKillah
Én annyira nem csipázom a kihívásokat, ezért normál fölé csak 2 játékban mentem: CoD: WaW; illetve DragonAge: Origins (ps3).
A DAO-ban egy rugóval csapattársak nélkül végigvittem a játékot Hard-on...

A játék pedig jól néz ki, majd kipróbálom...:P
8.
8.
Ecneb
PC-n miért nem teszi tiszteletét? Én legalábbis nagyon tisztelném :P
7.
7.
Mortis
Ez sem lesz egy casual játék. Kihívás lesz dögivel, az hétszentség...
6.
6.
drakecsaj
Jöhet, eddig nagyon tetszetős =)
5.
5.
danez11
#3: biztos lesz mert a demon's souls-nak is volt
3.
3.
deak1995
egész jó kis game:D
ha lessz hozzá multy akk mégjobb
2.
2.
zoenn
El is felejtettük milyen is az amikor egy játék szívat minket. Már most imádom.
1.
1.
JohnLocked
Uhh akad benne 1-2 nagyon durván látványos jelenet meg engem ezzel a lényekkel és sötét hangulattal is megvettek maguknak, persze aztán lehet hogy maga a játékélmeny meg inkább átlagos lesz mint jó... .S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...