Gameplay trailert kapott az L.A. Noire

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 10.
  • Videó
Link másolása
Alig három hónap múlva nekivághatunk a negyvenes évek Los Angelesének, ahol a L.A. Noire során számos megoldandó ügy vár ránk. A játékot fejlesztő Team Bondi még csak most adta ki az első gameplay trailert, de abszolút megérte rá várni: az előzetesből csak úgy sugárzik a hangulat.

Bár elsőre úgy tűnhet, az L.A. Noire csak egy újabb GTA-klón (a játék kiadásáért nem mellesleg a Rockstar felel), azonban itt jóval többről van szó: sokkal többet számít a filmes hangulat, s maga a játékmenet is a nyomozásokra összpontosít, nem feltétlenül az agyatlan akcióra. Az L.A. Noire május 17-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra - tűkön ülve várjuk!

A hírt X360_FaNbOy is beküldte, köszi!

21.
21.
Irasalgor
Remek játék lesz ez, az arcmimika isteni :D...a graf többi része viszont kicsit sablonos, elnagyolt...de a játék az jó lesz :D
20.
20.
Samu
Tetszik!Az emberek súlyát még nem "érezni",de a mimikát azt istenien megcsinálták!Kiváncsi lettem mostmár erre a játékre,mert elég igéretes infók jönnek róla!
19.
19.
mnmn1
Kötelező!!!!!!!!!!! RDR Grafikája+GTA IV játékmenete + egy kis Heavy Rain=EPIC WIN!!!!

Megvan a szülinapi ajándékom! A hogy előző évben az RDR volt úgy most a La Noir!!
Rockstar én így szeretlek!
18.
18.
felegyi
#17: Valami olyasmi, csak hogy itt te vagy a "törvény"... a legjobb lenne ha lehetne választani a között hogy jó zsaru vagy rossz zsaru felállást követed a tetteiddel!
17.
17.
X-Master
Nekem az jut eszembe erről a játékról, hogy a csehek megpróbálták megismételni a Mafia sikereit a Mafia 2-vel, de ez nem igazán sikerült, ezért a Rockstarosok megmutatják, hogy azt nem úgy kellett vóna, hanem így e! Ja és az arcmozgás tényleg ütősre sikerült. Sehol sem láttam még ehheez foghatót.
15.
15.
The Lone Drow
#11: Egyet értek veled. Ez, ha kijön PC-re must haver.
14.
14.
XDannyL
#13: Az autók és az emberek mozgása...
És nem a mimikákra gondolok. (Az marha jól néz ki) :P :)))
13.
13.
JoHnNiEE
#11: te milyen fizikáról mekegsz?
12.
12.
xICEMANx
Kegyetlen jól néz ki, remélhetőleg élvezetes játék lesz ha ennyire odafigyeltek a részletességeire... Én már nagyon várom!!!
11.
11.
XDannyL
Elég jó kis játéknak tűnik :P
Bár a "fizikája" hagy egy kis kívánni valót...
Nem lenne rossz PC-re magyarítással.
10.
10.
galmat
Ilyen arcmimikát render videókban már láttam, de itt ez ingame!! Káprázatos, hogy a mimika hogy néz ki, a grimaszok, az arcizmok vernek minden eddigi játékot, de rengeteg előre renderelt videót is!
9.
9.
sowsminimal
Mafia 2-nek konyec firma! És igen, ez a színvonal várható el egy 2011-es játéktól! A Mass Effect-ben is le lehetne cserélni a pókerarcokat!
8.
8.
hakydakillah
Nah ez nagyon bejön. Szeretem a Mafia, Godfather játékokat, szóval ez kötelező vétel lesz :-)
7.
7.
JoHnNiEE
Hát gyerekek, le a kalappal nekik. Nehéz jó nyomozósdit alkotni, eddig elég kevés csapatnak sikerült élvezhetőt alkotni a témában, de úgy érzem ez ott lesz a szeren.
az arc mimika, meg egyszerűen hihetetlen, nem gondoltam volna, h ekkorát dobhat, az élményen, és a filmszerűségen. Ez a mimika, nagy standerdet állíthat fel az ezután megjelenő játékok számára :) visszanézve, sok mostanira játékra, a mimika, tényleg csak eszeveszett tátogás, a megfelelő időben :) meg néha egy kis szemöldökhúzogatás ;)
6.
6.
Sousuke1989
Nagyon jó játék lesz, biztos nem fognak mellé :-)
Annyira lenyűgöző a grafikája, meg az emberek mozdulatai, hogy bármely program megirigyelheti. Bár a Mass Effect 3-ba is ilyen szép lenne az arcmozgás vagy az emberek reakciói.
5.
5.
tjames
Ilyen mocskos jó grafikát még nem láthattunk ilyen sandbox/félsandbox játékban az tuti!
Nagyon várós ! ! !
3.
3.
Binder
Nagyon jó. A beszéd, az arcmimika, egyre élethűb...még 5 év és...
1.
1.
Playstation3_GameR
Tegnap láttam ezt a videót, nagyon hangulatos, a gameplay jelenetek egy része persze ismerős a GTA-ból vagy a RDR-ből, de ez nem hátrány. Annak külön örülök, hogy a nyomozós részből is láttunk részleteket, annak kell elvinnie a hátán a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...