Nem lesz Move-támogatás a Portal 2-ben

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 18.
  • Hír
Link másolása
A Valve megerősítette, hogy a korábbi felvetések hamisnak bizonyultak, a Portal 2 nem támogatja a PlayStation Move vezérlőt. Szerintük a német PS Blog bejegyzéséből készült rossz fordítás indította el a pletykákat. Marad a hagyományos terelgetés, de nincs is baj ezzel.

A Valve színeiben tündöklő Chet Faliszek korábban látszólag megerősítette, hogy a Portal 2 teljes mértékben támogatja a Move-ot, legalábbis a német PlayStation Blogon így olvashattuk. Némi hiba csúszott azonban a gépezetbe, mert úgy néz ki, hogy akik angol oldalakon örömmel közölték a hírt, szerencsételenségükre a Google-fordító hiányos fordítására hagyatkoztak, amitől durván félreértelmezték Faliszek nyilatkozatát.

A Portal 2 PS3-as változata nem támogatja a move-os mozgásérzékelést, marad a hagyományos kontolleres irányítás, mivel már a kezdetek óta erre alapozott a stúdió. A Valve sebtében megcáfolta a téves információkat, így ha a Portal 2-vel játszunk, addig a fagyikontroller pihenni fog. Pedig lett volna benne potenciál.

5.
5.
Quent1n
#2: Hát igen erre mondják, hogy EPIC FAIL :)
3.
3.
abydos
Egy Move vásárlóval és Ps3 Portal vásárlóval kevesebb...
2.
2.
JoHnNiEE
ilyet, h lehet félrefordítani? Ilyen "tekintélyes" oldalak mi a mákért használnak google translatet? Ááááá, google translate jó általános iskolás szinten, de nem ilyen közegben. fail
1.
1.
waynerooney108
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...