The Walking Dead játék készül a Telltale-nél

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A tengerentúlon nagy népszerűségnek örvendő zombis filmsorozat, a The Walking Dead is játékadaptációt kap, méghozzá a Vissza a jövőbe játékot is fejlesztő Telltale Games jóvoltából. A Frank Darabont nevével fémjelzett szériában Rick Grimes sheriff igyekszik túlélni az élőholtak rohamát.

A The Walking Dead története jól nyít és onnan sem hagy alább a lelkesedés, hősünk kómából eszmél fel, ám a megszokott békés város képe már nem olyan, mint régen: az utcákat zombik hordái dúlják fel, családjának hűlt helye. A sorozat azért is kiemelkedő, hiszen Darabont stílusához méltóan szereplőinek belső vívódásait is visszaadja, nem kaptunk agyatlan horrort, sokkal mélyebb a történet, mint azt elsőre gondolnánk. Akit érdekel a The Walking Dead, olvassa el elmezésünket, még a második évad eljövetele előtt.

Az All Things Digital jelentése szerint játékadaptáció is várható, a Warner Bros. Interactive hamarosan hivatalosan is bejelenti, hogy a Telltale Games fejlesztésében érkezik a The Walking Dead videojáték, sőt a srácok a tengerentúlon igen népszerű Fables képregénysorozat alapján is játékot fejlesztenek.

A Telltale egyéként igen elfoglalt manapság, a Vissza a jövőbe játék második epizódja már megjelent, de emellett egy Jurassic Park címen is dolgoznak, mely a legkomolyabb munkájuknak ígérkezik eddig, és szintén epizodikus ütemben fog érkezni. E mellé áll be a The Walking Dead, melyről egyelőre nem tudni, hogy dobozos formában, vagy több fejezetből álló letölthető címként vonul be a játékipar történelmébe. Ha hozza a képregény és/vagy a sorozat hangulatát, akkor nagy gond nem lehet.

14.
14.
adikas
#12: Magyar nyelven nézted?
13.
13.
wigyory
Valóban jó képet választottak a cikkhez, de a játékot is ilyen minőségben-vagy még jobban kitalálják-és megvalósitják?
12.
12.
Jackie Estacado
Én nemrég néztem végig a sorozatot, és nagyon tetszett.Remélem hozzá méltó játékot csinálnak belőle,de csaknem vmi agyatlan lövöldözős lesz...
11.
11.
daenath
A sorozat nagyon jo, kivancsi leszek milyen jatekot eszkabalnak belole.
10.
10.
adikas
A filmet mikor fogják sugározni hazánkban?
9.
9.
jakarate
szép kép SZErintem a 4-évesek kedvenc jateka leszz:D
8.
8.
vergil14
váááááááááááááááááááááááááááááááááá:):):)
7.
7.
hunlord
#5 van realitása a dolognak, egy idő után biztos nehéz megújulni, aztán ehhez folyamodnak. A The Walking Dead-et meg imádom, úgyhogy lehet bepróbálom a játékot is!
6.
6.
JoHnNiEE
5.
5.
JoHnNiEE
Nemrég ajánlották a sorozatot haverok, mostanság terveztem h elkezdem vmikor. Am picit olyan érzésem van, h elárasztottak minket, a subkultúúúra eme csodái, mind a vámpíros, mind a zombis cuccok ismét nagy népszerűűűségre tettek szert.
Ha picit visszanézünk időben filmtörténetileg akkor egy nagy ismétlés játszódik le (úgy tűnik nem csak a történelem ismétli önmagát ?! ) ha ez a tendencia folytatódik 2010 ra lehet visszatér a 80-as 90 es években megszokott retro sorozat feeling nameg, a +z kategóriás akciófilmek? :D
4.
4.
LiMiT
Ha a Telltale Games fejleszti, akkor abból nem sülhet ki semmi rossz :) De én azért jobban várom a 2. évadot mint a játékot.
3.
3.
Stack
A sorozat tetszett, remélem ez is jó lesz.
2.
2.
Sarkadi
Remélem PC-re is meg fog jelenni,már ha lenem fújják majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...